mesmeredia 04.05.03, 19:17 Właśnie przeczytałam, że Mansun mi się wzięli i rozpadli. Zamierzam ten wieczór spedzić na ryczeniu w poduszkę a jutro się urżnę. Why? WHY?? WHY???? I. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jovan_a Re: Prywata 04.05.03, 19:21 mesmeredia napisała: > Właśnie przeczytałam, że Mansun mi się wzięli i rozpadli. Zamierzam ten > wieczór spedzić na ryczeniu w poduszkę a jutro się urżnę. Why? WHY?? WHY???? Pewnie "bo tak i już". Rycz. ps. Po co nieuniknione odkładać do jutra? Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Re: Prywata 04.05.03, 19:26 jovan_a napisała: > ps. Po co nieuniknione odkładać do jutra? Bo nie bylam przygotowana na alkoholowe imprezy w stylu indywidualna stypa I. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Prywata 04.05.03, 19:55 E tam, nie płacz, może to tylko plotka albo chwilowe nieporozumienie. Oasis rozpadają się średnio raz na dwa miesiące - można się przyzwyczaić. Ja już przywykłem. Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Re: Prywata 04.05.03, 20:01 Do oasis przywykłam (to jest pewnego rodzaju rozrywka), do Mansun w takim wydaniu nie. I. Pozwolę sobie i nawet za to nie przepraszam: KURWA MAĆ!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jovan_a Re: Prywata 04.05.03, 20:09 Mesmeredio, ty JUŻ nadużywasz - no wiem, taki styl jest ostatnio tutaj obowiązującym, ale czy naprawdę musisz mieć taką sygnaturkę??? Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Re: Prywata 04.05.03, 20:14 Zmieniłam mansun.net strony mi nie wyszły www.mansunite.com I jeszcze raz wielkie sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Re: Prywata 04.05.03, 20:08 www.mansunite.commansun.net Zwracam uwagę - śliczna forma klepsydry... Też chciałabym, żeby to była plotka... I wielkie przepraszam dla wszyskich, którym teraz śpiewaja skowronki, świeci słoneczko i w ogóle jest im wspaniale. I. - - Wszystko to badziew Osobowości to badziew Kultowe zespoły to badziew Trzymanie sie czegoś w życiu to badziew All around is shit Odpowiedz Link Zgłoś
jovan_a Re: Prywata 04.05.03, 20:13 mesmeredia napisała: > www.mansunite.commansun.net > Zwracam uwagę - śliczna forma klepsydry... e tam..."nie można wyświetlić tej strony". Osobiscie przywykłam do takich klepsydr, po co ten nerw? I wielkie przepraszam dla wszyskich, > którym teraz śpiewaja skowronki, świeci słoneczko i w ogóle jest im wspaniale. Nie ma sprawy, słońce dalej świeci a skowronki spiewają zielono... Przesadziłam, właśnie zachodzi. > - > > - > Wszystko to badziew > Osobowości to badziew > Kultowe zespoły to badziew > Trzymanie sie czegoś w życiu to badziew > All around is shit Odpowiedz Link Zgłoś