Gość: aislinn Re: o co im wszystkim chodzi z tym zerem... phi ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.03, 13:06 A o co ? Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 Re: o co im wszystkim chodzi z tym zerem... phi ! 29.04.03, 13:08 A co a o co ? Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: o co im wszystkim chodzi z tym zerem... phi ! 29.04.03, 13:09 janek0 napisał: > A co a o co ? Jankowi coś się stało... Ja też nie kumam o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aislinn Re: o co im wszystkim chodzi z tym zerem... phi ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.03, 13:11 A ja się zaczynam bać że Janek przygotował ryż wg mojego przepisu i mu zaszkodziło.... Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 nie, nie, jeszcze jestem (w miarę) normalny :-]] 29.04.03, 13:16 Gość portalu: aislinn napisał(a): > A ja się zaczynam bać że Janek przygotował ryż wg mojego > przepisu i mu zaszkodziło.... ROTFL ! 1. wczoraj jeden taki premier nazwał jednego takiego posła "zerem". i jest z tego awantura na całą polskę. 2. a ja jestem "jankiem zero" od jakichś pięciu lat i jakoś nie ma z tego wielkiego halo - a na pewno o tym po gazetach nie piszą. 3. więc się zdziwiłem. comprende ? Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Uff 29.04.03, 13:34 ale Janku, bo Ty jesteś, że tak się brzydko wyrażę, samozwańczym zerem... Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 Re: Uff 29.04.03, 14:11 aislinn napisała: > ale Janku, bo Ty jesteś, że tak się brzydko wyrażę, > samozwańczym zerem... sądzisz, że zera samozwańcze są mniej godne uwagi niż inne zera ? prawdę mówiąc, czuję wyższość w stosunku do obydwu zaangażowanych :-] P.S. Czy istnieją jakieś piosenki o zerach ? (poza Mniej niż zero) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aislinn Re: Uff IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.03, 14:14 ależ skąd, samozwańcze są o wiele lepsze !!! Już biegne wyszukiwać piosneczki Zaczynam od : "Approaching Zero" Nomeansno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgentCooper Re: zero IP: 143.26.82.* 29.04.03, 14:16 > > P.S. Czy istnieją jakieś piosenki o zerach ? (poza Mniej > niż zero) Bill Corgan ze Smashing Pumpkins mial na jednym clipie koszulke z napisem ZERO hehe. BTW Corgana - ZWAN mnie jakos nie przekonuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aislinn Re: zero IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.03, 14:23 i jeszcze o zerach; "Zero from outer space" Tom Petty "Zero Chance' - Soundgarden Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Uff 29.04.03, 15:15 janek0 napisał: > P.S. Czy istnieją jakieś piosenki o zerach ? (poza Mniej > niż zero) Być może, jednak na pewno istnieje zespół Zero 7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Uff IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 29.04.03, 21:39 janek0 napisał: > aislinn napisała: > > > ale Janku, bo Ty jesteś, że tak się brzydko wyrażę, > > samozwańczym zerem... > sądzisz, że zera samozwańcze są mniej godne uwagi niż > inne zera ? prawdę mówiąc, czuję wyższość w stosunku do > obydwu zaangażowanych :-] > > P.S. Czy istnieją jakieś piosenki o zerach ? (poza Mniej > niż zero) Black Sabbath "Zero The Hero" nawet się rymuje ... Odpowiedz Link Zgłoś
pixie Re: Uff 29.04.03, 22:23 janek0 napisał: > P.S. Czy istnieją jakieś piosenki o zerach ? (poza Mniej > niż zero) Beck - Runners Dial Zero Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgentCooper Re: o co im wszystkim chodzi z tym zerem... phi ! IP: 143.26.82.* 29.04.03, 13:15 moze Jankowi chodzi o naszego elokwentnego premiera..... Odpowiedz Link Zgłoś