gooblin 19.04.03, 22:49 Zespól wszechczasów, nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roody102 Re: Guns and Roses 20.04.03, 02:15 Bez przesady. fajnie grali, to prawda. Kojarzaś mi się z dojrzewaniem i pryszczami wprawdzie, ale grali fajnie. Czasem wracam do zjechanych kaset. Ostatnio chciałem kupić UYI 1 i 2 ale dwie płyty razem 90pln... zadrżała mi ręka i musi poczekać do czasów lepszej sytuacji budżetowej ten wydatek. Wspomnienia miłe, ale czas pokazał, że zespół nie tyle wszechczasów, co lat 90. I więcej nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teresa Re: Guns and Roses IP: *.demo.pl 20.04.03, 09:41 gooblin napisał: > Zespól wszechczasów, nic więcej. Dwa utwory: "November rain" i "Don't cry" napewno zmieszczą się w czołówce list wszech czasów. Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter Re: Guns and Roses 20.04.03, 10:15 Gość portalu: Teresa napisał(a): > Dwa utwory: "November rain" i "Don't cry" napewno zmieszczą się > w czołówce list wszech czasów. to ja dopisałbym jeszcze "Patience" ... Lov. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Christoff Re: Guns and Roses IP: 195.136.56.* 20.04.03, 22:47 loveletter napisał: > Gość portalu: Teresa napisał(a): > > > Dwa utwory: "November rain" i "Don't cry" napewno zmieszczą się > > w czołówce list wszech czasów. > > to ja dopisałbym jeszcze "Patience" ... > Zapomniałeś jeszcze o "Sweet Child O' Mine"... - Christoff Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: Guns and Roses IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.03, 10:57 Może się mylę, ale zdaje się nagrali ledwie 2 płyty. JAk to się ma np. do The Rolling Stones? Na pewno był to zespół przełomu dekad 80/90. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Guns and Roses 20.04.03, 18:59 Gość portalu: P-77 napisał(a): > Na pewno był to zespół przełomu dekad 80/90. Oczywiście pomyliłeś ich z The Stone Roses. Niniejszym naprawiam ten błąd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka Re: Guns and Roses IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.03, 19:02 No tak, cholera ale ten Brown podobny do Axla.Ehh Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Guns and Stone Roses 20.04.03, 19:21 Gość portalu: nikka napisał(a): > No tak, cholera ale ten Brown podobny do Axla.Ehh Myślę, że rzecz raczej w podobieństwie Johna Squire i Slasha. Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: Guns and Roses 20.04.03, 23:27 ilhan napisał: > Oczywiście pomyliłeś ich z The Stone Roses. Niniejszym naprawiam ten błąd. Uff... O matko, Ilhan, jak to dobrze, że jesteś na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angie Re: Guns and Roses IP: *.msk.net.pl 20.04.03, 19:39 gooblin napisał: > Zespól wszechczasów, nic więcej. 10 lat temu podpisalabym sie pod tym obiema rekami. teraz czasami wracam, doceniam appetite... i kilka pozniejszych kawalkow. co do use your illusion, to akurat te "przebojowe" kawalki nie sa moimi ulubionymi. pozdrowienia dla fanow, anyway Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Guns and Roses 21.04.03, 00:12 A ja właśnie G'n'R nie lubiłem w okresie tzw. świetności - trochę mnie zniechęcił żałosny image zespołu oraz utwory w stylu "Don't Cry" czy "November Rain", dość tandeciarskie. No i jakoś się nie mogłem przekonać do głosu pana Rose, choć niektóre zagrywki gitarowe Slasha mi się podobały, n.p. ze "Sweet Child O' Mine" czy "Welcome To The Jungle". Odpowiedz Link Zgłoś