Gość: As IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 18.06.03, 15:33 www.rotfl.pl/img.php/polskihiphop.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pytajnick Re: Cała prawda o hip - hopie IP: *.waw1.cyber-cafe.pl 18.06.03, 15:48 ROTFL!!!!!! )))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Cała prawda o hip - hopie 18.06.03, 15:58 Strasznie śmieszne ))))))))))))))) I strasznie prawdziwe... Odpowiedz Link Zgłoś
5.5stopy Re: Cała prawda o hip - hopie 18.06.03, 16:17 cała prawda o otoczce hiphopu. Obejrzyj sobie jakiś film Spike'a Lee. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: Cała prawda o hip - hopie 18.06.03, 17:26 znam już receptę na sukces,to teraz szykujcię się ataku na rynek MC Paprotki To będzie wstrząs... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teddy Re: Cała prawda o hip - hopie IP: 62.233.138.* 18.06.03, 21:31 As - ale to nie działa. Żadne opcje nie wchodzą. A tak bardzo chciałem zostać hip-hopowcem...... Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: co ty qrwa wiesz o prawdziwym hh? /nt 19.06.03, 20:51 Co ty qrwa wiesz o takich pojęciach jak "poczucie humoru", "dystans" i "nierobienie z siebie nadętego buca"? Odpowiedz Link Zgłoś
arturox Re: co ty qrwa wiesz o prawdziwym hh? /nt 19.06.03, 21:03 ekhm, chyba nie do konca zrozumiales intencje... "co ty qrwa wiesz..." to ulubione powiedzenie polskich "prawdziwych emcees". sory moze jakbym dal to w quoty to bys zajarzyl. -- now playin: wild magnolias - smoke my peace pipe (smoke it right) Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Proszę o wybaczenie 19.06.03, 21:06 arturox napisał: > ekhm, chyba nie do konca zrozumiales intencje... "co ty qrwa wiesz..." to > ulubione powiedzenie polskich "prawdziwych emcees". sory moze jakbym dal to w > quoty to bys zajarzyl. Myślałem żeś zawziętym obrońcą polskich prawdziwych emcees. Jeszcze raz, qrwa, przepraszam. Jestem głupi buc (napiszę to sto razy za karę dziś do północy) Odpowiedz Link Zgłoś
arturox Re: Proszę o wybaczenie 19.06.03, 21:18 > Myślałem żeś zawziętym obrońcą polskich prawdziwych emcees. > Jeszcze raz, qrwa, przepraszam. > Jestem głupi buc (napiszę to sto razy za karę dziś do północy) 3mam za slowo, jak juz napiszesz to koniecznie przefaksuj -- now playin: afrique - house of the rising funk Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Proszę o wybaczenie 19.06.03, 21:22 arturox napisał: > 3mam za slowo, jak juz napiszesz to koniecznie przefaksuj Dobra, zrobi się. Pokuta za głupotę musi być. Odpowiedz Link Zgłoś
frank4 Re: Cała prawda o hip - hopie 20.06.03, 14:24 irontomek napisał: > Hip hop to gówno Jak to mówią: "Każdy ma swoje gówno" :o))))) Odpowiedz Link Zgłoś