brachypelmus 16.06.03, 10:46 od czego zacząć ? czy potrzebny jest jakiś oficjalny strój jodlarza ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cze67 Re: Chcę się nauczyć jodłować 16.06.03, 10:57 brachypelmus napisał: > od czego zacząć ? czy potrzebny jest jakiś oficjalny strój jodlarza ? Co za pytanie, to przecież podstawowy warunek. Bez odpowiedniego stroju za Chiny nie nauczysz się jodłować. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Chcę się nauczyć jodłować 16.06.03, 12:21 Bez stroju nie ma opcji żeby Ci się mogło udać coś zajodłować. Na potwierdzenie tego podam fakt, że ja stroju jodlarza nie posiadam, a jodłować nie umiem. Wniosek jest chyba oczywisty. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Chcę się nauczyć jodłować 16.06.03, 12:23 ilhan napisał: > Bez stroju nie ma opcji żeby Ci się mogło udać coś zajodłować. > > Na potwierdzenie tego podam fakt, że ja stroju jodlarza nie posiadam, a > jodłować nie umiem. Wniosek jest chyba oczywisty. Proste i logiczne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pita Re: Chcę się nauczyć jodłować IP: NAT:* / 10.1.0.* 16.06.03, 14:27 musisz kupic bawarski stroj z tylu ma klape a z przodu jest w pewnych rejonach za ciasny przez co latwiej wydobedziesz te trudniejsze dzwieki Odpowiedz Link Zgłoś