munky 17.05.03, 18:26 rozumiem że to ten cały cover The Smiths teraz tak namiętnie w tv propagują bo mi to niestey niczego nie przypomina, tylko takie fajne piskliwe głosiki słychać, ale to już chyba taka ich natura jest.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilhan Re: Tatu - How soon is now 17.05.03, 18:43 Ja się bronię wszystkim co mam pod ręką przed tym. I na razie skutecznie. Jeszcze nie słyszałem Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Re: Tatu - How soon is now 17.05.03, 18:44 ilhan napisał: > Jeszcze nie słyszałem Usłyszysz... Będzie źle... Ja się radzę przygotować. I. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Tatu - How soon is now 17.05.03, 18:51 mesmeredia napisała: > ilhan napisał: > > > Jeszcze nie słyszałem > > Usłyszysz... Będzie źle... Ja się radzę przygotować. Już drżę. To może ściągnę i przesłucham pod kocem w fotelu? Wtedy powinno być najbezpieczniej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubasa Re: Tatu - How soon is now IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.03, 19:48 Wcale nie jest taki zly, po okolo 5 przesluchanaich przywyczailem sie i teledysku juz nie przelaczam i piosenki nei wylaczam. Poprawny cover. (zreszta jzu o tym pisalem, fajnie spiewaja "You shut your mouth" i "There's a club where if you'd like to go") Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: golek Re: Tatu - How soon is now IP: *.it-net.pl 18.05.03, 10:38 fakt, moglo byc gorzej.. na szczescie utwor nie zmieniono za bardzo muzyki, nie slyszalem jakiegos dodanego automatu perkusyjnego, na dodatem nikt w czasie zwrotek nie rapuje.... wole to niz rapujace every breath you take chociazby ale i tak nie bede tego sluchal wiecej, jedyny raz kiedym to uslyszal to u kaczkowskiego ( sic!) w zeszla niedziele.... Odpowiedz Link Zgłoś