ilhan 18.05.03, 15:21 Można tu wpisywać uwagi na mój temat oraz mnie chwalić. No co, w końcu to forum o forumowiczach, hehe )) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vulture Ziomal jak zawsze mądrze gada 18.05.03, 15:27 Ziomal, zajebisty pomysł; pozwoliłem sobie splagiatować (czyt. zainspirować się). Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Ziomal jak zawsze mądrze gada 18.05.03, 15:30 vulture napisał: > Ziomal, zajebisty pomysł; pozwoliłem sobie splagiatować (czyt. zainspirować > się). Proszę bardzo. Tylko jedną prośbę mam - proszę nie zaśmiecać wątku wpisami nie na temat Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: Ziomal jak zawsze mądrze gada 18.05.03, 15:33 Właśnie, to jest forum o forumowiczach z forum muzyka i wpisy na inny temat są nie na miejscu ;P Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Ziomal jak zawsze mądrze gada 18.05.03, 15:35 nikka007 napisała: > Właśnie, to jest forum o forumowiczach z forum muzyka i wpisy na inny temat > są nie na miejscu ;P No ja bardzo proszę administratora forum o usuwanie takich zbędnych postów, które niczego nie wnoszą do głównego wątku! Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 Re: Ziomal jak zawsze mądrze gada 18.05.03, 15:41 bardzo proszę się tu adminem nie zasłaniać. Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 Re: Ej, admin! 18.05.03, 15:52 nikka007 napisała: > A kubki będą? Bo jak nie to ja wypadam kubki będą od kubasy Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Ej, admin! 18.05.03, 15:53 janek0 napisał: > nikka007 napisała: > > > A kubki będą? Bo jak nie to ja wypadam > kubki będą od kubasy Kubasy od Kubasy? No to ekstra... Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: Wątek o mnie 18.05.03, 15:38 ilhan napisał: > > Można tu wpisywać uwagi Iluś, wpisuję Ci uwagę! )) Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Wątek o mnie 18.05.03, 15:40 n_eska71 napisała: > ilhan napisał: > > > > > Można tu wpisywać uwagi > > Iluś, wpisuję Ci uwagę! )) No ale treść jaka?! Wpisz za co, gdzie, kiedy, kto, z kim, po co, za ile, kto jest wzywany, itd. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Wątek o mnie 18.05.03, 16:06 Podciągam bo uważam że to bardzo ciekawy wątek wart kontynuowania go. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Wątek o mnie 18.05.03, 16:23 uwazam ze Ilhan jest ok! lubi pilke nozna i ma w linku czasem fajne fotki...jedna z nich sobie nawet "porwalam" Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: Wątek o mnie 18.05.03, 19:12 Iluś jesteś tak fajny że aż zostałem Twoim idolem. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Wątek o mnie 18.05.03, 19:17 miecio4 napisał: > Iluś jesteś tak fajny że aż zostałem Twoim idolem. Mieciu, no widzisz? I jak się czujesz w jednym rzędzie z Liamem Gallagherem? Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: Wątek o mnie 18.05.03, 19:18 ilhan napisał: > Mieciu, no widzisz? I jak się czujesz w jednym rzędzie z Liamem Gallagherem? > Dziwnie. Szkoda ze nie ma z nami juz Patsy. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Wątek o mnie 18.05.03, 19:24 miecio4 napisał: > Dziwnie. Szkoda ze nie ma z nami juz Patsy. No fakt, ale ona zmarnowana już nieźle jest. Choć miałem okazję ostatnio w pewnych okolicznościach widzieć dawny jej teledysk, i uważam że co jak co, ale gust Liam ma dobry Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Wątek o mnie 19.05.03, 21:53 madee1 napisała: > Ilhan? Owszem, owszem, lubię... No widzisz, Madee1, to dobrze, bo ja też Cię nawet lubię, musimy kiedyś na zlocie wziąć i pogadać. Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: Wątek o mnie 19.05.03, 21:56 ilhan napisał: > No widzisz, Madee1, to dobrze, bo ja też Cię nawet lubię, musimy kiedyś na > zlocie wziąć i pogadać. Tak, bo nigdy tego nie robimy Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Wątek o mnie 19.05.03, 22:03 madee1 napisała: > ilhan napisał: > > > No widzisz, Madee1, to dobrze, bo ja też Cię nawet lubię, musimy kiedyś na > > > zlocie wziąć i pogadać. > > Tak, bo nigdy tego nie robimy Ano coś w tym jest... Odpowiedz Link Zgłoś
gaspar4 Re: Wątek o mnie 19.05.03, 21:19 A kto nie lubi milutkiego ilusia,no kto...(jakby co to ja z nim pogadam) Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Wątek o mnie 20.05.03, 08:56 Iluś jak już kiedyś mówiłem jest świetnym materiałem na sędziego piłkarskiego..dlatego jest moim ziomalem...i nawet raz przesłuchał Adama Holzmana....)))))...a poza tym jest wesoły, ma poczucie humoru i lubi piwo..i o to chodzi i o to chodzi....)))))) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś