aislinn Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 17.06.03, 17:08 no jak to o kim ? O Mallinie !!! )) Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 18.06.03, 05:22 Ja myślę o wszystkich, ale dzisiaj szczególnie o Mallinie - co zrobi, jak włoży płyty do odtwarzacza... Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 18.06.03, 09:28 vulture napisał: > Ja myślę o wszystkich, ale dzisiaj szczególnie o Mallinie - co zrobi, jak włoży > > płyty do odtwarzacza... Jak to co ......krzyknie AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...) Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 18.06.03, 09:41 I myślę też o Vulturze co zrobi na koniec roku......w szkole...))) Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 18.06.03, 12:54 gregkor napisał: > I myślę też o Vulturze co zrobi na koniec roku......w szkole...))) Gregkor, widziałeś kiedyś pizdę z żółtymi kwiatkami na uszach? Bo ja dzisiaj widziałem... Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 18.06.03, 15:15 vulture napisał: > gregkor napisał: > > > I myślę też o Vulturze co zrobi na koniec roku......w szkole...))) > > > Gregkor, widziałeś kiedyś pizdę z żółtymi kwiatkami na uszach? Bo ja dzisiaj > widziałem... Nie widziałem....ale może zdjęcia robiłeś..???? Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 18.06.03, 12:59 A czekoladki, co z czekoladkami? Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Ja też się zainteresowałam... 18.06.03, 15:25 no tymi czekoladkami of course I. Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 18.06.03, 17:46 Myślę o janku0...co mi nagrał całkiem fajoską...płytkę...thanks..)))))...no i mam nadzieję, że popracowałeś spokojnie w nocy..))) Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 18.06.03, 22:59 A ja myślę o Cze, że WISH YOU WERE HERE. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 19.06.03, 23:26 o wszystkich z wtorku)) na szczegoly miejsca by braklo ale mysle o tym jak Vulture sie martwi czy moje uszy wytrzymaja.. Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 23.06.03, 14:07 Myslę o ekipie co balowała w piatek w Iluzjonie...)))...czy w końcu Vulture wypił te magiczne siedem piw i zrobił zwrot..a może kto inny pokusił sie o mały zwrocik..)))) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 23.06.03, 14:11 gregkor napisał: > Myslę o ekipie co balowała w piatek w Iluzjonie...)))...czy w końcu Vulture > wypił te magiczne siedem piw i zrobił zwrot..a może kto inny pokusił sie o mały > > zwrocik..)))) > > > > > pozdr A ja mysle o Gregkorze, ze to superowo, ze byl na Garbarku i zdaza nam sie chodzic na te same koncerty Idziesz na Cassandre? Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 23.06.03, 14:15 foxy21 napisała: > A ja mysle o Gregkorze, ze to superowo, > ze byl na Garbarku i zdaza nam sie chodzic na te same koncerty > Idziesz na Cassandre? No jak byłem na koncercie Zorna i Garbarka to myślałem o foxy21...ale nie wiem jak wygląda więc nie mogłem jej zlokalizować..))))))).....byłbym pierwszym forumowiczem, który ją poznał..)))))....no jeszcze nie wiem czy póję na Cassandrę...napisałem o tym na forum muzyka...)))) pozdr i myślę intensywnie..))) Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 23.06.03, 14:19 gregkor napisał: > foxy21 napisała: > > > A ja mysle o Gregkorze, ze to superowo, > > ze byl na Garbarku i zdaza nam sie chodzic na te same koncerty > > Idziesz na Cassandre? > > No jak byłem na koncercie Zorna i Garbarka to myślałem o foxy21...ale nie wiem > jak wygląda więc nie mogłem jej zlokalizować..))))))).....byłbym pierwszym > forumowiczem, który ją poznał..)))))....no jeszcze nie wiem czy póję na > Cassandrę...napisałem o tym na forum muzyka...)))) > > pozdr i myślę intensywnie..))) Ja na Zornie rozgladalam sie za Toba, ale jakos nie moglam Cie znalezc Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 23.06.03, 14:21 gregkor napisał: > foxy21 napisała: > > > A ja mysle o Gregkorze, ze to superowo, > > ze byl na Garbarku i zdaza nam sie chodzic na te same koncerty > > Idziesz na Cassandre? > > No jak byłem na koncercie Zorna i Garbarka to myślałem o foxy21...ale nie wiem > jak wygląda więc nie mogłem jej zlokalizować..))))))).....byłbym pierwszym > forumowiczem, który ją poznał..)))))....no jeszcze nie wiem czy póję na > Cassandrę...napisałem o tym na forum muzyka...)))) > > pozdr i myślę intensywnie..))) Wygladam barzdo przecietnie, zadnych znakow szczegolnych Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 23.06.03, 14:24 foxy21 napisała: > Wygladam barzdo przecietnie, zadnych znakow szczegolnych W dodatku skromna..)))...ja też z twarzy jestem podobmy zupełnie do nikogo..))) Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 23.06.03, 15:31 gregkor napisał: > foxy21 napisała: > > > Wygladam barzdo przecietnie, zadnych znakow szczegolnych > > W dodatku skromna..)))...ja też z twarzy jestem podobmy zupełnie do > nikogo..))) To bede sie rozgladac Gregkor rysopis nieznany, niepodobny do nikogo) Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 23.06.03, 15:45 foxy21 napisała: > gregkor napisał: > > > foxy21 napisała: > > > > > Wygladam barzdo przecietnie, zadnych znakow szczegolnych > > > > W dodatku skromna..)))...ja też z twarzy jestem podobmy zupełnie do > > nikogo..))) > To bede sie rozgladac > Gregkor rysopis nieznany, niepodobny do nikogo) Jakby się chodziło na zloty to by nie było problemów z rozpoznaniem...))))) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 23.06.03, 16:21 gregkor napisał: > foxy21 napisała: > > > gregkor napisał: > > > > > foxy21 napisała: > > > > > > > Wygladam barzdo przecietnie, zadnych znakow szczegolnych > > > > > > W dodatku skromna..)))...ja też z twarzy jestem podobmy zupełnie do > > > > nikogo..))) > > To bede sie rozgladac > > Gregkor rysopis nieznany, niepodobny do nikogo) > > Jakby się chodziło na zloty to by nie było problemów z rozpoznaniem...))))) > > pozdr To nie do konca tak wyglada. Problemow z rozpoznaniem nie mam, wywiad dziala tylko w tym tlumie to trudno Cie wypatrzyc Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 23.06.03, 16:27 foxy21 napisała: > To nie do konca tak wyglada. > Problemow z rozpoznaniem nie mam, wywiad dziala > tylko w tym tlumie to trudno Cie wypatrzyc Jaki wywiad???..))))....no i pytanko czy dostałaś w końcu tego maila ode mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 23.06.03, 16:36 gregkor napisał: > foxy21 napisała: > > > To nie do konca tak wyglada. > > Problemow z rozpoznaniem nie mam, wywiad dziala > > tylko w tym tlumie to trudno Cie wypatrzyc > > > Jaki wywiad???..))))....no i pytanko czy dostałaś w końcu tego maila ode mnie > ? No wywiad Tamtego maila, nie, chyba poczta nie dzialala Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 23.06.03, 16:41 foxy21 napisała: > gregkor napisał: > > > foxy21 napisała: > > > > > To nie do konca tak wyglada. > > > Problemow z rozpoznaniem nie mam, wywiad dziala > > > tylko w tym tlumie to trudno Cie wypatrzyc > > > > > > Jaki wywiad???..))))....no i pytanko czy dostałaś w końcu tego maila ode > > mnie > > ? > No wywiad > Tamtego maila, nie, chyba poczta nie dzialala Więc jaki wywiad.????))))..ok prześlę Ci jeszcze raz maila))) Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Do foxy21..:))) 24.06.03, 11:58 Dostałaś w końcu tego maila..?...no i prosze o wytłumaczenie o co chodzi z tym wywiadem..))))))))...bo mnie ciekawość zżera...))) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: Do foxy21..:))) 24.06.03, 12:19 gregkor napisał: > Dostałaś w końcu tego maila..?...no i prosze o wytłumaczenie o co chodzi z tym > wywiadem..))))))))...bo mnie ciekawość zżera...))) > > > pozdr Ciekosc to I stopien do piekla Dostales maila, bo ja nie Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Do foxy21..:))) 24.06.03, 12:29 foxy21 napisała: > gregkor napisał: > > > Dostałaś w końcu tego maila..?...no i prosze o wytłumaczenie o co chodzi z > > tym > > wywiadem..))))))))...bo mnie ciekawość zżera...))) > > > > > > pozdr > Ciekosc to I stopien do piekla > Dostales maila, bo ja nie Dostałem dzięki..no i Ci odpisałem..)) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Do foxy21..:))) 25.06.03, 09:52 Myślę o Vultim, czy dobrze mu się odpoczywa....od forum...))))))....ja też odpocznę za 2 tygodnie bo idę na 2 tyg. urlopu....)))).... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: Do foxy21..:))) 25.06.03, 10:28 gregkor napisał: > Myślę o Vultim, czy dobrze mu się odpoczywa....od forum...))))))....ja też > odpocznę za 2 tygodnie bo idę na 2 tyg. urlopu....)))).... > > > > Ja tez ide na urlop Odpoczywam od W-wy, pracy i kompa Dostalam 3 tyg.urlopu! Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Do foxy21..:))) 25.06.03, 10:32 foxy21 napisała: > gregkor napisał: > > > Myślę o Vultim, czy dobrze mu się odpoczywa....od forum...))))))....ja t > eż > > odpocznę za 2 tygodnie bo idę na 2 tyg. urlopu....)))).... > > > > > > > > Ja tez ide na urlop > Odpoczywam od W-wy, pracy i kompa > Dostalam 3 tyg.urlopu! > > Gratuluję foxy.....i co wyjazd poza Wawkę...? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: Do foxy21..:))) 25.06.03, 10:52 No, juz odliczam dni Musze wyjechac, bo nie odpoczne. Odpowiedz Link Zgłoś
huney Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 29.06.03, 23:52 Nikomu ni życzę takich snów- najpierw Gawliński z długimi włosami, noc później Muniek Staszczyk... od siedmiu boleści takie koszmary? Ani to pożyteczne takie straszenie, ani korzyści nie przynosi... No, może dlatego koleją rzeczy, dla równowagi, dzisiaj śnił mi się jakiś kameralny koncert na którym zaśpiewał sobie gościu z czerwonymi włosami )), a forumowicze mówili do niego „Loveletter” Z tej okazji pomyślałam sobie o śpiewającym i tych, co do których nie do końca jestem pewna kim byli.)))). PS: Uprasza się TWA aby nie odnosiło skojarzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 30.06.03, 10:36 Ja mysle o imprezowiczach sobotnich....jak się bawili i ile wypili))))..nie dałem rady przyjechać, gdyz nieoczekiwanie moje upojenie alkoholowe spowodowało do że zostałem na przyjęciu weselnym do samego końca..))) Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 30.06.03, 10:47 Brakowało nam ciebie. Nawet ktoś zadzwonił domofonem o północy i byliśmy pewni, ze to Ty...niestety tajemniczy ktoś się nie ujawnił.... Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 30.06.03, 10:50 no i pytali czy tu wesele...było wesele, a jak Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 30.06.03, 10:58 nikka007 napisała: > no i pytali czy tu wesele...było wesele, a jak A do której imprezowaliście....? Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 30.06.03, 10:59 O 1.39 wezwalam taksowke.... Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 30.06.03, 11:02 czy ktoś zrobił zwrot..)) Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Nikka... 30.06.03, 10:59 ponieważ wczoraj dowiedziałm się, że jednak nie wszystko pamiętam (Janek wyjmuj stefana), to tak nieśmiało zauważę - ale to były dwie różne rzeczy, to wesele i ta tajemnicza postac, prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 07.08.03, 11:36 Odgrzebałem stary wątek bo sobie pomyslałem..o jaśku666...co z nim...bo ani go nie widziałem z 2 miesiące...nie mówiąc juz o pozowaniu do wspólnych zreszta bardzo ciekawych zdjęć...))...jeżlei ktoś mi powie gdzie jasiek to dostanie nagrode..)) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 07.08.03, 11:38 Jasiek był widziany niedawno, jakoś w zeszły piątek. Pił piwo, czuł się dobrze, choć w Sopocie próbowano go otruć sokiem jabłkowym. Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 07.08.03, 11:41 vulture napisał: > Jasiek był widziany niedawno, jakoś w zeszły piątek. Pił piwo, czuł się dobrze, > > choć w Sopocie próbowano go otruć sokiem jabłkowym. No to mnie uspokoiłeś..w nagrodę dostaniesz....w sumie to jeszcze nie wiem..ale coś dostaniesz..)))...może jakąś skaładaneczkę..)) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 07.08.03, 11:40 Właśnie się zastanawiam jak wyglądają ziomale z miasta mego Łodzi )) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 09.08.03, 00:53 a ja wlasnie mysle jak sie ma Nikka. Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 14.08.03, 15:33 No a teraz myślę..o funkującym srootootoo, co się z Tobą dzieje?..... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 14.08.03, 16:36 A ja myślę, kiedy to wreszcie uda mi się napić z autorem tego wątku... Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 14.08.03, 16:52 vulture napisał: > A ja myślę, kiedy to wreszcie uda mi się napić z autorem tego wątku... Ja myślę, że we wtorek..możemy bo mam urodzinki....?.... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture AAAAAAAAAAAAAAAAAAA 14.08.03, 16:55 SERIO??? Kurwa, stary, ja pierdolę!!! To musimy!!! AAAAAA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAA 14.08.03, 17:00 vulture napisał: > SERIO??? Kurwa, stary, ja pierdolę!!! To musimy!!! AAAAAA!!!! Serio! Serio!....jak w morde strzelił 19 Sierpnia..)))...więc możemy się spotkać u Terski o 17.30...0k?.....i wypic moje mocno zachwiane zdrowie...) Więc zapraszam wszystkich ziomali na spotkanko... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture O W MORDĘ NO STARY K_____... 14.08.03, 17:08 Jasne. Zrobię nowe ogłoszenie w weekend, każda okazja jest dobra, ale TAKA jest zajebista. Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: O W MORDĘ NO STARY K_____... 14.08.03, 17:14 vulture napisał: > Jasne. Zrobię nowe ogłoszenie w weekend, każda okazja jest dobra, ale TAKA jest > > zajebista. To dzięki Vulture...no w końcu Guru jesteś))) Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Dzień wcześniej 14.08.03, 18:34 mam imieniny. Możecie coś drinknąć za mnie, please I. Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 14.08.03, 22:32 A ja myślę o Janku Zero, jak mu w Szwecji jest... Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 19.08.03, 08:22 aislinn napisała: > A ja myślę o Janku Zero, jak mu w Szwecji jest... No właśnie, kiedy johny_zero wraca z daelkiej północy? Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 01.09.03, 13:07 No a teraz myślę znowu o jasiu a trzema szóstkami jak mu się jechało polskim expressem z Płocka późną sobotnią porą..))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek666 Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 01.09.03, 13:19 ozesz w morde.... to ja w sobote bylem w Płocku ? zdaje sie ze droga powrotna z hawkowej impry sie mi troche wydłużyła.... Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 01.09.03, 13:23 jasiek666 napisał: > ozesz w morde.... to ja w sobote bylem w Płocku ? > zdaje sie ze droga powrotna z hawkowej impry sie mi troche wydłużyła.... Zastanawiam się gdzie się inni porozjeżdzali..?... Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek666 Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 01.09.03, 13:37 Kolezankę ZeroSiedem widziano w sobote rano jak wsiadała do jakiegos autobusu. Twierdzila ze do Otwocka. Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 04.09.03, 12:32 jasiek666 napisał: > Kolezankę ZeroSiedem widziano w sobote rano jak wsiadała do jakiegos autobusu. > Twierdzila ze do Otwocka. To gdzie w końcu mieszka koleżanka 07..a Otwocku czy w centrumie? Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 04.09.03, 19:43 W sobotę to koleżankę wzięli do Tworek na wypoczynek a od dziś to chyba koleżanka mieszka na Mokotowie (duchem, bo ciałem jeszcze w okolicznych miasteczkach) Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 05.09.03, 08:53 A ja ostatnio myślę o tych co jakoś tak poznikali wcześniej lub później : Mesmeredii Elentarii Vulture Gasparze... Gdzieście są, koleżanki i koledzy ??? Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 05.09.03, 12:42 aislinn napisała: > A ja ostatnio myślę o tych co jakoś tak poznikali wcześniej lub później : > Mesmeredii > Elentarii > Vulture > Gasparze... > > Gdzieście są, koleżanki i koledzy ??? No fakt a byli zawsze tacy aktywni... Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 11.09.03, 15:26 A gdzie się podziewa Aric..? Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 11.09.03, 15:36 Może pracuje nad kolejnym odcinkiem kryminału ? Odpowiedz Link Zgłoś
jp29 Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 11.09.03, 15:40 Zaszył się w lesie i obmyśla plan jak załatwić wodociągi..... Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 11.09.03, 15:42 jp29 napisała: > Zaszył się w lesie i obmyśla plan jak załatwić wodociągi..... To dopiero będzie powieść..))) Odpowiedz Link Zgłoś
aric no cóż... 11.09.03, 15:41 Jestem, ale u mnie znów kłopoty z siecią i pojawiam się i znikam, tudzież nie ma z lekka czasu. Nad kryminałem zasiądę, droga Candice w poniedziałek, bo jutro jestm abstynent pracowy.)) Dzieki Greg za pamięć Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 19.09.03, 11:35 1. Myślę o tych wszystkich co się do mnie wybierająw sobotę (tłumnie mam nadzieję ) - czy trafią.... 2. Myślę o Vultim, co też porabia ze starymi kurwami 3. Myślę o Piżmaku, czy nadal jest zgorszony..... Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 19.09.03, 11:58 A ja myślę, że będziecie sie dobrze bawili i pili mnóstwo alkoholuu....)))...no i słuchali Slejera ........ P.s. róbcie jak najwięcej fotek!!!!!!!!.. Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 19.09.03, 12:13 Nadal zgorszona, mam nadzieje, ze na imprezie bedziecie sie zachowywali porzadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 19.09.03, 13:20 Będziemy się zachowywali jak na TWA przystało. )) Odpowiedz Link Zgłoś
nefil Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 19.09.03, 23:42 Ja sie zastanawiam, gdzie sie podziala Mallina? Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 21.09.03, 19:02 ja o nefilu, a raczej o jego watku, ktory zniknal..why???? Odpowiedz Link Zgłoś
nefil Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 21.09.03, 19:11 mallina napisała: > ja o nefilu, a raczej o jego watku, ktory zniknal..why???? Dostalem nagane od guru i mam zakaz zakladania nowych watkow. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 21.09.03, 19:23 nefil napisał: > mallina napisała: > > > ja o nefilu, a raczej o jego watku, ktory zniknal..why???? > Dostalem nagane od guru i mam zakaz zakladania nowych watkow. Eeeee? Nagana była tymczasowa i nie miała niczego wspólnego z wątkami )))) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 21.09.03, 20:47 no ja sobie przeczytalam ten watek..i za co konkretnie byla ta nagana, jesli mozna sie spytac? Odpowiedz Link Zgłoś
nefil Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 21.09.03, 21:33 mallina napisała: > no ja sobie przeczytalam ten watek..i za co konkretnie byla ta nagana, jesli > mozna sie spytac? Chyba znowu sie wysmiewalem z britpopu czy jakos tak. Niech sie guru wypowie w tej kwestii. Natomiast pamietam, ze Pizmak zabila mnie dlatego, ze nazwalem grupe The Beatles- bojzbendem Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 21.09.03, 21:53 Guru nie pamięta już za dobrze. W każdym razie wypowiedź Nefila nie była zbyt poprawna politycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 21.09.03, 22:30 ide wiec poczytac ten wpis Nefila raz jeszcze.. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture no to jasne 21.09.03, 22:54 nefil napisał: > Chyba znowu sie wysmiewalem z britpopu czy jakos tak. Aha, czyli Nefil dostał naganę za kopanie leżącego ))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 23.09.03, 15:15 A ja myślę, że jestem wkurwiony bo nie mam siękiedy z wami tzn z TWA spotkać..i to tyle.. Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 14.11.03, 09:59 No cóż chciałem napisać, że myślę o Aricu, co by mu sie koncert udał a Niemyte Jeże dali czadu przynajnmniej takiego jaki daje łódzki chlebek ze smalcem..)))...no a, że o Asie myślę to już nie wspomnę... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
jack9 Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 14.11.03, 10:47 A ja tak myśle że gaspar gdzies wsiąkł... Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 14.11.03, 11:37 Gaspar żyje, żyje, gadam z nim prawie codziennie na slsk. Wczoraj co prawda nieco się obraził na mnie i Zero zupełnie nie wiem o co, ponadto polecał nam jakieś dziwne rzeczy , ale żyje i ma się ogólnie chyba całkiem dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
jack9 Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 14.11.03, 11:51 A to fajnie że gaspar żyje ... A ciekawe co u kolegi dyrektora? Odpowiedz Link Zgłoś