Dodaj do ulubionych

Nowofalowo-gotycki zlot Forum-25 kwietnia w Wawie?

IP: *.man.polbox.pl 14.04.03, 12:12
25 kwietnia w warszawskiej Kopalnii odbędzie się koncert One Million
Bulgarians. Myślę, że to dobra okazja do spotkania się tego bardziej
mrocznego, nowofalowego odłamu Forum. Kto się pisze na ten koncert?
Obserwuj wątek
    • gregkor Re: Nowofalowo-gotycki zlot Forum-25 kwietnia w W 14.04.03, 12:14
      Gość portalu: greg napisał(a):

> 25 kwietnia w warszawskiej Kopalnii odbędzie się koncert One Million
      > Bulgarians. Myślę, że to dobra okazja do spotkania się tego bardziej
      > mrocznego, nowofalowego odłamu Forum. Kto się pisze na ten koncert?

Jaaaaa sięęęęęęę nieeeeeee piszęęęęęęę sooooorrrryyyyyyyy...k..waaaaaaaaaaa...

pooozzzddrrrr
    • Gość: AgentCooper Re: Nowofalowo-gotycki zlot Forum-25 kwietnia w W IP: 143.26.82.* 14.04.03, 12:42
      to oni jeszcze zyja ? Bylem kiedys na ich koncercie w Remoncie, ale to bylo
      jakies 15 lat temu...
      • teddy4 Re: Nowofalowo-gotycki zlot Forum-25 kwietnia w W 14.04.03, 12:53
        Jak mnie selekcjonerka wpuści to wchodzę.
        • Gość: greg Re: Nowofalowo-gotycki zlot Forum-25 kwietnia w W IP: *.man.polbox.pl 14.04.03, 13:01
          teddy4 napisał:

> Jak mnie selekcjonerka wpuści to wchodzę.

Na kolegę zawsze można liczyćsmile W Kopalnii nie ma Pani Selekcjonerki. Kolega
          pomylił przybytkismile
          • pizmak31 Re: Nowofalowo-gotycki zlot Forum-25 kwietnia w W 14.04.03, 13:16
            Lagodnie aczkolwiek stanowczo chcialam zauwazyc, ze zgodnie z regulaminem forum
            punkt 34 podpunkt 7 paragraf 23 zloty forumowiczow sa zwolywane przez guru.
            Greg, wybacze Ci ten nietakt i niesubordynacje, jak nam opowiesz jakis przedni
            kawal....
        • nikka007 Re: Nowofalowo-gotycki zlot Forum-25 kwietnia w W 14.04.03, 13:44
          Nie wpuszczą Cię, wpuszczają tylko młode brunetki i ich zdizajnowane babcie smile))
    • jasiek666 Re: Nowofalowo-gotycki zlot Forum-25 kwietnia w W 14.04.03, 13:54
      Gość portalu: greg napisał(a):

> Myślę, że to dobra okazja do spotkania się tego bardziej
      > mrocznego, nowofalowego odłamu Forum. Kto się pisze na ten koncert?

Jezeli do 25 kwietnia uda mi się zwiększyć stopień swojej nowofalowości oraz
      znacząco pogłębić swą mroczność, to postaram się stawić.
      • nikka007 Re: Nowofalowo-gotycki zlot Forum-25 kwietnia w W 14.04.03, 13:57
        Ja Ci to gwarantuję, że się stawisz. Staaaaaaaaary,k....
        • Gość: nefil Re: Nowofalowo-gotycki zlot Forum-25 kwietnia w W IP: 212.76.37.* 14.04.03, 14:10
          Sie pisze. Ile za wjazd? I co na to wszystko ambasada bratniej Bulgarii?
          • Gość: greg Re: Nowofalowo-gotycki zlot Forum-25 kwietnia w W IP: *.man.polbox.pl 14.04.03, 14:38
            Gość portalu: nefil napisał(a):

> Sie pisze. Ile za wjazd? I co na to wszystko ambasada bratniej Bulgarii?

Jak znam Kopalnię, to pewnie jakieś grosze-góra 10 zł
        • jasiek666 Re: Nowofalowo-gotycki zlot Forum-25 kwietnia w W 14.04.03, 14:10
          Jasne, k.....
          Tyle ze w związku z zapytaniem Grega:
          >kto sie pisze na ten koncert ?
          pozostaje jeszcze wyjaśnić, kto przyjmuje zapisy.
          • aislinn Re: Nowofalowo-gotycki zlot Forum-25 kwietnia w W 14.04.03, 14:14
            Ja się zapisuję. Mam blisko i fajnie. ale pewnie będę najmłodsza, he he he .
            Dziecię wśród dinozaurów. He he .
            • nikka007 Re: Nowofalowo-gotycki zlot Forum-25 kwietnia w W 14.04.03, 14:16
              hehehehe naiwna smile
              • aislinn Re: Nowofalowo-gotycki zlot Forum-25 kwietnia w W 14.04.03, 14:25
                No wiesz, w moim wieku trzeba żyć złudzeniami smile)))
                • nikka007 Re: Nowofalowo-gotycki zlot Forum-25 kwietnia w W 14.04.03, 14:30
                  No ba! Ja od paru lat obchodzę 18 urodziny smile))
                  • aislinn Re: Nowofalowo-gotycki zlot Forum-25 kwietnia w W 14.04.03, 15:08
                    He he w moją osiemnastkę to nawet slepy nie uwierzy
                    • Gość: nikka Re: Nowofalowo-gotycki zlot Forum-25 kwietnia w W IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.03, 16:56
                      Niee, czemu. W moją pewnie też nikt smile
                      • aislinn Re: Nowofalowo-gotycki zlot Forum-25 kwietnia w W 14.04.03, 16:58
                        no co tu dużo gadać. Jak się jest starą dupą ... wink
                        a tymczasem tam niżej już są zapisy !
                        • Gość: nikka Re: Nowofalowo-gotycki zlot Forum-25 kwietnia w W IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.03, 17:03
                          Ja i jeden taki już się zapisaliśmy deklarując to głośno pod hotelem Forum. I
                          chwatit
          • Gość: greg Re: Nowofalowo-gotycki zlot Forum-25 kwietnia w W IP: *.man.polbox.pl 14.04.03, 14:38
            jasiek666 napisał:

> Jasne, k.....
            > Tyle ze w związku z zapytaniem Grega:
            > >kto sie pisze na ten koncert ?
            > pozostaje jeszcze wyjaśnić, kto przyjmuje zapisy.

Jak to kto? Guru....Przecież nie jawink
            • pizmak31 Re: Nowofalowo-gotycki zlot Forum-25 kwietnia w W 14.04.03, 14:40
              Dobra, przyjmuje zapisy, ale pod warunkiem, ze greg opowie dwa zarabiaste
              dowcipy.
              • Gość: greg Re: Nowofalowo-gotycki zlot Forum-25 kwietnia w W IP: *.man.polbox.pl 14.04.03, 16:25
                pizmak31 napisała:

> Dobra, przyjmuje zapisy, ale pod warunkiem, ze greg opowie dwa zarabiaste
                > dowcipy.

Dobra, opowiem. Na imprezie. Więc zbieraj te zapisy, proszęsmile
    • pizmak31 Re: Nowofalowo-gotycki zlot Forum-25 kwietnia w W 14.04.03, 16:34
      Dobra, zaczynam zbierac zapisy. czas start. Ale wlasciwie to po co te zapisy?
      Jak przyjdziemy to bedziemy. Chyba, ze musisz miec wczesniej liste...
      • aislinn Re: Nowofalowo-gotycki zlot Forum-25 kwietnia w W 14.04.03, 16:39
        Może lista instead of selekcjonerka tam funkcjonuje ?
        • aislinn Re: Nowofalowo-gotycki zlot Forum-25 kwietnia w W 14.04.03, 17:04
          Ale zapisać się ,czemu nie ...
    • Gość: syntax Re: Nowofalowo-gotycki zlot Forum-25 kwietnia w W IP: *.tvk.pl / 10.0.2.* 14.04.03, 19:11
      no i kupa nie moge byc bo mieszkam we wroclawiu i wyjazdy przynajmniej narazie
      nie wchodza w gre a bardzo chetnie bym poznal nowofalowa czesc forum ehh az w
      dolku sciska
      • vulture Re: Nowofalowo-gotycki zlot Forum-25 kwietnia w W 14.04.03, 20:11
        Nie jestem nowofalowy, to chyba nie przyjdę. Albo przyjdę. Albo nie wiem. A
        gdzie jest ta Kopalnia cała?
        • Gość: nikka Re: Nowofalowo-gotycki zlot Forum-25 kwietnia w W IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.03, 20:18
          Staaaaary, k..... masz przyjść, wiesz czemu
          • vulture Re: Nowofalowo-gotycki zlot Forum-25 kwietnia w W 14.04.03, 20:20
            Wiem, k..., ale nie wiem, k..., gdzie to k... jest... k...
            • Gość: aislinn Re: Nowofalowo-gotycki zlot Forum-25 kwietnia w W IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.03, 20:23
              Koło Bankowego Placu.
          • ilhan Re: Nowofalowo-gotycki zlot Forum-25 kwietnia w W 14.04.03, 20:48

Myślę, k..., że ja też, k..., przyjdę. Jako że, k..., jestem nową, k..., falą,
            tego, k..., forum.
            Nie wiem tylko czy będę odpowiednio zdizajnowany dla potrzeb imprezy, k...
        • Gość: aislinn Re: Nowofalowo-gotycki zlot Forum-25 kwietnia w W IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.03, 20:22
          O Vulture, całą noc mi się śniłeś, i Ty nie chcesz przyjść ? Ja też nie jestem
          nowofalowa ale przychodzę bo:
          1. ogólnie jestem muzyczna
          2. Was kurde lubię
          3. Mam blisko
          • Gość: nikka Re: Nowofalowo-gotycki zlot Forum-25 kwietnia w W IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.03, 20:41
            TWA się bardzo cieszy smile))))
            • Gość: AgentCooper Re: Nowofalowo-gotycki zlot Forum-25 kwietnia w W IP: *.orasoft.net.pl 14.04.03, 20:52
              rozwazajac za i przeciw zainwestowania w bilet dopraszam sie nastepujacyh
              informacji :
              1. czy Bulgarzy wydali jeszcze jakas plytke poza tam na ktora sa Krzaki ?
              2. czy ktos wie co graja aktualnie (wciaz nowa fala ? bo chyba gotyk o ile mi
              wiadomo to nigdy nie byl)

z gorki dziekuje za szybciutkie nadsylanie odpowiedzi na adres tego posta.

• vulture Re: Nowofalowo-gotycki zlot Forum-25 kwietnia w W 14.04.03, 21:01
            Gość portalu: aislinn napisał(a):

> O Vulture, całą noc mi się śniłeś,

Miałaś koszmary???

i Ty nie chcesz przyjść ? Ja też nie jestem
            > nowofalowa ale przychodzę bo:
            > 1. ogólnie jestem muzyczna

Właśnie, a nuż jakiś kower Cher zagrają.

> 2. Was kurde lubię

I ja was kurde też.

