Dodaj do ulubionych

Poszukuję tekstów

IP: *.visp.energis.pl 18.06.03, 19:16
Witam ! jak w temacie, poszukuje tekstów do utworów ze Shreka. Interesuja
mnie tylko wersje anglojęzyczne.
Może ktoś zna link? Albo posiada takowe?
Byłbym wdzięczny zawszelkie info.
Obserwuj wątek
    • vulture www.google.com wstukać shrek soundtrack lyrics 18.06.03, 20:23
      Efekt gwarantowany.
    • charlotte-sometimes Re: Poszukuję tekstów 18.06.03, 20:53
      W internecie zapewne czesto spotykasz cos takiego jak "wyszukiwarki". O, tutaj
      na gorze, tez jest! Ale te zistawie w spokoju i na razie nie bede Ci robic
      wykladow na jej temat - to pozniej, jesli zechcesz. Wyszukiwarki to takie
      niesamowite stworzonka, ktore wyszukuja strony - niesamowite, co? Tez bylam
      kiedys zdziwiona. Ale zapewne teraz kolacze Ci sie po glowie pytanie: jak, co,
      gdzie? Juz spiesze z odpowiedzia. Otoz gdy wstukasz w pasek Twojej przegladarki
      adres jakiejs wyszukiwarki (np. www.google.com smile, to na Twoim ekranie pojawi
      sie strona z okienkiem, w ktore mozna wpisac slowa, ktore Cie interesuja. I
      tak: gdy jestes zainteresowany sciezka dzwiekowa z filmu "Shrek" (a dokladniej
      tekstami piosenek, wiem, wiem), to mozesz w to malusie i milusie okienko wpisac
      np. "shrek soundtrack lyrics". Bez obawy - ono wyglada na takie malutkie, ale
      tak naprawde troche sie tam zmiesci smile Gdy juz wcisniesz przycisk z
      napisem "szukaj", pojawi Ci sie strona z wynikami wyszukiwania. Wowczas mozesz
      przebierac w wielu proponowanych przez wyszukiwarke stronach az trafisz na
      odpowiednia. Tam z pewnoscia znajdziesz interesujace Ciebie teksty i mam
      nadzieje, ze spelnia sie Twoje najskrytsze marzenia smile
      Pozdrawiam serdecznie i zycze powodzenia w pierwszych krokach z wyszukiwarka smile
      Pa!
      • ilhan Re: Poszukuję tekstów 18.06.03, 21:05
        Skopiować to i wklejać każdemu takiemu bystremu.
        • charlotte-sometimes Re: Poszukuję tekstów 18.06.03, 21:38
          "Poszukuje tekstow" to jedna z niewieluwink rzeczy, ktore mnie taaaak wkurzaja!
          • ilhan Re: Poszukuję tekstów 18.06.03, 21:44
            charlotte-sometimes napisała:

> "Poszukuje tekstow" to jedna z niewieluwink rzeczy, ktore mnie taaaak wkurzaja!

Ja uwielbiam jeszcze wątki typu: "Reklama proszku do prania - kto to śpiewa?"
            • charlotte-sometimes Re: Poszukuję tekstów 18.06.03, 21:54
              ilhan napisał:

> Ja uwielbiam jeszcze wątki typu: "Reklama proszku do prania - kto to śpiewa?"

To takze bywa duzym problemem smile))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka