mallina 20.06.03, 14:54 Nikka, Pizmak, Madee, Aislinn, Teddy, Ilhan, Vulture, Nefil, Jasiek, Janek, Loveletter, Jack, Gregkor z zona)) ciesze sie ze moglismy sie spotkac i dzieki ze byliscie ))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aislinn Re: :-))) 20.06.03, 14:56 Mallinko, ja się też cieszę i tylko szkoda że tak krótko i że tak byłaś oblężona przez kolegów Teda i Nefila, ale następnym razem (bo nie wątpię że taki będzie) sobie po prostu pogadamy. )) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: :-))) 21.06.03, 00:58 aislinn napisała: > Mallinko, ja się też cieszę i tylko szkoda że tak krótko i że tak byłaś > oblężona przez kolegów Teda i Nefila, ale następnym razem (bo nie wątpię że > taki będzie) sobie po prostu pogadamy. > )) > krotko, to fakt, ale ciesze sie ze udalo mi sie dojechac Ais, Ted i Nefil zajeli w odpowiednim czasie odpowiednie miejsca))))) Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: :-))) 20.06.03, 15:15 My Ci również dziękujemy za urocze towarzystwo i liczymy na bardziej regularne wizyty... Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: :-))) 20.06.03, 15:19 I nie spiewaj za czesto Dojczland Dojczland iber ales, bo Ci sie utrwali. Milo mi bardzo bylo. Tym bardziej, ze my, panie w odpowiednim wieku, musimy sie trzymac kurcze razem. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: :-))) 20.06.03, 16:06 Ona będzie śpiewać od teraz już tylko "Ruuuuuuuuts blady ruuuuuuuuuuuuts". Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: :-))) 21.06.03, 01:06 pizmak31 napisała: > I nie spiewaj za czesto Dojczland Dojczland iber ales, bo Ci sie utrwali. Milo > mi bardzo bylo. Tym bardziej, ze my, panie w odpowiednim wieku, musimy sie > trzymac kurcze razem. ja na glos nie spiewam, czasem cos pod nosem mrucze, ale raczej nie po niemiecku ach..Pizmaku..mile panie zawsze razem sie trzymaja)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: :-))) 21.06.03, 01:01 vulture napisał: > My Ci również dziękujemy za urocze towarzystwo i liczymy na bardziej regularne > wizyty... regularne w miare mozliwosci..ale obmyslam juz kolejna)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: :-))) 23.06.03, 21:27 madee1 napisała: > Mallina, a ja Cię ściskam. > bardzo sie cieszei tez sciskam!a co)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: :-))) 21.06.03, 11:08 Ja również bardzo się cieszę i w ogóle )) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: :-))) 23.06.03, 21:28 taa, ale pogawedka na temat futbolu chyba nastapi innym razem*gg Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 lepiej późno niż wcale 22.06.03, 10:06 dościskuję się Mall do ściskających Cię ))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: lepiej późno niż wcale 23.06.03, 13:34 Dzięki mallinko......i do rychłego zobaczenia..))) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: lepiej późno niż wcale 23.06.03, 21:26 gregkor napisał: > Dzięki mallinko......i do rychłego zobaczenia..))) > > pozdr no tez mam taka nadzieje! plyta jest bardzo ladna, naprawde! Odpowiedz Link Zgłoś