Gość: roomi IP: *.promus.com 12.05.03, 21:32 Witam pytanko wyzej dzieki za pomoc pozdrowka roomi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pixie Re: kto wykonuje muzyke w reklamie Era Omnix????? 12.05.03, 21:39 Zdaje się, że teraz najlepszą muzyczkę puszczają w czasie reklam. Dobrze wiedzieć. Szkoda, że właśnie zepsuł mi się telewizor )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roomi Naprawde nikt nie wie???? IP: *.promus.com 12.05.03, 23:53 pozdrowka roomi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roomi Gdzie sa spece od muzyki ???? IP: *.promus.com 13.05.03, 14:14 roomi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulu haha!! the spec is out there;))) IP: *.duna.pl 13.05.03, 15:52 jesli to ta reklama o której właśnie mysle,to jest to utwór-"Santa Maria( Del Buen Ayre )" Gotan Project (z płyty La Revancha Del Tango)___a zeby udowodnić,że się znam,to dodam,że ułożyli go Philippe Cohen Solal/ Christoph H. Mueller/Eduardo Makaroff ))) jeśli jednak to by nie pyła ta piosnka,to sorry,bo te wszystkie reklamy mi sie troche pieprz*. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juna Re: haha!! the spec is out there;))) IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 17.05.03, 13:04 Gość portalu: lulu napisał(a): > jesli to ta reklama o której właśnie mysle,to jest to utwór-"Santa Maria( Del > Buen Ayre )" Gotan Project (z płyty La Revancha Del Tango)___a zeby > udowodnić,że się znam,to dodam,że ułożyli go Philippe Cohen Solal/ Christoph H. > > Mueller/Eduardo Makaroff ))) > jeśli jednak to by nie pyła ta piosnka,to sorry,bo te wszystkie reklamy mi sie > troche pieprz*. Piosenka, o ktorej piszesz, z mojego ukochanego albumu zreszta, jest wykorzystana w reklamie firmy kurierskiej (zreszta niezbyt fortunnie wg mnie). pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roomi Wszyscy sie myla ?????? IP: *.promus.com 14.05.03, 20:41 Zadalem to pytanie do Ery i cytuje "Witamy uprzejmie zawiadamiamy, iż wykonawcą utworu wykorzystywanego aktualnie w reklamie telewizyjnej Era Omnix jest Andrzej Smolik." I co wy na to, kto ma racje???? z pozdrowieniami roomi Odpowiedz Link Zgłoś