Dodaj do ulubionych

Khm,khm! Gregkor!!!!

17.05.03, 20:25
Tego, no więc w stanie pomroczności jasnej uprowadziłam płytę przeznaczoną
jak sądzę dla kogoś innego, gdyż w swojej torebce znalazłam oprócz Defunkt (
to jak pamiętam dla mnie) Matalex. W każdym razie- albo niech się zgłosi
właściciel tejże płytki, albo Gregkor wskaż owego nieszczęśnika. To tyle mam
do powiedzenia smile
Obserwuj wątek
    • Gość: eeetam Re: Khm,khm! Gregkor!!!! IP: *.unitron.lublin.pl / 192.168.4.* 17.05.03, 20:32
      Kochani, nie chciałbym być niegrzeczny, ale moze założycie oddzielne forum na
      pogaduszki. Jeśli nie skorzystacie z mojej rady to to forum utonie w wątkach
      typu miecio na czacie, pedzio ma włosy na klacie. To jest forum muzyka jak
      sądze a nie towarzystwo wzajemnej adoracji (jeszcze)

Ps czym róznią się głupawe wątki tęgosława od Waszych serdeczności na forum?
      • Gość: nikka Re: Khm,khm! Gregkor!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.03, 20:41
        Ależ ja naprawdę chcę oddać tę płytę, a nie będę rozsyłać maili do 10 osób.
        Jest tam taki przycisk skasuj wątek czy coś takiego. Jak się nie podoba to
        proszę się obsłużyć wink
        • mellodi Re: Khm,khm! Gregkor!!!! 17.05.03, 20:57
          Gość portalu: nikka napisał(a):

> Jest tam taki przycisk skasuj wątek czy coś takiego. Jak się nie podoba to
          > proszę się obsłużyć wink

Akurat mnie wątek nie przeszkadza ale ten przycisk wypróbowałam już na paru wątkach i co... zero efektu. On tam chyba jest w ramach książki skarg i zażaleń co by ludzie wiedzieli że mają wybór a on taki na niby, ten wybór. Za wolność naszą i waszą wink))))
          • Gość: nikka Żywią i bronią!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.03, 21:01
            Dzięki za wsparcie. Ale wiem, że ponoć działa ten przycisk. Admin czuwa smile
            • mellodi Re: Żywią i bronią!!! 17.05.03, 21:02

> Dzięki za wsparcie. Ale wiem, że ponoć działa ten przycisk. Admin czuwa smile

Serio działa? A skąd masz takie wiadomości? To sprawdzone czy tak z nadzieją bardziej?
              • Gość: nikka Re: Żywią i bronią!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.03, 21:07
                No to raczej prawda, tylko wątek musi być durny hehe
                • mellodi Re: Żywią i bronią!!! 17.05.03, 21:15
                  A kto ustala kryteria durności? I ile razy trzeba wciśnąć guziczek? Hello, any admin here?
                  • Gość: nikka Re: Żywią i bronią!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.03, 21:17
                    Wszystkim zajmuje się admin. Ale ile i co to Ci nie powiem, bo nie wiem.Na
                    pewno jednak działa
                    • astir Re: cel - pal! 17.05.03, 21:25
                      sprawdzamy?
                      • Gość: nikka pudło! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.03, 21:31
                        astir napisała:

> sprawdzamy?
                        Zapamiętam to wink
                    • mellodi Re: Żywią i bronią!!! 17.05.03, 21:28

> Wszystkim zajmuje się admin. Ale ile i co to Ci nie powiem, bo nie wiem.Na
                      > pewno jednak działa

Miałam nadzieję że jakiś admin wyczuje fazę i sypnie szczegółami. Nadzieja matką.... wink)))
                      • teddy4 Ciekawe 17.05.03, 23:26
                        Mnie też spotkało coś dziwnego. Okazuje się, że wczoraj swoje płyty (Komedę,
                        Opposition i NMA) spakowałem do torby. Ale chyba nie mojej bo jakoś nie mogę
                        się ich dzisiaj doszukać.
                        • Gość: nefil Re: Ciekawe IP: 212.76.37.* 18.05.03, 10:21
                          teddy4 napisał:

> Mnie też spotkało coś dziwnego. Okazuje się, że wczoraj swoje płyty (Komedę,
                          > Opposition i NMA) spakowałem do torby. Ale chyba nie mojej bo jakoś nie mogę
                          > się ich dzisiaj doszukać.
                          Ja sie chyba przylozylem do tego zamieszania. Ogladalem sobie plytkie
                          Opposition, potem odlozylem ja (chyba, nie pamietam, bylem pod wplywem) na
                          kanape. Mam nadzieje, ze plyta sie znalazla (?!)
                          • Gość: nikka Luzik IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.03, 11:50
                            Oczywiście, że się znalazły i to wszystkie 3. Leżały koło paczki fajek (
                            litościwie przemilczę czyich)
                        • gregkor Re: Ciekawe 19.05.03, 11:24
                          teddy4 napisał:

> Mnie też spotkało coś dziwnego. Okazuje się, że wczoraj swoje płyty (Komedę,
                          > Opposition i NMA) spakowałem do torby. Ale chyba nie mojej bo jakoś nie mogę
                          > się ich dzisiaj doszukać.

Ja przypominam, że pożyczyłem Killig Joke.....i mi sie nawet spodobał..smile)))

pozdr
      • cze67 Re: Khm,khm! Gregkor!!!! 18.05.03, 11:04
        Gość portalu: eeetam napisał(a):

> Ps czym róznią się głupawe wątki tęgosława od Waszych serdeczności na forum?

Serdeczności mimo wszystko dotyczą muzyki. Czego nie można powiedzieć o
        większości wątków wyżej wymienionego.
        • Gość: nikka Re: Khm,khm! Gregkor!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.03, 11:49
          Tak, tak! Liczyłam,że z wątku rozwinie się dyskusja o Matalexie czy Defunkt, bo
          to bardzo fajna muzyka tongue_out
        • Gość: eeetam Re: Khm,khm! Gregkor!!!! IP: *.unitron.lublin.pl / 192.168.4.* 18.05.03, 12:02
          cze67 napisał:

> Serdeczności mimo wszystko dotyczą muzyki.

czy na pewno?
          sprawdź te wątki:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=78&w=6046393
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=78&w=6051657
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=78&w=5986551
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=78&w=5959827
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=78&w=5889298
          dla mnie i pewnie dla wielu ludzi, te wątki są tak samo interesujące jak
          informacje o tym, że tęgosław ma zatwardzenie, albo je kolację.
          Nie mam niec przeciwko Wam, nawet mi nie przeszkadzają tak strasznie te Wasze
          ploty, ale kiedy jakiś pajac zakłada kretyśki wątek Wasze oburzenie jest
          pokazem nekonsekwencji. (nie napisałem hipokryzji, bo w końcu to tylko forumwink
          pozdrawiam

eeetam malkontent
          • Gość: nikka Re: Khm,khm! Gregkor!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.03, 12:31
            A czemu zakładasz,że wątki te mają być dla Ciebie interesujące? Btw- dzięki za
            pajaca ;P
            • vulture pajac? 18.05.03, 12:41
              Nikka, masz się na następny zlot stawić w szerokich kolorowych spodniach z
              łatami, doprawionym czerwonym nosem, dużą ilością mejkapu - wjedziesz na dużej
              piłce i będziesz żonglowała płytami Fila.
              • Gość: nikka tak uczynię! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.03, 12:46
                Gorzej jeśli kolega malkontent nazwie autorów nieciekawych wątków o zawężonej
                grupie docelowej nudziarzami albo świrami. Jeszcze to drugie to pasuje i mogę
                się stawić w kaftanie bezpieczeństwa. Ale jak się przebrać za nudziarza? Pewnie
                być sobą ;P
            • Gość: eeetam Re: Khm,khm! Gregkor!!!! IP: *.unitron.lublin.pl / 192.168.4.* 18.05.03, 12:47

> A czemu zakładasz,że wątki te mają być dla Ciebie interesujące? Btw- dzięki
              za
              > pajaca ;P

Ponieważ to forum dotyczy muzyki.
              Wszystkie dyskusje na tematy nie związane z muzyką uważam za nie na miejscu.
              Chyba ze to forum zamieni sie na "Forum o forumowiczach z forum muzyka" wtedy
              nie będą mi przeszkadzały dyskusje o numerach Waszych butów, ulubionych
              samogłoskach czy garderobie.

• Gość: nikka Re: Khm,khm! Gregkor!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.03, 13:02
                A nie lepiej koegzystować ? Pamiętaj, że ci sami, którzy ględzą o dupie maryni
                rozruszali to forum ( żeby było jasne nie chodzi o mnie wink)Nie wróżę wielkiej
                przyszłości temu forum bez członków twa. Owszem są nowe osoby, które mają dużo
                do powiedzenia, ale z reguły (generalizuję ) dyskusje bez stałych bywalców
                ograniczały się do 1)krytyki/uwielbienia dla Leszczyńskiego 2) agresywnej
                krytyki Ich trojga 3) rankingów. Mam nadzieję, że mnie źle nie zrozumiesz. Mój
                wątek w zamierzeniu miał być pojedynczym postem, który miały przeczytać osoby
                zainteresowane i ewentualnie się ustosunkować do zaginionej płyty wink. Przecież
                tu jest miejsce na wszystko, można omijać te bzdurne dyskusje TWA. Nie bądź
                hehehe zasadniczy smile. Poza tym - jeśli piszę o uprowadzonej płycie jazzowego
                zespołu, to jest to mimo wszystko o muzyce i możne się np. zapytać co to za
                gatunek, albo takie tam blabla i od razu będzie merytorycznie.Co do tegosława-
                miał on poprzednika, co by nie mówić na poziomie.A posty t. mam gdzieś.
                • Gość: eeetam szacunek dla kombatantów forum, ale... IP: *.unitron.lublin.pl / 192.168.4.* 18.05.03, 13:51

> można omijać te bzdurne dyskusje TWA.
                  > Co do tegosława-
                  > A posty t. mam gdzieś.

...do tematu muzyka tak samo mało wnoszą tematy o kolacji tegosława jak o
                  koszulce czesia4
                  róznią sie jedynie tym ze wątki tęgosława to terror a Wasze Twa są cacy

PS Nie wiem skąd Ci przyszło do głowy, ze mógłbym nazwać Cię "pajacem".
                  Proponuję uważną lekturę moich postów. Dla Ciebie wymyśliłbym coś
                  wdzięczniejszego, ale nie ma potrzeby.
                  • Gość: nikka Re: szacunek dla kombatantów forum, ale... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.03, 14:32
                    Ależ! Ja uważnie czytam Twoje posty, pajacem mianowałam się prewencyjnie,
                    uprzedzając z góry ewentualne inwektywy wink
    • poniatowski a ja sie zgadzam z eeetamem! 18.05.03, 13:20
      Naprawde czasami nie idzie czytac tego forum. Prywata panuje.
      A przecież po to jest poczta na gazecie abyście mogli sie z sobą komunikowac.
      Albo załużcie sobie własne forum i nudźcie sie sami a upubliczniacie swoje
      przeżycia.
      A to jest forum muzyka. I na dodatej to forum publiczne.
      PRECZ Z PRYWATĄ NA FORUM!!!
      • vulture Re: a ja sie zgadzam z eeetamem! 18.05.03, 13:54
        poniatowski napisał:

> Albo załużcie sobie własne forum i nudźcie sie sami a upubliczniacie swoje
        > przeżycia.

O co chodzi w tym zdaniu?
        • ilhan Re: a ja sie zgadzam z eeetamem! 18.05.03, 14:15

> poniatowski napisał:
          >
          > > Albo załużcie sobie własne forum i nudźcie sie sami a upubliczniacie swoje
          > > przeżycia.

