luukasz4 15.05.03, 15:51 Taka nazwa mi sie przypomniala, czy ktos moze zna ten zespol blizej i moglby cos napisac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aric666 We are an American Band:) 15.05.03, 15:58 Polecam dwie pierwsze płyty. Zwałszcza "On Time". Musze iść już, ale zespół jak najbardziej godny polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: We are an American Band:) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.03, 19:01 Witam ! Dobry, stary rockowy zespół amerykański. Proponuję Ci na początek zapoznać się z ich nagraniami koncertowymi z płyt Live Album i Caught In The Act. To praktycznie przekrój przez najlepszy okres ich twórczości - dla mnie najlepsze nagrania to Shinin'on i Inside Looking Out. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Re: We are an American Band:) 15.05.03, 20:48 Gość portalu: Jacek napisał(a): >Inside Looking Out. To akurat kompozycja z repertuaru Animalsów... Cover z gatunku "bardziej udanych"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: We are an American Band:) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.03, 21:18 ugugunana napisał: >Cover z gatunku "bardziej > udanych"...< Ja bym go zaliczył do gatunku "lepszych niż oryginał", tak jak np. With a little ... The Beatles/Joe Cocker. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś