aric 20.05.03, 08:51 Niekoniecznie muzyczny, bez szperania po googlarkach. Co?? Kto odpowie ten pyta. Eh.. Cze, kiedyś w Trójmiescie to było... No np takie pytanie: Bohaterem jakiego filmu był Jan Macierz?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gregkor Re: A może by tak mały (s)quizzzz...??? 20.05.03, 08:57 Aric nie mam pojęcia.....a może by tak coś z innej półki..))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: A może by tak mały (s)quizzzz...??? 20.05.03, 09:09 Trzeba to przetłumaczyc na język obcy i wtedy bedzie chyba jasne. Film z cyklu ambitne inaczej, ale kultowe. Z innej półki, alterantywne. Znany angielski pisarz i popularny amerykański aktor pochodzenia rdzennego mają takie same imię i nazwisko, jakie?? Odpowiedz Link Zgłoś
aric No cio jest, nikt nie chce się bawic?? 20.05.03, 11:36 aric cytuje sam siebie > Trzeba to przetłumaczyc na język obcy i wtedy bedzie chyba jasne. Film z > cyklu ambitne inaczej, ale kultowe. Z tłumaczenia wynikło, że John Matrix. Może to pomoże. > Z innej półki, alterantywne. Znany angielski pisarz i popularny amerykański > aktor pochodzenia rdzennego mają takie same imię i nazwisko, jakie?? Zagrał np w Die Hard 3 i Maverick i wielu wielu filmach. Albo napisał taką fajoska książkę "W Brighton". Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Re: No cio jest, nikt nie chce się bawic?? 20.05.03, 11:39 Pan o takim samym nazwisku i piszra to jak byk mi pasuje Jerome Jerome a o aktorze to nic nie wiem I. Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Re: No cio jest, nikt nie chce się bawic?? 20.05.03, 11:40 Piszra = pisarz, dla pedantów jakby co. I. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Odpowiadam sam sobie:) 20.05.03, 14:00 Bo jakoś mało chetnych do zabawy. John Matrix to bohater kultowego filmu akcji Commando. A aktor i pisarz, mające takie same imiona i nazwiska to Graham Greene. No cóż, tyle mojego. Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: A może by tak mały (s)quizzzz...??? 20.05.03, 09:00 Zycie na goraco - ale to byl red. Jan Maj....kurwa, musze pracowac, wczoraj nic nie zrobilem.... Odpowiedz Link Zgłoś