Gość: Tomekkk IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 22.04.07, 14:37 muzyka.onet.pl/10174,1520577,newsy.html <-- Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szarykot Re: Lady Pank - nowy kawałek :) 23.04.07, 15:28 lepiej żeby ta płyta nie powstała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a'tomek Re: Lady Pank - nowy kawałek :) IP: *.remontowa.pl 23.04.07, 15:31 Ten numer jest okropny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: Lady Pank - nowy kawałek :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 15:34 w ogole lady pank jest okropny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Formalina Re: Lady Pank - nowy kawałek :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.07, 16:06 Świetny. Już nie mogę się doczekać całej płyty. Maruderzy niech wrócą do hiphopa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a'tomek Re: Lady Pank - nowy kawałek :) IP: 195.85.199.* 23.04.07, 16:11 Tak jest. Komu nie podoba się Lady Pank ten jest fanem Eminema. Odpowiedz Link Zgłoś
sveterki Re: Lady Pank - nowy kawałek :) 23.04.07, 21:07 Lady Pank skończył sie po Kill'Em All Odpowiedz Link Zgłoś
agnostic5 Re: Lady Pank - nowy kawałek :) 23.04.07, 21:33 Lady Pank is dead Jan Bo już nawet gitary w rękach nie utrzymuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mietek Re: Lady Pank - nowy kawałek :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 23:19 ale ty puściutki jestes hiphopowcu Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Lady Pank - nowy kawałek :) 24.04.07, 00:18 słyszałam jeden raz w AR, więcej nie chcę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arno Re: Lady Pank - nowy kawałek :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.07, 10:45 Puściutki to jest ten kawałek Lady Pank. Panowie, trzeba wiedzieć kidy ze sceny zejść. Wy ze sceny spadacie z wielkim hukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Lady Pank - nowy kawałek :) 24.04.07, 17:49 brzmi zupelnie jak jeden z poprzednich kawalkow LP, tylko tekst inny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mietek Re: Lady Pank - nowy kawałek :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 19:15 ocho, zaczyna się - zaraz bedzie o autoplagiacie, o dziadkach, pogrzeb może im urządzić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Lady Pank - nowy kawałek :) IP: *.73.1311O-CUD12K-02.ish.de 25.04.07, 13:07 mietek, ta piosenka nie jest warta zeby sie tak podniecac wiec sie tak nie emocjonuj a jak nie sluszysz, ze najnowsza piosenka bardzo przypomina pewna poprzednia pisoenke LP, to ..chyba czas isc do lekarza na badanie uszu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej miły Re: Lady Pank - nowy kawałek :) IP: *.as.kn.pl 25.04.07, 14:33 O jaaa ale chała )) Co za finezyjny tekst. Muzyka brzmi jakby była targetowana do dzieci w wieku 6-12. Odpowiedz Link Zgłoś
meetsue Re: Lady Pank - nowy kawałek :) 25.04.07, 17:38 słyszałam dziś rano w radio i mam podobne zdanie do większości tu zgromadzonych.... słabe! i to bardzo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donpablo Re: Lady Pank - nowy kawałek :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 15:32 bo Lady Pank to zespol mlodziezowy. a dla kogo ma byc targetowana mnuzyka? dla starych roboli z dziecmi i rodzina? o nienie. to muzyka mlodych dla wiecznie mlodych luzakow Odpowiedz Link Zgłoś
wqrwiony Re: Lady Pank - nowy kawałek :) 25.04.07, 22:58 po wysłuchaniu w radioo byłem przekonany, że utwór w warstwie słownej jest świadectwem aspiracji dolirycznych bo rysewicza / sewicza pana, ku mojemu zdziwieniu autorem jest mogielnicki, wnosząc po nieporadności, to jedna z pierwszych wprawek etatowego tekściarza lady pank, (gdzieś z okresu wojny koreańskiej na co wskazywałaby tematyka) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dumpling Re: Lady Pank - nowy kawałek :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 09:57 Na Pitchforku mają 10/10, kupuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lupus Dotrwałem tylko do refrenu.... IP: *.31.radom.pilicka.pl 26.04.07, 16:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Lady Pank - nowy kawałek :) IP: *.ksiaznica.szczecin.pl 27.04.07, 10:07 oooł fak, rzeczywiście jest - no nie identyczny - ale prawieżetakisam jak ostatnia wyprodukowana przez nich zmora eteru i ten tekstktoś skumał po paru hiphopowych płytach (na które swoją drogę prasa się rzuciła przesadnie - widać, że dydktatem 'o czym napiszę' była nie muza, a fakt dowalania kaczyńskim i reszcie estabiliszMentom), że teraz tak 'odważnie' trzeba, buńczucznie i antysystemowo jezoo, panowie, ktoś z was w tej firmie płytowej pajaców robi a wy się jeszcze do zdjęć ustawiacie tak jest, ch*imnagrób już, całej reszcie zmarszczuchów też Odpowiedz Link Zgłoś