jajecznica_ 14.03.10, 18:21 Ne-yo gerard way billie joe armstrong ke$ha pete wentz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jane_ Re: jak się to czyta ? :D 14.03.10, 18:25 a co za różnica? nijo dżerard łej bili dżo amstrong kesza jak go lubiałam, to czytałam tak normalnie lol, nie wiem. :d Odpowiedz Link Zgłoś
bad_alex Re: jak się to czyta ? :D 14.03.10, 18:32 czyta kto jak chce , bo w ameryce jest tak ,że każdy wymawia wyraz jak chce , . jeden door przeczyta dor , drugi dur , a inny jeszcze inaczej . nijo , dżerard łej , bili dżo / dżoł amstrong [ ze zmiękczeniem na " str " ] , kesza , pejt łenc , [ chociaz ktoś może czytać jego imię inaczej . ] , w ameryce jest wszystko możliwe . Odpowiedz Link Zgłoś
miley07 Re: jak się to czyta ? :D 15.03.10, 12:07 ni - jo gerard łej bili dżoł armstrong kisza pit łentz Odpowiedz Link Zgłoś
mychaxd3 Re: jak się to czyta ? :D 15.03.10, 12:38 ne-yo - ni jo tylko z takim akcentem ;D ke$ha- kejszia Odpowiedz Link Zgłoś
miss_pauline Re: jak się to czyta ? :D 15.03.10, 15:17 nijoł dżerard łej Bili Joł Amstrong Kesza Pit łenz Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: jak się to czyta ? :D 15.03.10, 15:24 neyo - nijo. gerard way - ja czytam dżerard łej. billie joe armstrong - bili dżo armstrong. : x ke$ha - kesza. //kasza//. c : pete wentz - ja czytam pite wenc. Odpowiedz Link Zgłoś
arbuzik. Re: jak się to czyta ? :D 15.03.10, 15:33 ni joł, dżerard łej, bili dżoł armstrong, kesza, pit łentz. coś w tym stylu, hihi ;3 Odpowiedz Link Zgłoś