> 3. Mam blisko

A ja kurde nie.
            • teddy4 Re: Nowofalowo-gotycki zlot Forum-25 kwietnia w W 14.04.03, 21:11
              Nie byłem nigdy w Kopalni. I to się niedługo zmieni,a cosmile)))).
              Trzeba Langa (Czesława) zobaczyć w akcji.
              • vulture Re: Nowofalowo-gotycki zlot Forum-25 kwietnia w W 14.04.03, 21:16
                Ja też nie byłem w kopalni. Nie jestem górniakiem, ups, górnikiem.
                • Gość: aislinn Re: Nowofalowo-gotycki zlot Forum-25 kwietnia w W IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.03, 21:17
                  W kopalni, jak sama nazwa wspazuje, się nie góruje tylko kopie.
            • Gość: aislinn Re: Nowofalowo-gotycki zlot Forum-25 kwietnia w W IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.03, 21:15
              Oj Vulture, Vulture...Nie. Nie miałam koszmarów. W ogóle nie miewam koszmarów
              sennych. To chyba dlatego że jestem bardzo dobrą osobą wink W pobliżu nie było
              Phila, więc nie wariowałeś zbytnio smile)))
              Oj tak zaraz Cher zagrają. Co Ty strachliwy taki.
              Oj daleko. Pomyśl o tych co to niebawem na Tarchomin się wyniosą.Ci to mają
              przerąbane. O sobie mówię, znaczy się.

• vulture Re: Nowofalowo-gotycki zlot Forum-25 kwietnia w W 14.04.03, 21:28
                Przerąbane, fuckt. Trza to opić.
    • aislinn I co z tymi zapisami? ;-) 17.04.03, 13:14
      Guru szanowna nasza, kajecik założyła ?
      • Gość: nikka p.o. guru IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.03, 14:06
        Jako że Guru wyjechała odetchnąć w gronie rodzinnym, ogłaszam się p.o. guru (
        no bo to w końcu rodzina, nie?). Zapisy i opłaty u mnie.
        • aislinn Re: p.o. guru 17.04.03, 14:07
          he he zapisy tak ale z tymi opłatami ...wink
          • Gość: nikka Re: p.o. guru IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.03, 14:15
            Wiesz, jestem prawie ekonomistą z wykształcenia. Muszę główkować smile)
            • Gość: aislinn Re: p.o. guru IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.03, 14:17
              no tak, a ja jestem prawie filozofem, więc musze kombinować smile))))))
              • vulture E tam 18.04.03, 13:50
                Ja wezmę t-shirt z Ireną Santor i wejdę za darmo.
                • Gość: teddy Re: E tam IP: *.visp.energis.pl 18.04.03, 20:57
                  Chciałem tylko napisać,że niestety 25 kwietnia nie będzie mnie na zlocie - nad
                  czym boleję. Pozdrówcie ode mnie Langa.
                  • vulture wrrr 19.04.03, 02:18
                    Wszyscy mają być!!!
                    • Gość: nikka Re: wrrr IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.03, 09:09
                      Vulti, szkoda nerwów. Ja tylko apeluję do osobnika, który jednak nie idzie na
                      zlot żeby zainteresował się moimi płytami.Grrrrrr!
                      • vulture Re: wrrr 19.04.03, 10:57
                        K..., staaaara, masz rację.
                        • Gość: aislinn Re: wrrr IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.03, 11:09
                          O, rozmowy polskiej inteligencji ! smile)))Ja tak czy owak budu i przyniosę Ci
                          Nikka Dave'a w trakcie joggingu.
                          • Gość: Argus O! IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.03, 11:45

> O, rozmowy polskiej inteligencji ! smile)))Ja tak czy owak budu i przyniosę Ci
                            > Nikka Dave'a w trakcie joggingu.

Widzę aislinn,że nie tylko jesteś za zlotem w Toruniu (jak ja),ale i w tej
                            samej branży robisz co ja. W lipcu będę bronił pracę(jak dobrze pójdzie) -
                            temat - filozofia języka H.-G. Gadamera.
                            Pozdrawiam.
                            • Gość: aislinn Re: O! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.03, 12:29
                              Ach , Argusie, a czy nie napisałbyś czegoś za mnie ? Od 3 lat co najmniej
                              usiłuję napisać pracę o filozofii społecznej Russella, i mam na razie plan i
                              wstęp wstępu... winkI jużmój indeks pewnie sięzakurzył ostro w archiwach
                              wydziałowych...
                              A z Toruniem jestem z tej prostej przyczyny, że mam tam dobrą metę smile)))) w
                              postaci kuzynki
                          • Gość: nikka Aaahhhhhhhhh! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.03, 12:51
                            Idę, k..., idęęęęe!!!!!!!
                            • Gość: aislinn Re: Aaahhhhhhhhh! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.03, 12:59
                              A cóż tak Cię ucieszyło ?
                              • Gość: nikka Re: Aaahhhhhhhhh! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.03, 13:12
                                Dave w trakcie joggingu.Aaaaaahhhhhh!!!Mniam!
                                • Gość: aislinn Re: Aaahhhhhhhhh! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.03, 13:54
                                  no. Musisz jakoś wytrzymac do piątku. smile))
                                  • Gość: AgentCooper Re: Aaahhhhhhhhh! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.03, 12:29
                                    a Krzaki zagraja ? Jak zagraja to tez ide a jak nie to sam nie wiem.
                                    • Gość: aislinn Re: Aaahhhhhhhhh! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.03, 13:02
                                      Ejdżent nie marudź tylko przychodź. smile)) Ja Ci wysłałam takie ładne życzenia
                                      świąteczne a Ty nie chcesz przyjść na zlot ? co to za porządki ? ! wink
                                      • vulture Re: Aaahhhhhhhhh! 21.04.03, 13:03
                                        Właśnie, przyjdź, to Aislinn weźmie swój strój roboczy smile)))))))))))
                                        • Gość: aislinn Re: Aaahhhhhhhhh! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.03, 13:09
                                          wink
                                          Strój roboczy zostawiam w pracy wink
                                          • vulture Re: Aaahhhhhhhhh! 21.04.03, 13:23
                                            Czyli będziesz bez stroju... no w sumie żadna różnica...
                                            • Gość: aislinn Re: Aaahhhhhhhhh! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.03, 14:16
                                              Vulture, myśl logicznie. Strój służbowy zostawiam w pracy ubierając się w strój
                                              jakikolwiek inny. Czyli nie będę bez stroju. Co ozacza również, że nie ma
                                              możliwości bym była bez stroju, gdyż strój słuzbowy zostawiam w pracy wink
                                              • vulture Re: Aaahhhhhhhhh! 21.04.03, 14:23

> Vulture, myśl logicznie.

Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?
                                                • Gość: aislinn Re: Aaahhhhhhhhh! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.03, 14:25
                                                  aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.............
                                      • Gość: AgentCooper Re: Aaahhhhhhhhh! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.03, 14:20

> Ejdżent nie marudź tylko przychodź. smile)) Ja Ci wysłałam takie ładne życzenia
                                        > świąteczne a Ty nie chcesz przyjść na zlot ? co to za porządki ? ! wink

Eislin - dzienkuski pikne, ale nie dostalem, bo mam popsuty komp w domu, wiec
                                        korzystajac z przerwy w jedzeniu podlaczylem sie u rodzicow. Hmmm, intrygujaco
                                        brzmi ten Twoj stroj sluzbowy haha...
                                        • Gość: aislinn Re: Aaahhhhhhhhh! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.03, 14:24
                                          Odczepcież się od mojego stroju służbowego bądź jego braku i skupcie się raczej
                                          na bezmiarze mojej yntelygencji
                                          wink

To co, będziesz Agencie w Kopalni ? To może będą tartinki na zjeżdżalni !
                                          • Gość: nikka Re: Aaahhhhhhhhh! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.03, 14:45
                                            Ja tam myślę, że Vultiemu chodzi o te cieliste majtki po prostu. Ale że jestem
                                            studentką prymitywnej ekonomii, a nie wyrafinowanej filozofii to nie myślę
                                            logicznie i mogę się mylić. Z tym, że nie mam z tego powodu kompleksów wink
                                            • vulture majtki 21.04.03, 14:51
                                              Ja też nie studiowałem filozofii i wiem, co to są majtki... Zaraz zaraz, chyba
                                              trochę nadinterpretuję...
                                              • Gość: aislinn Re: majtki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.03, 15:01
                                                Jesteście wspaniali.
                                                smile)))

Ale niestety cielistych nie posiadam. Więc nie będzie wrażenia że jestem w
                                                stoju służbowym. wink
                                                • vulture Re: majtki 21.04.03, 15:05
                                                  Zastanawiam się, czy gdyby wszyscy się posmarowali beżową farbą, sprawialiby
                                                  wrażenie cielistych... tylko wtedy by nas chyba nie wpuszczono.
                                                  • Gość: aislinn Re: majtki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.03, 15:21
                                                    CieliTWA
                                                  • vulture Re: majtki 21.04.03, 15:27
                                                    smile))
                                          • Gość: AgentCooper Re: Aaahhhhhhhhh! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.03, 15:31

> Odczepcież się od mojego stroju służbowego bądź jego braku i skupcie się
                                            raczej
                                            >
                                            > na bezmiarze mojej yntelygencji
                                            > wink
                                            >
                                            > To co, będziesz Agencie w Kopalni ? To może będą tartinki na zjeżdżalni !

ale kusisz kobieto...jak beda tartinki to chyba nie odmowie
                                            • vulture Re: Aaahhhhhhhhh! 21.04.03, 15:33
                                              To można nosić tartinki zamiast majtek? Nic nie rozumiem...
                                              • Gość: aislinn Re: Aaahhhhhhhhh! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.03, 15:53
                                                Vul, jesteś nie w temacie.smile Chodzi o tartinki jak sobie kibel kupię.
                                                Agencie, ale te tartinki to będą dopiero na zjeżdżalni Jabby a nie w kopalni.
                                                Ale jednak pewnie będą, tudzież będą prażynki - nie wiem czy pamiętasz.
                                                Ale do kopalini przyjdź, bo już mi argumentow na kuszenie brakuje smile))
                                                • Gość: AgentCooper Re: Aaahhhhhhhhh! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.03, 15:59

> Vul, jesteś nie w temacie.smile Chodzi o tartinki jak sobie kibel kupię.
                                                  > Agencie, ale te tartinki to będą dopiero na zjeżdżalni Jabby a nie w kopalni.
                                                  > Ale jednak pewnie będą, tudzież będą prażynki - nie wiem czy pamiętasz.
                                                  > Ale do kopalini przyjdź, bo już mi argumentow na kuszenie brakuje smile))

no to chyba kupie sobie kask, kilof i przyjde. Poki co przyszedlem na chat
                                                  muzyka ale sobie sam tam siedze, wiec chyba juz pojde nie ? Co tak bede sam
                                                  siedzial...
                                                  • Gość: aislinn Re: Aaahhhhhhhhh! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.03, 16:43
                                                    Tak. Przyjdź. Nawet bez kilofa. Kask jednakże wskazany.
    • Gość: aislinn Czy możemy się spotkać na Bankowym ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.03, 17:15
      Bo ja nie wiem gdzie ta kopalnia jest a poza tym jestem nieśmiała i nie wejdę
      sama tam (w stroju słuzbowym cy bez).
      • vulture O której? 21.04.03, 18:11
        Bo inaczej każdy przyjdzie o innej...
        • Gość: aislinn Re: O której? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.03, 18:20
          smile
          A o której się zaczyna cała zabawa ?
          • vulture Re: O której? 21.04.03, 18:26
            Dobre pytanie...
            • Gość: aislinn Re: O której? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.03, 18:35
              Kto wie ?????????????????????????????????
              No ale na pewno nie wcześniej niż o ósmej, chyba ?
              • vulture a cholera wie 21.04.03, 18:40
                Może to jakaś awangarda i impreza rusza o szóstej rano...
                • Gość: aislinn A i może masz rację... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.03, 19:07
                  Apeluję do wszystkich ludzi dobrej woli !!!! Kiedy ??? Znaczy ten, tego, o
                  której ???
                  • Gość: AgentCooper Re: A i może masz rację... IP: 143.26.82.* 22.04.03, 08:46

> Apeluję do wszystkich ludzi dobrej woli !!!! Kiedy ??? Znaczy ten, tego, o
                    > której ???

ja nie wiem, ale moze beda wiedziec w zjednoczeniu albo w KKW Manifest
                    Lipcowy ?? a swoja droga luknalem do aktivista i tam nic nie bylo zeby byl taki
                    koncercik w kopalni, wiec moze to jest JWL ?*

*Jedna Wielka Lipa
                    • Gość: aislinn Re: A i może masz rację... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.03, 08:48
                      Tez zaczynam mieć takie podejrzenia, zwłaszcza że to co ja słyszałam o kopalni
                      nie pasuje mi do tego typu koncertu. sad
                      Może ktoś coś wie ? Jak tam komputerek domowy. Agencie ?
                      • Gość: AgentCooper Re: A i może masz rację... IP: 143.26.82.* 22.04.03, 08:54

> Tez zaczynam mieć takie podejrzenia, zwłaszcza że to co ja słyszałam o
                        kopalni
                        > nie pasuje mi do tego typu koncertu. sad
                        > Może ktoś coś wie ? Jak tam komputerek domowy. Agencie ?

nie zyje biedaczek sad(( Tzn. zyje ale internet nie dziala buuuuuuu...
                        Co do kopalni to spoko - co prawda miejsce clubbingowe, ale koncerty tez sie
                        tam czasem odbywaja.
                        • Gość: aislinn Re: A i może masz rację... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.03, 08:56
                          U współczuję.... ale za to będziesz miał czas na barsziej intelektualne
                          rozrywki wink
                          Clubbingowe, no właśnie, więc i tak nas nie wpuszczą.... sad((
                          • Gość: AgentCooper Re: A i może masz rację... IP: 143.26.82.* 22.04.03, 08:59

> U współczuję.... ale za to będziesz miał czas na barsziej intelektualne
                            > rozrywki wink
                            > Clubbingowe, no właśnie, więc i tak nas nie wpuszczą.... sad((

Aislinn, jestes szybsza niz moja klawiatura - jeszcze nie zdazylem wyslac
                            poprzedniego posta a juz byla odpowiedz....

ps. kogo nie wpuszcza tego nie wpuszcza....
                            • Gość: aislinn Re: A i może masz rację... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.03, 09:04
                              no tak. mnie nie wpuszczą bo nie jestem trendy, kul ani zdizajnowana.
                              No to sobie postoje na Bankowym i pooglądam błękitny wieżowiec. Też rozrywka.
                              sad((
                              • Gość: AgentCooper Re: A i może masz rację... IP: 143.26.82.* 22.04.03, 09:10

> no tak. mnie nie wpuszczą bo nie jestem trendy, kul ani zdizajnowana.
                                > No to sobie postoje na Bankowym i pooglądam błękitny wieżowiec. Też rozrywka.
                                > sad((

to moze moglabys w tym czasie jakies kanapki porobic hihi ?Jakby co przyniose
                                walkie talkie - bedziesz miala ekskluzywna relacje on line smile
                                • Gość: aislinn Re: A i może masz rację... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.03, 09:12
                                  sad(((
                                  Nie rozmawiam Z Tobą. Obraziłam się. sad((( Idę sobie popłakać.
                                  • Gość: AgentCooper Re: A i może masz rację... IP: 143.26.82.* 22.04.03, 09:15

> sad(((
                                    > Nie rozmawiam Z Tobą. Obraziłam się. sad((( Idę sobie popłakać.

Aislinn, nie bucz. Jak masz buczec to sam przyniose kanapki. I kurze udka. I
                                    herbate w termosie. I moze nawet Bambo skombinuje OK ? No....Juz dobrze smile Umie
                                    sie rozmawiac z kobietami....ps. a maila czasami odbierasz ?
                                    • Gość: aislinn Re: A i może masz rację... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.03, 09:20
                                      Już sięprzeniosłam na maila
                                      • Gość: AgentCooper Re: A i może masz rację... IP: 143.26.82.* 22.04.03, 09:23
                                        wiedzialem, ze umiem rozmawiac z kobietami hihi
    • vulture Uprasza się Grega, autora tego wątku... 22.04.03, 09:43
      ...o doinformowanie nas w kwestii prawdopodobieństwa oraz godziny rozpoczęcia
      się imprezy. Ja, jako nowicjusz w nowofalowo-undergroundowym towarzystwie,
      muszę mieć odpowiednią ilość czasu na zdizajnowanie się, a piątek za pasem...
      • Gość: aislinn Re: Uprasza się Grega, autora tego wątku... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.03, 09:45
        Popieram Vulture'a w całej jego rozciągłości smile
    • Gość: aislinn Gregu !!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.03, 13:08
      Hę ?
      • vulture Re: Gregu !!!!!!!!!!!!! 22.04.03, 14:24
        Sądzę że pojechał organizować koncert Villas w Ciechocinku.
        • Gość: aislinn Re: Gregu !!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.03, 14:54
          Villas w willach.
          • vulture Co może teraz robić Greg?... 22.04.03, 15:16
            A może organizuje koncert z okazji Dnia Krawiectwa i namawia Krzysztofa
            Krawczyka na występ?...
    • Gość: nefil Re: Nowofalowo-gotycki zlot Forum-25 kwietnia w W IP: 212.76.37.* 22.04.03, 22:27
      Koncert 25-04 w Kopalni aktualny, co do godziny, to niestety nie doszukalem sie
      takiej informacji w sieci. Mam nadzieje, ze Greg w koncu dojdzie do siebie po
      Swietach i poda wiecej informacji.
      • vulture Re: Nowofalowo-gotycki zlot Forum-25 kwietnia w W 22.04.03, 22:47
        Gość portalu: nefil napisał:
        > Mam nadzieje, ze Greg w koncu dojdzie do siebie po
        > Swietach i poda wiecej informacji.

Sądzisz że się przeżarł pisankami? Ja w końcu nie wiem, czy przyjdę, bo mogę
        mieć randkę. Pozdrawiam.
        • gregkor Re: Nowofalowo-gotycki zlot Forum-25 kwietnia w W 23.04.03, 10:33
          vulture napisał:

> Sądzisz że się przeżarł pisankami? Ja w końcu nie wiem, czy przyjdę, bo mogę
          > mieć randkę. Pozdrawiam.

Vulture nie mów...przekonałes w końcu Dani......no no...gratulacje.....idziecie
          do Jazzgotu na Henia Krowe...?
          • vulture Re: Nowofalowo-gotycki zlot Forum-25 kwietnia w W 23.04.03, 16:51
            gregkor napisał:

> Vulture nie mów...przekonałes w końcu Dani......no
            no...gratulacje.....idziecie
            >
            > do Jazzgotu na Henia Krowe...?

Nie, Gregkor, idę z krową na koncert Dannii, to chyba oczywiste. Aha, kupiłem
            bilet na King Crimson. Kosztował 2 razy taniej niż na Yes - czy to znaczy że
            Wakeman tyle pije?
      • jasiek666 Re: Nowofalowo-gotycki zlot Forum-25 kwietnia w W 23.04.03, 09:18
        podobnież o 19.00.
        przynajmniej tutaj tak twierdzą:
        www.alternatywa.30ton.com.pl/koncerty.php
        • pizmak31 Re: Nowofalowo-gotycki zlot Forum-25 kwietnia w W 23.04.03, 12:57
          Podobniez 20 albo 20.30 tak mowi Teddy.
          • Gość: aislinn Re: Nowofalowo-gotycki zlot Forum-25 kwietnia w W IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.03, 12:58
            Teddy to se może mówić skoro go i tak nie będzie. Może nam zazdrości i chce
            byśmy się spóźnili. wink
    • aislinn no to ta, intro.... 24.04.03, 14:07
      słuchajcie, to jak robim ? Gdzie ? O której ? Bo ja na przykład nie wiem gdzie
      ta cała podziemna knajpka jest... sad Wiem, jestem z tym upierdliwa, wiem....
      • pizmak31 Re: no to ta, intro.... 24.04.03, 14:11
        ja tez nie wiem, na szczesie o dzien wczesniej oddalam wladze, wiec niech sie
        jasinek meczy. Ja tam mam francuski przy placu Bankowym, wiec o 19.40 moge
        zaczac sie bawic.
        • Gość: aislinn Re: no to ta, intro.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.03, 14:14
          He he Piżamczku kochany (patrz jak się przymilam) a czy możemy się gdzieś tak o
          jakiejś takiej godzinie koło wieszcza lub prezydenta na przykład ? Bo ja też
          wcześniej nie móc, a mieszkać niedaleko plac... plizz smile))
          • pizmak31 Re: no to ta, intro.... 24.04.03, 14:16
            Proszszszsz, kolo prezydenta jutro 19.50.
            • jasiek666 Re: no to ta, intro.... 24.04.03, 14:18
              sęk w tym, ze na 30 tonach podali ze koncert o 19.00....
              • Gość: aislinn Re: no to ta, intro.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.03, 14:21
                Ale przecież najpierw muszą upchnąć ten milion Bułgarów po kątach - a co
                dopiero jak przyjdą dwa miliony ?
                Albo po nas wyjdźcie przed drzwi ci co wcześniej przybywacie - he he tylko
                gdzie te drzwi ?
              • Gość: nikka Re: no to ta, intro.... IP: *.sgh.waw.pl 24.04.03, 14:22
                To niech baby się umawiają a zarząd pójdzie na koncert.
                Poczta dalej niedostępna, specjalnie na wagary poszłam grrr!
                • Gość: aislinn Re: no to ta, intro.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.03, 14:23
                  niech zarząd przeczyta powyżej wink
                  • Gość: nikka Re: no to ta, intro.... IP: *.sgh.waw.pl 24.04.03, 14:27
                    Mów do mnie wielkimi literami, bo ja forumowy debil jestem. Wy się umawiacie o
                    19.50 hehe, a my- władza o 19
                  • jasiek666 Re: no to ta, intro.... 24.04.03, 14:27
                    zarząd przeczytał i proponuje 19.00 pod prezydentem.
                    • Gość: aislinn no to gdzie ta kopalnia i czy nas wpuszczą ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.03, 14:28
                      • Gość: nikka Re: no to gdzie ta kopalnia i czy nas wpuszczą ? IP: *.sgh.waw.pl 24.04.03, 14:30
                        O, to dobre pytanie. Bo ja jestem ostatnią osobą, którą wpuszczają do Bardzo
                        Modnych i Ekskluzywnych Klubów
                    • Gość: nikka Re: no to ta, intro.... IP: *.sgh.waw.pl 24.04.03, 14:29
                      Guru ma zawsze rację. Przypominam, że zgodnie z załącznikiem 66/6 Guru kupuje
                      swojej asystentce alkohol wink
                      • jasiek666 Re: no to ta, intro.... 24.04.03, 14:30
                        aha, guru przypomina wszelkim zainteresowanym iz posiada tylko jedną
                        asystentkę.
                        • Gość: asystentka Re: no to ta, intro.... IP: *.sgh.waw.pl 24.04.03, 14:33
                          To mi się trafiło. Nie żebym była specjalnie kompetentna, czy wyposażona przez
                          naturę hehehe. Ale za to jak prawdziwy student swojej szkoły mam tupet wink
                    • jasiek666 Re: no to ta, intro.... 24.04.03, 14:29
                      Co do kopalni to jakies dziwne miejsce.
                      W celu ustalenia szczegółów probowalem tam zadzwonic, ale okazało się, ze nie
                      mają telefonu.
                      • Gość: nikka Pod ziemią??? Telefon??? IP: *.sgh.waw.pl 24.04.03, 14:32
                        Nie chcę nic sugerować Jasiu, ale Greg chyba zażartował z nas. To był ten
                        pierwszy z dwóch obiecanych żartów
                        • jasiek666 Re: Pod ziemią??? Telefon??? 24.04.03, 14:33
                          Co za facet.
                          Pierwszy żart i od razu taki udany. smile))
                      • Gość: aislinn Re: no to ta, intro.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.03, 14:34
                        bo oni nawet adresu nie ujawniają. to jest w każdym razie ponoć w piwnicy
                        któregoś z budynków w podwórzu na tyłach bankowego (czyli wejść w podwórze od
                        Senatorskiej, iść przed siebie i potem podobno po hałasie) - tak mi kiedyś
                        tłumaczyła kumpela gdy to otworzyli i k.......... miałam wtedy szanse na kartę
                        klubową a ja głupia cipa ...wink
                        • jasiek666 Re: no to ta, intro.... 24.04.03, 14:36
                          zeby bylo zabawniej to na wejściu ponoć jest domofon...
        • jasiek666 Re: no to ta, intro.... 24.04.03, 14:34
          pizmak31 napisała:

> ja tez nie wiem, na szczesie o dzien wczesniej oddalam wladze, wiec niech sie
          > jasinek meczy. Ja tam mam francuski przy placu Bankowym, wiec o 19.40 moge
          > zaczac sie bawic.

Pizmaku, a czy udałoby Ci sie być wczesniej ?
          • pizmak31 Re: no to ta, intro.... 24.04.03, 14:36
            K...a, stary, ja place za te lekcje.... Ale jak juz musze to moge byc... Ja
            p....e
            • Gość: wiceguru ACHTUNG! IP: *.sgh.waw.pl 24.04.03, 14:38
              A co jeśli rzeczywiście nas nie wpuszczą? Pozostanie zapieprzanie bo co mniej
              oblężonych (czytaj ch.. pubach)
              • jasiek666 Re: ACHTUNG! 24.04.03, 14:42
                spokojnie, do "złotego alibaby" wpuszczają każdego.
            • Gość: aislinn Re: no to ta, intro.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.03, 14:38
              Czyli rozumiem że o 19 pod prezydentem, a potem nie wiadomo gdzie ? o, tak to
              ja lubię ! Vivat nowy guru i była Guru !!! smile)))))))))
              • Gość: nikka Re: no to ta, intro.... IP: *.sgh.waw.pl 24.04.03, 14:40
                Mi też należy się podlizywać. Bo mi smutno
                • Gość: aislinn Re: no to ta, intro.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.03, 14:47
                  vivat asystentka guru !!! ale masz k.......... rację, a jak nas nie wpuszczą ?
                • jasiek666 Re: no to ta, intro.... 24.04.03, 14:48
                  TWA, do dzieła.
                  bo mi jako guru nie za bardzo wypada.
                  • Gość: nikka Re: no to ta, intro.... IP: *.sgh.waw.pl 24.04.03, 14:51
                    Co TWA? Ty też masz mnie pocieszać.
                    No właśnie, może by tak coś zarezerwować gdzie indziej? Bo tu mi pachnie żartem
                    Grega, tym bardziej że go nie ma od dłuższego czasu...
                    • jasiek666 Re: no to ta, intro.... 24.04.03, 14:57
                      Gość portalu: nikka napisał(a):

> Co TWA? Ty też masz mnie pocieszać.

Ewentualne pocieszanie utrudnia mi awaria serwera pocztowego oraz tradycyjne
                      jeb..cie komórki.
                      • Gość: nikka Re: no to ta, intro.... IP: *.sgh.waw.pl 24.04.03, 14:59
                        Czyja komóra j..bła- moja czy Twoja?
                        • jasiek666 Re: no to ta, intro.... 24.04.03, 15:19
                          jebły (a co, guru jestem to moge se pobluzgac, co nie ?) obie moje komóry.
            • jasiek666 Re: no to ta, intro.... 24.04.03, 14:38
              zwrócimy ze składek członkowskich forum muzyka.
    • jasiek666 Re: Nowofalowo-gotycki zlot Forum-25 kwietnia w W 24.04.03, 16:16
      aha, udało mi się w necie znaleźć - mam nadzieję ze aktualny - adres mejlowy do
      w/w przybytku:
      kopalniaczadart@o2.pl
      U mnie poczta nie działa, ale moze ktoś z was spróbuje uzyskać od nich mejlowo
      jakies w miare konkretne informację o koncercie.
      • vulture Jaaaa p... 24.04.03, 23:01
        Mnie nie będzie, ale nowa składanka i tak Was nie ominie. Zwłaszcza Madee,
        którą osobiście zmolestuje (no, może pomoże mi w tym zaprzyjaźniony Ziomal) w
        celu okazania zdjęć z The Boat City.
        • vulture Aha, i jeszcze do Madee 25.04.03, 06:27
          Gdybyś miała zdjęcia w formie zdigitalizowano-zjotpegowanej, rzuć mi je na
          skrzyneczkę, please...
    • gregkor Re: Nowofalowo-gotycki zlot Forum-25 kwietnia w W 25.04.03, 11:05
      Sorrrryyy...k....a...ale nie przyjdę k...a...choć nie mam randki jak
      Vulture.......miłej zabawy i czekam w poniedziałek na relację ze zlotu....ze
      zdjęciami........i pozdrówcie ode mnie milion bułgarów....no może tylko
      kilkunastu...ja..pie.....stary....

pozdr
      • Gość: aislinn Re: Nowofalowo-gotycki zlot Forum-25 kwietnia w W IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.03, 11:26
        k...........a ktoś w ogóle poza zarzadem i byłym zarządem będzie ? będzie ?
        będzie ? będzie ?....
        • jasiek666 Re: Nowofalowo-gotycki zlot Forum-25 kwietnia w W 25.04.03, 11:37
          no wlasnie, kto oprócz zarządu obecnego i ustępujacego się pojawi ?
        • Gość: nikka Re: Nowofalowo-gotycki zlot Forum-25 kwietnia w W IP: *.sgh.waw.pl 25.04.03, 14:34
          Bedą zarządy, Iluś ( wzięłam płytę!), Madee jak sądzę, niejaki Gajowy z czatu,
          Jack może. No i coś mi się koncepcja skończyła. Aislinn, Agent- wy też macie
          być. Może jak będziemy mieli przewagę liczebną to nas wpuszczą
      • jasiek666 Re: Nowofalowo-gotycki zlot Forum-25 kwietnia w W 25.04.03, 11:35
        k...a, staaaaaryyy, browara Ci mialem postawic, ja p.....
        • greg6kor6 Re: Nowofalowo-gotycki zlot Forum-25 kwietnia w W 25.04.03, 11:40
          jasiek666 napisał:

> k...a, staaaaaryyy, browara Ci mialem postawic, ja p.....

Oj k...a kusisz...staaaarrryyyyy...ja..pie......będzie ciężko, ale może coś się
          uda...a gdzie to dokładnie jest .........tzn....jakiś adres by sie
          przydał....plis...

pozdr
          • jasiek666 Re: Nowofalowo-gotycki zlot Forum-25 kwietnia w W 25.04.03, 11:45
            k.... staaaaryy, sam bym chcial wiedziec, w necie znalazlem co najmniej 3
            adresy: senatorska 24, senatorska 36, senatorska 38.
            w kazdym razie zbiorka o 19.00 pod prezydentem a potem sie obaczy.
            • greg6kor6 Re: Nowofalowo-gotycki zlot Forum-25 kwietnia w W 25.04.03, 11:48
              jasiek666 napisał:

> k.... staaaaryy, sam bym chcial wiedziec, w necie znalazlem co najmniej 3
              > adresy: senatorska 24, senatorska 36, senatorska 38.
              > w kazdym razie zbiorka o 19.00 pod prezydentem a potem sie obaczy.

Qrcze ale ja nie dam rady o 19.00........najwyżej przyjade bezposrednio do
              kopalni...ale bez Coal_Chambera...no z drzewem do lasu..smilesmile

pozdr
              • jasiek666 Re: Nowofalowo-gotycki zlot Forum-25 kwietnia w W 25.04.03, 11:56
                istnieje wszelakoż duze prawdopodobienstwo, iz nie uda się nam zdizajnowac w
                stopniu wystarczającym na wpuszczenie do kopalni, i trzeba bedzie udac sie do
                jakiegos innego miejsca.
                Tak wiec jak zobaczysz grupę osób wesoło opróżniających alpagi w parku saskim
                to prawdopodobnie będziemy to my. Jezeli jednak bylby to ktos inny to straj sie
                w miare szybko uciekać, a potem puść smsa i zgadamy sie jakos.
                • greg6kor6 Re: Nowofalowo-gotycki zlot Forum-25 kwietnia w W 25.04.03, 12:00
                  jasiek666 napisał:

> istnieje wszelakoż duze prawdopodobienstwo, iz nie uda się nam zdizajnowac w
                  > stopniu wystarczającym na wpuszczenie do kopalni, i trzeba bedzie udac sie do
                  > jakiegos innego miejsca.
                  > Tak wiec jak zobaczysz grupę osób wesoło opróżniających alpagi w parku saskim
                  > to prawdopodobnie będziemy to my. Jezeli jednak bylby to ktos inny to straj
                  sie
                  >
                  > w miare szybko uciekać, a potem puść smsa i zgadamy sie jakos.

Zrozumiałem....jak Guru sobie zyczy....
                  • pizmak31 Re: Nowofalowo-gotycki zlot Forum-25 kwietnia w W 25.04.03, 12:12
                    W razie jakby co to przed chwila zrezerwowalam 10 miesjc w naszej ulubuionej
                    knajpie Iluzjon na moje imie i nazwisko, ktore zna guru i wiceguru, wiec jak
                    nie wejdziemy do Kopalni to trzeba bedzie wsiasc w metro i przejechac sie na
                    Narbutta. jasinek, nie musisz mi dziekowac za pomoc.
                    • jasiek666 Re: Nowofalowo-gotycki zlot Forum-25 kwietnia w W 25.04.03, 12:18
                      pizmak31 napisała:

> Narbutta. jasinek, nie musisz mi dziekowac za pomoc.

guru dziękuje za pomoc.
                      choć nie musi.
                      • Gość: wiceguru Re: Nowofalowo-gotycki zlot Forum-25 kwietnia w W IP: *.sgh.waw.pl 25.04.03, 14:25
                        Eh, Guru jak zwykle spóźniony. Ta wyższa część zarządu dogadała to już wczoraj
                        z poprzednim zarządem
                        • Gość: aislinn do wice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.03, 14:28
                          działa ci szkszynka ?
                          • Gość: wice Re: do wice IP: *.sgh.waw.pl 25.04.03, 14:36
                            Działa chyba, a co jakiś donosik heheheheh?
                        • jasiek666 Re: Nowofalowo-gotycki zlot Forum-25 kwietnia w W 25.04.03, 14:31
                          Gość portalu: wiceguru napisał(a):

> Eh, Guru jak zwykle spóźniony.

wymóg punktualności nie dotyczy guru.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka