Gość: rav67 IP: *.visp.energis.pl 18.06.03, 19:16 Witam ! jak w temacie, poszukuje tekstów do utworów ze Shreka. Interesuja mnie tylko wersje anglojęzyczne. Może ktoś zna link? Albo posiada takowe? Byłbym wdzięczny zawszelkie info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vulture www.google.com wstukać shrek soundtrack lyrics 18.06.03, 20:23 Efekt gwarantowany. Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte-sometimes Re: Poszukuję tekstów 18.06.03, 20:53 W internecie zapewne czesto spotykasz cos takiego jak "wyszukiwarki". O, tutaj na gorze, tez jest! Ale te zistawie w spokoju i na razie nie bede Ci robic wykladow na jej temat - to pozniej, jesli zechcesz. Wyszukiwarki to takie niesamowite stworzonka, ktore wyszukuja strony - niesamowite, co? Tez bylam kiedys zdziwiona. Ale zapewne teraz kolacze Ci sie po glowie pytanie: jak, co, gdzie? Juz spiesze z odpowiedzia. Otoz gdy wstukasz w pasek Twojej przegladarki adres jakiejs wyszukiwarki (np. www.google.com , to na Twoim ekranie pojawi sie strona z okienkiem, w ktore mozna wpisac slowa, ktore Cie interesuja. I tak: gdy jestes zainteresowany sciezka dzwiekowa z filmu "Shrek" (a dokladniej tekstami piosenek, wiem, wiem), to mozesz w to malusie i milusie okienko wpisac np. "shrek soundtrack lyrics". Bez obawy - ono wyglada na takie malutkie, ale tak naprawde troche sie tam zmiesci Gdy juz wcisniesz przycisk z napisem "szukaj", pojawi Ci sie strona z wynikami wyszukiwania. Wowczas mozesz przebierac w wielu proponowanych przez wyszukiwarke stronach az trafisz na odpowiednia. Tam z pewnoscia znajdziesz interesujace Ciebie teksty i mam nadzieje, ze spelnia sie Twoje najskrytsze marzenia Pozdrawiam serdecznie i zycze powodzenia w pierwszych krokach z wyszukiwarka Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Poszukuję tekstów 18.06.03, 21:05 Skopiować to i wklejać każdemu takiemu bystremu. Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte-sometimes Re: Poszukuję tekstów 18.06.03, 21:38 "Poszukuje tekstow" to jedna z niewielu rzeczy, ktore mnie taaaak wkurzaja! Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Poszukuję tekstów 18.06.03, 21:44 charlotte-sometimes napisała: > "Poszukuje tekstow" to jedna z niewielu rzeczy, ktore mnie taaaak wkurzaja! Ja uwielbiam jeszcze wątki typu: "Reklama proszku do prania - kto to śpiewa?" Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte-sometimes Re: Poszukuję tekstów 18.06.03, 21:54 ilhan napisał: > Ja uwielbiam jeszcze wątki typu: "Reklama proszku do prania - kto to śpiewa?" To takze bywa duzym problemem )) Odpowiedz Link Zgłoś