Dodaj do ulubionych

Brygada Kryzys Na Castle Party

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.05.03, 13:17
Zamaist Suicide Commando będzie Brygada Kryzys. Uważam, że to......świetny
pomysł!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: skin69 Re: Brygada Kryzys Na Castle Party IP: *.mikolow.sdi.tpnet.pl 09.06.03, 14:56
      to tak jakby na festiwalu metalmania zamiast np.Iron Maiden zagrał Dżem szkoda
      że Brygada odcina teraz od swojej histori bo chyba Brylewski juz jest na etapie
      nie kojarzenia co mówi a Lipińskiemu skonczylo się bycie bobem dylanem bo z
      tego kasy nie ma i bedzie teraz znowu punkiem
      • Gość: greg Re: Brygada Kryzys Na Castle Party IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.06.03, 20:14
        Gość portalu: skin69 napisał(a):

> to tak jakby na festiwalu metalmania zamiast np.Iron Maiden zagrał Dżem
        szkoda

No chyba trochę przesadzasz. Zobacz jak wygląda skład festiwali gotyckich w
        Niemczech. Tam nie grają tylko i wyłącznie kapele stricte gotyckie. W tym roku
        na Mera Lunie wystąpi Apocalyptica, kilka lat temu na Zillo wystąpiło Guano
        Apes. I o dziwo wszyscy się idealnie bawili. Tylko w Polsce DUŻA CZĘŚĆ gotów ma
        klapki na oczach. Ciekaw jestem zatem dlaczego przed BK występuje np. taka
        kapela jak Nacht Und Nebel, której muzycy fascynują się Joy Division? Też
        uważasz, że pasuje tu TWoje porównanie Iron MAiden i Dżemu?
        • Gość: Zandos Re: Brygada Kryzys Na Castle Party IP: *.ci.pwr.wroc.pl 09.06.03, 20:28
          skin 69 - na pewno masz trochę racji, przeczytaj moją wypowiedź pod tematem
          Brygada Kryzys - trasa koncertowa

www.nachtundnebel.prv.pl
    • Gość: nektanebo Re: Brygada Kryzys Na Castle Party IP: *.zmpd.pl 12.06.03, 13:44
      Moim zdaniem to tragedia. Brygada Kryzys zamiast S.C. to skierowanie tej
      imprezy, w porówaniu z chociażby ubiegłoroczną, w stronę Jarocina. A z tego co
      sądziłem, to Bolków miał aspirować raczej w stronę Meraluny. Co nie oznacza
      zaraz, że nie uważam B.K. za wartościową grupę. Widziałem ich w 1999 w
      Jarocinie, gdzie zagrali bardzo ciekawie. Mimo to uważam, że zamiana jest dość
      niefortunna. Wolałbym jednak inny scenariusz: o godz. 17-ej gra B.K., a o
      godz. 20 S.C.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka