Dodaj do ulubionych

Rozpadł się zespół Tytani pod Wierzbą

IP: 195.94.207.* 27.11.01, 15:51
Właśnie dzwonił do mnie znajomy (pracuje w Machinie) i powiadomił mnie o tym.
To tragedia. Akurat teraz, gdy zaczynało im tak dobrze iść. Ich ostatnia płyta
była naprawdę wspaniała. Szkoda. Szczęście, że zdążyłem być na ich koncercie na
Bemowie.
Obserwuj wątek
    • znawca Re: Rozpadł się zespół Tytani pod Wierzbą 03.12.01, 08:23
      Spieszę wyjaśnić, że sprawa nie jest na szczęście już tak jednoznaczna.
      Dokładnie wczoraj rozmawiałem z Marcinem - basistą. Wyjawił mi, że być może
      niedługo wyjaśni się sytuacja z wokalem. Jeżeli nie dojdą do porozumienia
      z "Giewontem" to zaczną szukać kogoś na jego miejsce. A więc nie wszystko
      stracone. Trzymajmy wszyscy kciuki!!!

pozdrawiam wszystkich fanów Tytanów
      • Gość: znawca Re: Rozpadł się zespół Tytani pod Wierzbą IP: 195.94.207.* 04.12.01, 10:07
        Niestety nie wygląda to już tak dobrze. Więcej szczegółów w Piątek.

pzdr dla fanów Tytanów
        • znawca Re: Rozpadł się zespół Tytani pod Wierzbą 10.12.01, 10:00
          Wszystkie dotychczasowe posty są już nieaktualne. Zespół chyba już ostatecznie
          się rozpadnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • znawca Re: Rozpadł się zespół Tytani pod Wierzbą 18.12.01, 09:07
            Brak dobrych wieści, a o złych nie chce mi się pisać. Oni są ze sobą poważnie
            skłóceni. Nawet Aśce zaczyna odwalać.

pzdr fanów Tytanów
            • Gość: vic Re: Rozpadł się zespół Tytani pod Wierzbą IP: 213.158.197.* 18.12.01, 11:16
              A co to za zespół, że taka rozpacz?
              Chyba nie tylko ja nie wiem, bo na razie to gadasz sam ze sobą...
              • znawca Re: Rozpadł się zespół Tytani pod Wierzbą 20.12.01, 08:55
                Dziękuje za wpis. Teraz nie rozmawiam już sam ze sobą. Teraz gadam z tobą.
                Jeżeli chcesz wiedzieć, to Tytani pod Wierzbą są, a raczej byli jednym z
                najciekawszych młodych zespołów grających połączenie progresywnego rocka i
                gothicu z domieszką Depeche Mode.

pzdr
                • Gość: LOLO Re: Rozpadł się zespół Tytani pod Wierzbą IP: 213.25.88.* 07.01.02, 09:23
                  nazwe to kapela ma oryginalna, no wiadomosc w istocie jest tragiczna. a jak
                  obecnie ma sie sytuacja w "tytanach"????
                  P.S. jest juz nas trzech, "tpw" juz maja trzech fanow........
                  • Gość: vic Re: Rozpadł się zespół Tytani pod Wierzbą IP: 213.158.197.* 08.01.02, 11:32
                    Witaj w fan-clubie. Szkoda tylko, ze juz musimy go zamykać wink
                    • znawca Re: Rozpadł się zespół Tytani pod Wierzbą 08.01.02, 14:47
                      Witam w fanklubie Tytanów (familiarnie nazywam ich Tytusiami - hihi dobre).
                      Niedługo będę rozmawiał z kolegą w sprawie założenia formalnej organizacji.
                      Składki będą groszowe, za to w programie będzie wiele atrakcji. Np. picie piwa,
                      chodzenie po mieście, udział w akcji Sprzątanie Świata, będzie pysznie!!!
                      Nara chłopacy
                      • Gość: vic Re: Rozpadł się zespół Tytani pod Wierzbą IP: 213.158.197.* 08.01.02, 15:34
                        Aby uniknąć malwersacji składki będą pobierane bezpośrednio przed spożyciem
                        piwa smile
                        • znawca Re: Rozpadł się zespół Tytani pod Wierzbą 08.01.02, 15:46
                          Dobry pomysł!!!!!
                          Vic skontaktuj się ze mną, będziesz skarbnikiem i łącznikiem z biblioteką.
                          • Gość: vic Re: Rozpadł się zespół Tytani pod Wierzbą IP: 213.158.197.* 08.01.02, 16:05
                            Na łącznika proponuję LOLO. Sądząc po ksywie ma szansę uwieść barmana i
                            zapewnic nam zniżki.
                            • Gość: LOLO Re: Rozpadł się zespół Tytani pod Wierzbą IP: 213.25.88.* 08.01.02, 16:18
                              ok, wchodze w to, czy mam podac jakis kontakt do mnie, prosze bardzo:
                              elizium@interia.pl
                              P.S. moze za pare lat bedziemy jak samoobrona. hihi
                              • Gość: vic Re: Rozpadł się zespół Tytani pod Wierzbą IP: 213.158.197.* 08.01.02, 16:25
                                Ale ja za Leppi'ego robić nie będę - to już sprawa znawcy.
                                • zakompleksiony Re: Rozpadł się zespół Tytani pod Wierzbą 06.03.02, 08:57
                                  Ja, Zakompleksiony, przyłączam się do fanklubu Tytusiów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka