pharoah 20.01.07, 17:58 www.youtube.com/watch?v=m7XCicBIFh8 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pharoah Re: This is JAZZ 20.01.07, 18:10 i jeszcze jeden fragment tego samego koncertu... www.youtube.com/watch?v=foQl5iAtIl0 Odpowiedz Link Zgłoś
pharoah Re: This is JAZZ 20.01.07, 18:17 to tez musicie zobaczyc: www.youtube.com/watch?v=l6W1bd3GXro Odpowiedz Link Zgłoś
pharoah Re: This is JAZZ 22.01.07, 20:17 this is jazz...oh,yeeaahh... www.youtube.com/watch?v=aKh1G5sMN9s Odpowiedz Link Zgłoś
winoman Re: This is JAZZ 29.01.07, 01:33 www.youtube.com/watch?v=Ytz1ZKk9wXw TO jest JAZZ ) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: This is JAZZ 29.01.07, 11:44 Piękny jaz , zwłaszcza mój ulubiony Sun Ra ale reszta też znakomita)) Odpowiedz Link Zgłoś
rixa Re: This is JAZZ 29.01.07, 14:34 świetne, najbardziej podoba mi się drugie od góry Odpowiedz Link Zgłoś
pharoah Re: This is JAZZ 30.01.07, 00:10 uwielbiam to nagranie:www.youtube.com/watch?v=qDhkuT2bhbc Odpowiedz Link Zgłoś
pharoah Re: This is JAZZ 23.04.07, 17:25 Dla wszystkich tych,ktorzy ,podobnie jak ja ,bardzo cieszyli sie z tegorocznego koncertu Pharoaha Sandersa w Polsce...Dla wszystkich tych,ktorych,podobnie jak mnie ,spotkalo ogromne rozczarowanie...:www.youtube.com/watch?v=EDVuNzXlHZc THIS IS JAZZ!!!!!PRAWDZIWA MASAKRA!!!!!W maju Pharoah gra w Melbourne,w lipcu w Johannesburgu...Ja wciaz wierze,ze jeszcze kiedys zobacze Sandersa na zywo...Najlepiej w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek_natolin Re: This is JAZZ 24.04.07, 22:08 A ten drummer to kto? Jakiś Italiano Vero? To już Sandersa nie stać nawet na to,żeby do Włoch zabrać swojego perkusistę,tylko ucieka się do makaroniarskiej pomocy? Oj cienko, cienko, coraz cieniej przędzie Sanders Odpowiedz Link Zgłoś
pharoah Re: This is JAZZ 25.04.07, 13:24 jasiek_natolin napisał: > A ten drummer to kto? Jakiś Italiano Vero? To już Sandersa nie stać nawet na > to,żeby do Włoch zabrać swojego perkusistę,tylko ucieka się do makaroniarskiej > pomocy? > Oj cienko, cienko, coraz cieniej przędzie Sanders No wiesz,Sycylia,tam nie masz duzego wyboru,albo bierzesz "ich" czlowieka,albo...Gdyby Shorter tam zagral,tez musialby z nim grac... A tak na powaznie ten "makaroniarz" to Joe Farnsworth,pare razy juz z Sandersem gral...np.www.thelivemusicreport.com/2006/July/TJF/PharoahSanders_jul06.html Calkiem niezly drummer.tutaj wiecej o nim:joefarnsworthjazz.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek_natolin Re: This is JAZZ 27.04.07, 00:49 No tak,na makaroniarza to on nie wygląda, mogłem się od razu domyślić,że strzeliłem kulą w płot... A tak a propos wyglądu, to mógłbym się założyć,że Joe Farnsworth tuż przed występem z Sandersem grał w kwartecie Dave'a Brubecka ... W latach 50- tych...Wygląda zupełnie jak jazzmani z tamtych czasów... Odpowiedz Link Zgłoś
pharoah Re: This is JAZZ 27.04.07, 18:43 jasiek_natolin napisał: > No tak,na makaroniarza to on nie wygląda, mogłem się od razu domyślić,że > strzeliłem kulą w płot... > A tak a propos wyglądu, to mógłbym się założyć,że Joe Farnsworth tuż przed > występem z Sandersem grał w kwartecie Dave'a Brubecka ... W latach 50- > tych...Wygląda zupełnie jak jazzmani z tamtych czasów... Przyznaję,koleś ma naprawde "grożny" wygląd)Byc moze jego "image" nie pasuje do zespołu Sandersa...Byc moze Hamid Drake byłby bardziej na miejscu...)A tutaj Jo Farnsworth "bębni" z Wyntonem www.youtube.com/watch?v=3L9bdmuy0S0...W tym składzie "sprawdza się" lepiej?Pozdr.Faraon Odpowiedz Link Zgłoś
pharoah Pharoah!!! 18.05.07, 23:56 Faraon poleca Pharoaha:www.youtube.com/watch?v=uiab8UC_R1Y Ole!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek_natolin Re: Pharoah!!! 19.05.07, 08:06 Zaaresztować tych wałęsających się przed sceną profanów! Odpowiedz Link Zgłoś
pharoah Re: Pharoah!!! 19.05.07, 11:18 jasiek_natolin napisał: > Zaaresztować tych wałęsających się przed sceną profanów! Zgadzam się!Łażą jak po deptaku w uzdrowiskowej miejscowosci....Jakas kara musi byc za takie zachowanie... Odpowiedz Link Zgłoś