Gość: Yotta IP: *.ruda-slaska.sdi.tpnet.pl 12.05.03, 19:52 kiedyś nagrałam sobie piosenkę starą i fajną tylko problem, że nie wiem kto to spiewa w refrenie są mniej więcej takie słowa: "when i thinking about goodtimes i`ve been wasted having good time..." może ktoś kojarzy??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: huney:) Re: pytanko? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.03, 19:58 A styl muzyczny?... To by wiele pomogło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilhan Re: pytanko? IP: *.chomiczowka.net.pl 12.05.03, 20:01 Gość portalu: Yotta napisał(a): > kiedyś nagrałam sobie piosenkę starą i fajną tylko problem, że nie wiem kto > to spiewa > w refrenie są mniej więcej takie słowa: > > "when i thinking about goodtimes i`ve been wasted having good time..." > > może ktoś kojarzy??? Chodzi o to? www.lyricsfreak.com/a/animals/30623.htm Na drugi raz radzę wpisać cytat w google i od razu jest jaśniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yotta Re: pytanko? IP: *.ruda-slaska.sdi.tpnet.pl 15.05.03, 12:23 dzięki )) Odpowiedz Link Zgłoś