Gość: axen IP: *.aster.pl 30.06.07, 15:54 www.youtube.com/watch?v=kjeh6P4sRfw zafascynował mnie ten zespół, może znacie jakieś w podobnym stylu, żeby trąbki były i takie bałkańskie klimaty, bo ja się na tym nie wyznaję zupełnie. Wszelkie sugestie mile widziane Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mawkish Re: muza w stylu Beirut 30.06.07, 18:07 www.lastfm.pl/music/Beirut?q=beirut 'podobni wykonawcy' www.allmusic.com/cg/amg.dll --> beirut ---> similar artists Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: muza w stylu Beirut 30.06.07, 19:57 z tym last.fm to nei do konca tak. bo system twierdzi, ze ckod są podobni do ... kombajnu do zbierania kur po wioskach na przyklad. Odpowiedz Link Zgłoś
freerock Re: muza w stylu Beirut 30.06.07, 18:47 proponuje stare płyty Bregovica, szczególnie te "filmowe" pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
geigo Re: muza w stylu Beirut 30.06.07, 19:52 Black Ox Orkestar, A Hawk And A Hacksaw. Odpowiedz Link Zgłoś
arbre Re: muza w stylu Beirut 01.07.07, 23:16 A moze macie jakies filmiki z koncertu na Malcie? Odpowiedz Link Zgłoś
hyrka Re: muza w stylu Beirut 02.07.07, 22:14 Gogol Bordello, tyle że DUUUŻO lepsze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axen Re: muza w stylu Beirut IP: *.aster.pl 03.07.07, 21:34 Dziękuję za sugestie, niestety z tego co znalazłam na youtube nic mnie tak nie zauroczyło jak Beirut, ale i tak dziękuję, bo poszerzyłam swoją wiedze o kilka ciekawych kapel. hyrka napisała: > Gogol Bordello, tyle że DUUUŻO lepsze! Umarłam, ten gościu to Borat normalnie Odpowiedz Link Zgłoś