Gość: ucho IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 22:45 Jak dla mnie rewelacyjna płyta. Słucham od dwóch dni i nie mogę się od niej oderwać. Znacie ten zespół? Co myślicie o ich muzyce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jarka63 Re: Digit-All-Love 04.06.07, 10:49 Trudno mi było uwierzyć, że to Polacy.Dobre! Odpowiedz Link Zgłoś
miss_brightside Re: Digit-All-Love 05.06.07, 10:44 u mnie podobnie, nie moglam uwierzyc, ze to nasi kto nie slyszal - www.myspace.com/digitalllove nareszcie cos co polskie, nowe i da sie sluchac. brawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: globus500 Re: Digit-All-Love IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 20:53 Polowałem długo na płytę, bo ciężko ją dostać, ale w końcu się udało i nie żałuję. Szkoda że ten zespół jest tak słabo promowany Gorąco polecam i czekam na więcej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: indie tutaj recenzja IP: *.gprspla.plusgsm.pl 26.06.07, 21:29 www.kulturaonline.pl/,tytul,artykul,809.html zgadzam sie z tym, ze powinni spiewac wiecej po polsku. ale ogolnie super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani_dj Re: Digit-All-Love IP: *.acn.waw.pl 28.06.07, 12:57 ja rowniez przylaczam sie do ochow i achow! plytka jest swietna, gratuluje tworcom i oby wiecej takich rodzimych produkcji Odpowiedz Link Zgłoś