Tak jest! Załużmy i tam wchoćmy! A przeżycia upubliczniajmy! Na forum na
          przykład. A nie tak jak do tej pory na... forum??? K..., o co tu chodzi???
          • vulture Ziomal mądże gada 18.05.03, 14:23
            Załużmy, wchoćmy, i dyskótójmy!!!
            • n_eska71 Re: Ziomal mądże gada 18.05.03, 14:45
              Przestańcie, bo mnie oczy bolą!!! wink))

PS. I to był mój 1001 wpis, który tradycyjnie nijak się ma do muzyki.
            • sr66t66t66 Re: Ziomal mądże gada 18.05.03, 14:52
              nie rupmy teko! proszem!
              • vulture Re: Ziomal mądże gada 18.05.03, 15:04
                No dobże.
      • n_eska71 A ja się zgadzam z Poniatowskim!!! 18.05.03, 14:49
        poniatowski napisał:

> Prywata panuje abyście mogli sie z sobą komunikowac
        > upubliczniacie swoje przeżycia
        > to forum publiczne
        > Z PRYWATĄ NA FORUM!!!

O!!!
        • prywata_na_forum Re: A ja się zgadzam z Poniatowskim!!! 18.05.03, 14:57
          n_eska71 napisała:

> poniatowski napisał:
          >
          > > Prywata panuje abyście mogli sie z sobą komunikowac
          > > upubliczniacie swoje przeżycia
          > > to forum publiczne
          > > Z PRYWATĄ NA FORUM!!!
          >
          > O!!!

Dziękuję pięknie wszystkim za ciepłe słowa.
    • janek0 FoFFM 18.05.03, 15:00

Heh. Zapraszam tutaj:
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=13380
    • gregkor Re: Khm,khm! Gregkor!!!! 19.05.03, 11:23
      nikka007 napisała:

> Tego, no więc w stanie pomroczności jasnej uprowadziłam płytę przeznaczoną
      > jak sądzę dla kogoś innego, gdyż w swojej torebce znalazłam oprócz Defunkt (
      > to jak pamiętam dla mnie) Matalex. W każdym razie- albo niech się zgłosi
      > właściciel tejże płytki, albo Gregkor wskaż owego nieszczęśnika. To tyle mam
      > do powiedzenia smile
      >
      Ależ nikko...jak Ci się Matalex podoba to zatrzymaj płytkę..smile)))...Matalexu Ci
      u nas dostatek...smile))))).....Boże to ile ja wypiłem, że tak szastałem
      płytami...?

pozdr
      • agentcooper Re: Khm,khm! Gregkor!!!! 19.05.03, 11:48
        gregkor napisał:
        Boże to ile ja wypiłem, że tak szastałem
        > płytami...?
        >
        >
        Bo pic trzeba umic, jak mawial klasyk...aczkolwiek tez mialem lekki szum we
        lbie w sobote rano hehe.
        • gregkor Re: Khm,khm! Gregkor!!!! 19.05.03, 12:46
          agentcooper napisał:

> gregkor napisał:
          > Boże to ile ja wypiłem, że tak szastałem
          > > płytami...?
          > >
          > >
          > Bo pic trzeba umic, jak mawial klasyk...aczkolwiek tez mialem lekki szum we
          > lbie w sobote rano hehe.

Agencie to razem rano w sobotę cierpieliśmy......łeb mi pękał....ale po wypiciu
          piwka przeszło mi jak ręką odjął..smile))))))))
          • agentcooper Re: Khm,khm! Gregkor!!!! 19.05.03, 12:53
            gregkor napisał:
            >
            > Agencie to razem rano w sobotę cierpieliśmy......łeb mi pękał....ale po
            wypiciu
            >
            > piwka przeszło mi jak ręką odjął..smile))))))))

To ja zrobilem troche inaczej - alka seltzer *2 od razu po powrocie do domu i
            rano 2 *0.33 Tyskie....Dopiero wtedy zaczelo sie polepszac hehe...A na wieczor
            bylem juz ready 2 start again smile))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka