kokossanka 15.05.03, 15:55 To ja mellodi a wczesniej laurka1. Kobieta zmienną jest to i ja znowu postanowiłam zmienic ksywę. Ale cały czas jestem z Wami!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pizmak31 Re: To ja again!!! 15.05.03, 15:59 Byla taka ksiazka Macieja Wojtyszko o kameleonie i tam tez kameleon chcial udowodnic wszystkim, ze jest Glusiem. A nie byl... Odpowiedz Link Zgłoś
philip_marlowe A to ja! 15.05.03, 16:08 I sądzę, że ta mistyfikacja jest grubymi nicmi szyta. Laurka albo zwariowała, albo ktos wredny robi sobie z koleżanki naszej jaja. Trzeba to zbadać czym prędzej. Odpowiedz Link Zgłoś
philip_marlowe Teraz jestem Philip:) 15.05.03, 16:12 Proszę mnie tu nie demaskować przy wszystkich. Jak jestem Philip to jestm Philip, a jak Aric to Aric. Cze, należy się żółta kartka.))) Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Teraz jestem Philip:) 15.05.03, 16:20 philip_marlowe napisał: > Cze, należy się żółta kartka.))) Przyjmuję ją z pokorą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: To ja again!!! IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 15.05.03, 16:14 Przykro mi Laurko, ale w Twoim zachowaniu powoli zaczynam dostrzegać tzw. "syndrom coal-chambera". Niedobrze to rokuje na przyszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
mellodi G***o prawda 15.05.03, 16:59 Bardzo się cieszę że nie uwierzyliście nieco psychopatycznej koleżance co to lubi robić wokół siebie sensacje. Aż taka zmienna nie jestem. Ksywa została zmieniona i taka pozostanie przynajmniej pół roku jak nie więcej. A symptom górnika faktycznkie widzę u podszywającej się - dawno nie było zamieszania na forum a każda okazja jest dobra. Jeśli powstaną podobne wątki proszę ignorować bo nie ma co zachęcać wariatów PPP Odpowiedz Link Zgłoś
mellodi Re: G***o prawda 15.05.03, 17:57 A skoro takie żałosne indywidua wyjorzystują pomysły innych to ja już nigdy się nie zmieniam (nickowo) - wstydź się nędzny człowieczku PPP Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: G***o prawda 16.05.03, 16:20 munky napisał: > wow, czuje sie jak w matriksie... w końcu już wkrótce reaktywacja;P Odpowiedz Link Zgłoś