foxy21 05.06.03, 11:18 Lubie rozne instrumenty, takim troche nietypowym jest akordeon. Mialam niewatpliwa przyjemnosc posluchac znakomitego bandeonisty(akordeon guzikowy), Dino saluzzi'ego. Uwielbiam tez akordeon Waitsa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eeetam Re: Akordeon IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.1.* 05.06.03, 11:27 jest niesamowita grupa akordeonistów - Motion Trio (to ci, którzy wystąpili na koncercie Mc Ferrina w warszaiwe) w tv widziałem jakiś program o nich i jestem zachwycony Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Akordeon 05.06.03, 11:31 Gość portalu: eeetam napisał(a): > > jest niesamowita grupa akordeonistów - Motion Trio > (to ci, którzy wystąpili na koncercie Mc Ferrina w warszaiwe) > w tv widziałem jakiś program o nich i jestem zachwycony Mam ich płuyę..ale ponoc lepiej wypadają na żywo........ Moim ulubionym instrumentem są wszystkiego rodzaju przeszkadzajki...czyli tzw. instrumenty perkusyjne.......uwielbiam ich dzwięk......moimi mistrzami są Trilok Gurtu, Manolo Badrena, Don Alias...itp.. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomjk Re: Akordeon IP: 195.205.180.* 05.06.03, 13:17 ...czyli syntezator marszczony... Odpowiedz Link Zgłoś