Gość: rOżeK IP: *.pwsz.krosno.pl 29.04.03, 11:44 Super! Polecam wszystkim! Szczególnie podoba mi sie "Somewhere I Belong" i "Numb". Posłuchajcie a nie pożałujecie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia Puławy Re: Meteora IP: *.net.pulawy.pl 05.05.03, 11:18 nie znam jeszcze calej plyty, ale juz jutro będę ją miala. NARESZCIE!! Odpowiedz Link Zgłoś
walhalla Re: Meteora 02.11.03, 21:43 MAM METEORE OD MARCA I JESTEM ZACHWYCONA SLUCHAM CODZIENNIE POLECAM KAZDEMU KAZDY UTWOR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milka Re: Meteora IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.03, 17:52 Plyta jest super, najlepsze kawalki to: "Faint" i "Easier to run". PS: Plyta osiagnela status ZLOTEJ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aasiek Re: Meteora IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.03, 18:59 Gość portalu: Milka napisał(a): > PS: Plyta osiagnela status ZLOTEJ!!! W Polsce?!To miło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIEK Re: Meteora IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 02.11.03, 15:24 mam tą płytę, na szczególną uwagę zasługuje from the inside, fain, i session, jest full wypas ))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: golinho Re: Meteora IP: 212.182.71.* 01.10.03, 12:29 Płyta Linkinów jest Super . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Meteora IP: *.vline.pl / *.vline.pl 01.10.03, 16:00 Gość portalu: rOżeK napisał(a): > Super! Polecam wszystkim! Szczególnie podoba mi sie "Somewhere I > Belong" i "Numb". Posłuchajcie a nie pożałujecie... Posłuchałem i pożałowałem ... Odpowiedz Link Zgłoś