kotka_kulka 22.06.07, 23:17 to musi się kiedyś udać fani głosujmy podajcie dalej www.krainanin.com/petycja/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
theagata Re: koncert NIN - petycja:D 23.06.07, 09:20 YES!!! dla koncertu NIN w Polsce ale pod czym mam się podpisać? gdzie jest treść tej petycji? Odpowiedz Link Zgłoś
blackfield Re: koncert NIN - petycja:D 23.06.07, 10:55 Petycja nie ma treści jako takiej. Chodzi po prostu o stworzenie listy osób chętnych na taki koncert. Celem jest przekazanie takiej listy organizatorom/promotorom i zachęcenie ich do organizacji (bo głównym argumentem jest ten, że na koncert NIN w Polsce nikt nie przyjdzie, więc się robić nie opłaca) Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: koncert NIN - petycja:D 23.06.07, 11:46 dziękuję za wyjaśnienie, już podpisałam. Odpowiedz Link Zgłoś
mana_mana Re: koncert NIN - petycja:D 23.06.07, 14:36 Oj ja też podpisałam - z wielką chęcią i nawet bez pytania o treść Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: koncert NIN - petycja:D 23.06.07, 14:53 a ja nie tylko podpisałam ale też podałam dalej ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nineczka Re: koncert NIN - petycja:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 15:15 Się wie dziwne, że mają koncerty u wszystkich naszych sąsiadów, a nigdy jeszcze u nas.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi:D Re: koncert NIN - petycja:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 19:15 oby oby chociaż Trent zgredzieje, ale ubóstwiam niezmiennie Odpowiedz Link Zgłoś