agentcooper 04.06.03, 13:50 masz juz Trilogy ? BMG Polska przesunelo polska premiere na 23/06 !!! Chamstwo i drobnomieszczanstwo. Jesli kupiles w reichu daj znac jakie wrazenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miecio4 Re: do miecia4 04.06.03, 13:55 Nie mam, nie mam, nie mam! W rajchu w poblizu tez nie ma. Chyba zajade do Berlina Swoją drogą to skandal z tą premierą. Miałeś racje- Polska to wiocha. Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: do miecia4 04.06.03, 14:00 agentcooper napisał: > daj znac jakie > wrazenia. Bez oglądania Ci mogę opisac wrażenia bo tam byłem (Może sie ujrzę?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgentCooper Re: do miecia4 IP: 143.26.83.* 04.06.03, 14:12 miecio4 napisał: > agentcooper napisał: > > > daj znac jakie > > wrazenia. > > > Bez oglądania Ci mogę opisac wrażenia bo tam byłem > (Może sie ujrzę?) dokladnie, Polska to wiocha lepperowska kurv. mac...chyba sobie zamowie w rockserwisie, bo w sklepach wciaz nie wiedza kiedy beda miec...A swoja droga to troche sie obawiam ze taka setlista moze byc troche nuzaca - szkoda ze nie ma czegos zywszego np. z Wish, 17 seconds albo Kiss ME... Odpowiedz Link Zgłoś