Gość: kubasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.03, 21:00 jaka bramka, jaka bramka, jaka bramka..................... ((((((((((((((. Piekna, ale czemu strzelona przeciw MU???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaspar4 Re: jaka bramka........ 08.04.03, 21:04 Przypominam kubasa że to nie jest czat tylko forum muzyka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubasa Re: jaka bramka........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.03, 21:08 no ale forum sport juz nikt nie czyta, a an czat mi sie nie chce teraz wchodzic Odpowiedz Link Zgłoś
gaspar4 Re: jaka bramka........ 08.04.03, 21:27 Gość portalu: kubasa napisał(a): > no ale forum sport juz nikt nie czyta, czyta czyta tylko raczej nie ci sami ludzie co pasjonują się forum muzyka... Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 Re: jaka bramka........ 08.04.03, 21:34 gaspar4 napisał: > > no ale forum sport juz nikt nie czyta, > czyta czyta tylko raczej nie ci sami ludzie co > pasjonują się forum muzyka... no właśnie gaspar, więc po co tam wchodzić... :-] Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: jaka bramka........ 08.04.03, 21:45 Gość portalu: kubasa napisał(a): > jaka bramka, jaka bramka, jaka bramka..................... ((((((((((((((. > Piekna, ale czemu strzelona przeciw MU???? Ja tam się cieszę, na Real postawiłem ) A poza tym, to przykro mi, Kubaso drogi, ale ten Twój Manchester przy Królewskich wygląda jak jeden wielki skład drewna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubasa Re: jaka bramka........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.03, 21:47 ilhan napisał: > Gość portalu: kubasa napisał(a): > > > jaka bramka, jaka bramka, jaka bramka..................... ((((((((((((( > (. > > Piekna, ale czemu strzelona przeciw MU???? > > Ja tam się cieszę, na Real postawiłem ) > A poza tym, to przykro mi, Kubaso drogi, ale ten Twój Manchester przy > Królewskich wygląda jak jeden wielki skład drewna... > Wiem, wiem, wiem... Ale przy Realu tak ma kazda druzyna, po prostu sa wybitni... Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: jaka bramka........ 08.04.03, 21:48 Gość portalu: kubasa napisał(a): > Wiem, wiem, wiem... Ale przy Realu tak ma kazda druzyna, po prostu sa wybitni... Czyli że pogodziłeś się już z klęską w dwumeczu, tak? I bardzo dobrze, po co sobie robić nadzieje )) No dobra, zmykam na II połowę... Odpowiedz Link Zgłoś
munky Re: jaka bramka........ 09.04.03, 11:39 jaka tam bramka?? na Raula chciał dośrodkować i mu nie wyszło)) Odpowiedz Link Zgłoś