Dodaj do ulubionych

Pytanie do PUK-u

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.11, 21:12
Witam. Czy PUK albo ktos (nie wiem - moze UM wie) kto odpowiada za stan chodnikow, moglby sie przejechac jakas taka zmiatarka-odkurzaczem? (taka co latem jezdza nocami i halasuja)
Po chodnikach. Snieg juz stopnial a zostalo mnostwo piachu i .. khm.. odchodow (psow, kotow, pijakow - nieistotne). Czy czekamy na nastepny snieg az to przykryje i dopiero pozna wiosna wyruszymy? Pewnie nie ma pieniedzy.. to ja sie pytam na co sa? Na wynagrodzenia?
Obserwuj wątek
    • Gość: M. Re: Pytanie do PUK-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.11, 21:24
      Wejdż na stronę PUK-u, skopiuj to pytanie i wklej do maila, następnie wyślij.
      Nie ma w mojej odpowiedzi ani odrobiny złośliwości, naprawdę. Podzielam Twoje zdanie,
      ale niestety sama odpowiedziałaś na pytanie, które postawiłaś. Nie ma na to pieniędzy.
      Mają nas w D..pie, bo do kogo mamy się poskarżyć, do prezydenta...:))
      To miasto naprawdę schodzi na psy. Niby z jednej strony coś zrobią, ale co z tego jak albo nie skończą, albo zaraz rozkopią, albo tak jak deptak, zostawili na pastwę śmieciarzy i psów. Do tego zasypany piachem, że babki można lepić... Więc nawet już coś władze zrobią, to niestety trudno się tym cieszyć.
    • Gość: pytanie Re: Pytanie do PUK-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.11, 07:56
      Hahaha... no i problem "przykryty".. Sorry za zaklocanie spokoju... teraz bedzie mozna sie pytac o odsniezanie... a z jakim skutkiem to juz temat na oddzielny watek.. :)
      Enjoy! Prezesi ;)
      I dobrego samopoczucia zycze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka