Dodaj do ulubionych

MIKA - DLA FANóW

IP: *.promax.media.pl 24.05.07, 20:16
Uważam, że Mika to świetny wokalista, ale nie ma nigdzie jego polskiego fora..
bardzo go lubię, jest świetny, znamy go choćby z piosenki Relax, take it easy,
czy Grace Kelly. No więc mam prośbę ... gdyby choć zrzeszyło sie trzech fanów,
to moglibyśmy na jakimś darmowym serwerze założyć forum phpBB (np. fora.pl) i
zacząć wspólne dyskusje na jego temat Sama bym założyła, ale do siebie wątków
tworzyć nie będę ... co Wy, fani na to?? ja dołączać do dyskusji będę się od
razu, mogę popracować nad grafiką forum, założyć, byle choć te kilka osób się
zarejestrowało.. nie wierzę, że MIKA nie ma fanów!
Chętni pisać na forum i zostawiać namiary GG smile
Obserwuj wątek
    • Gość: Absolutna kosa Re: MIKA - DLA FANóW IP: *.eranet.pl 25.05.07, 19:31
      No tak, jakiś pseudomuzyk o piszczącym głosiku mogącym co najwyżej myć muszlę
      klozetową braciom Gibb nagle podrywa dziewuchy - latarki jakieś na wiejskich
      dyskotekach i te chcą od razu jakieś forum stworzyć. O czym niby będziecie tam
      głupie dzieki rozmawiać ? O długości przyrodzenia gwiazdy jednego sezonu czy
      może o jego kolejnych ambitnych przesłaniach w super wyszukanej muzyce z audycji
      w Radiu Eska ? Weź się lala zepnij i zrób coś dobrego dla Świata, np przefarbuj
      się na ciemno, zawsze to będzie sztuczna inteligencja.
      • Gość: Latarka Re: MIKA - DLA FANóW IP: *.promax.media.pl 25.05.07, 22:02
        Bez komentarza to zostawię. Słaba z ciebie "kosa" >:] Oceniasz mnie, jak mnie
        nie znasz. Polecam Tobie przefarbowanie się.
        • Gość: jaija Re: MIKA - DLA FANóW IP: *.elblag.dialog.net.pl 27.05.07, 00:18
          Błagam... nie dość, że wszędzie tego badziewia pełno, to jeszcze jacyś fani się
          znaleźli... ludzie, nie macie jeszcze tego dosyć? Kiedy słyszę Relax, to mam
          ochotę zabić wszystkich dookoła, nie wyluzować. Jeszcze jeden sezonowy
          gwiazdor, na siłę lansowany przez RMF-y i Vivy.
          • Gość: Blackforever Re: MIKA - DLA FANóW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.07, 16:49
            Eeee... kolejny muzyczny hamburger który pojawi się i zniknie...Droga Koso, też
            uważam, że to badziew ale to nie powód aby obrażać kogoś, kto ma inny gust
            muzyczny. Jeden woli Kasię, drugi Marysię...
    • Gość: Latarka Re: MIKA - DLA FANóW IP: *.promax.media.pl 28.05.07, 15:17
      to przykre, jak przesądzacie czyjąś karierę, ale szanuję to. Liczmy się z tym,
      że kazdy od czegoś zaczynać musi...
    • adi0075 Gwiazdka jednego sezonu. 29.05.07, 13:14
      Ktora pojawi sie i zniknie jak Sarah Connor,Patrick Nuno,Kate Ryan czy ten
      Daniel jakistam z Kanady, a wy juz chcecie zakladac fan club niemal.Zobaczycie
      ze zanim sie wasza gwiazda rozblysnie to zgasnie jeszcze szybciej.A Relax take
      it easy, ten puszczany gniot naokraglo w RMF-ce czy innym badziewiu wole w
      wersji Frankie goes to Hollywood.Ten sam tytul a jakie wykonanie.
      • Gość: Aja Re: Gwiazdka jednego sezonu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 21:27
        Chlopak ma tez kilka innych niezlych piosenek ,nie oceniajcie go tylko po
        jednym utworze
        • adi0075 Re: Gwiazdka jednego sezonu. 29.05.07, 21:53
          Tylko niewiem do kogo chce sie on upodobnic swoim jeczeniem.Do braci Gibb czy
          Jona Andersona? Bo Sarah Connor nieudolnie do Celine Dion czy nawet Toni
          Braxton,Patrick Nuno do Ricky Martina,a Daniel jakistam (ten "song" z 2005 r) do
          Eltona Johna.O owych artystach ani widu ani slychu teraz.To sa gwiazdki jednego
          sezonu.Mike tez to czeka.No ale niech te swoje 5 minut wykorzysta jak najlepiej.
      • Gość: haha Re: Gwiazdka jednego sezonu. IP: *.as.kn.pl 29.05.07, 21:57
        Frankie goes to hollywood ?? A co to ma wspólnego z piosenką Mika oprócz tytułu ?
        Zresztą ta piosenka Frankie jest nieźle denna wink)
        • adi0075 Re: Gwiazdka jednego sezonu. 05.06.07, 11:57
          Frankie goes to hollywood ?? A co to ma wspólnego z piosenką Mika oprócz tytułu
          > ?
          Sam sobie odpowiedziales na pytanie.Tylko na koncu drugiego zdania w Twej
          blyskotliwej wypowiedzi niepotrzebny jest pytajnik.
          > Zresztą ta piosenka Frankie jest nieźle denna wink)
          Denna,dno ale piosenka Miki to podwojne dno.Przy nim Frankie goes to Hollywood
          to bogowie.
    • Gość: a Re: MIKA - DLA FANóW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 23:03
      Do Latarka: Nie zwracaj uwagi na te dziwne komentarze ktore pisza inni, zawsze
      jacys ludzie sie znajda co chca pokrytykowac artyste.
    • konik200 Re: MIKA - DLA FANóW 31.05.07, 19:41
      Krytykować tylko potraficie. Jak dla mnie Relax jest swietny i nie przeszkadza
      mi to wcale żę na okrągło puszczaja go w każym radiu. Nie tylko take it easy
      wzbudza we mnie respekt dla tego wykonawcy , jest wiele innych piosenek
      zasługujących na miano "the best"
      Nie [owinniście tego pomysłu aż tak atakować, każdy robi to, co uważa za
      słuszne, ciekawe, FAJNE. Jezeli ją to kręci, to super. big_grinbig_grin
      • Gość: Latarka Re: MIKA - DLA FANóW IP: *.promax.media.pl 01.06.07, 19:49
        wreszcie znalazły się jakieś osoby, które mnie popierają. ja mam zasade - nie
        podoba się, nie pisz i nie krytykuj.
        • prymitywistka żałosne. 02.06.07, 10:19
          Wielcy rokmeni, andergrandowcy i inni czarni bracia. Dziewczyna wysnuła
          kulturalną propozycję i bez żadnego sensu została zmieszana z błotem. Wstyd
          tylko dla was za takie zachowanie. Doskonałe potwierdzenie tego, że nie można
          człowieka scharateryzować po rodzaju ulubionej muzyki.
    • 3promile Re: MIKA - DLA FANóW 02.06.07, 11:48
      Wchodzę w to. Pod warunkiem, że to będzie Mika.... Urbaniak wink
    • franjo6 Re: MIKA - DLA FANóW 04.06.07, 21:08
      Piosenka "Grace Kelly" jest całkiem spoko, ale "Relax" to najgorszy utwór jaki
      w życiu słyszałem, zwłaszcza refren jest tak wk..., że jak go słyszę to mam
      ochotę rozwalić radio. Tak beznadziejnego utworu nie było, nie ma i chyba nie
      będzie bo naprawdę trudno takie coś "stworzyć", zwłaszcza ten wk... refren.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka