Dodaj do ulubionych

doceniony NUMB

29.05.07, 18:20
"As for 'Numb', this Diane Warren penned heart-wrencher makes you feel teary
eyed; it is their finest single in years."

... ich najlepszy singiel w ostatnich latach.. To fragment recenzji konceru w
Manchesterze - odnosnik jak zapewne wiecie na oficjalnej. Widzicie? smile Pomimo
tego, iz na listach przebojow Numb wiele nie zwojowal, jest doceniany przez
ludzi ktorzy znaja sie na muzyce (o ile mozna sie na niej tak naprawde znac) i
moim zdaniem to jest najwazniejsze! PSB sa doceniani za ich artyzm i klase
ktore pokazali na Fundamental! Cieszmy sie tym i badzmy dumni!! Co z tego ze w
Polsce nie sa promowani? Moim zdaniem najwazniejsze jest to by wciaz byli
tworczy i trzymali poziom, a nie to zeby byli puszczani pomiedzy Doda a K.
Cerekwicka w jakiejs ESCE...
Obserwuj wątek
    • verybilingual Re: doceniony NUMB 29.05.07, 18:40
      No miło, że są doceniani...szkoda tylko, że gośc pisze tak o Numb...które jest
      jednym z najgorszych singli w historii grupy (top 5 najgorszych murowane), ale
      oczywiście to jego subiektywna ocena...choć podobno gośc się zna na muzie, a
      moje zdanie podziela hmm wiele fanów, nie podam ilości w %. Ale ok. Cieszmy się!
      • ralph24 Re: doceniony NUMB 29.05.07, 20:58
        Chodzilo mi o to, ze ktos zauwaza wysoki poziom jaki prezentuja... To ze singiel
        nie doszedl wysoko na listach nie znaczy ze jest slaba piosenka. Poza tym co
        znaczy najgorszy? Najslabszy na listach, najbardziej nielubiany? Oczywiscie ze
        mozna lubic dana piosenke albo nie. Mozna dyskutowac i wyciagac rozne argumenty
        na poparcie tego ze piosenka jest dobra czy nie. O gustach sie nie
        dyskutuje..Ogolnie cala recenzja jest bardzo pochlebna (jest tam mowa o wielu
        piosenkach). Wsrod nich jest Numb, co moim zdaniem swiadczy o tym ze mimo ze nie
        zawedrowal wysoko na listach jest wartosciowa piosenka w dorobku PSB.
        • acidpet Re: doceniony NUMB 30.05.07, 09:10
          zgadzam sie z Ralph24
          Dla mnie Numb jest rewelacyjnym utworem (jednym z ulubionych na Fundamental), a
          to ze ktos uwaza ze miesic się w 5 najgorszych singli PSB to jego wlasna ocena.
          Ja bedac dzieciakiem i zaczynajac przygode z muza od starszego kuzyna
          przegrywalem kasete pt: EURODISCO 9 czy cos takiego, jednego utworu nie
          przegralem nie trawilem go a byl to uwaga "west end girls" nie jakiego Pet Shop
          Boys (ale sobie nagrabilem). Teraz moze WEG nie jest w moim ulubionym utworem
          PSB ale bardzo go lubie. Z drugiej strony nie za bardzo trawie "New York City
          Boy" ale to moja ocena. A to co sie dzieje na listach przebojow przestalem
          dawno rozumiec ale to chyba z powodu wieku. Mysle ze stosunkowo mala
          popularnośc petow spowodowana jest tym ze nie sa oni atrakcyjni dla mlodych i
          bardzo mlodych odbiorcow (nie chodzi o wyglad, chociaz o to troche tez) a oni
          napedzaja rynek muzyczny ale to moje zdanie
          • natalka998 Re: doceniony NUMB 22.06.07, 18:32
            Tak, to swietny kawalek, na koncercie w Hamburgu wzruszylam sie do lez
            sluchajac go...

Pozdrowienia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka