ilhan 20.06.03, 22:31 www1.gazeta.pl/forum/0,0.html I oddać głos na naszego Tebe, ale już!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
homohedonistus Re: WŁAZIĆ MI TU!!! 20.06.03, 22:41 Głosowałem już wcześniej. Na maas. Wtedy jeszcze nie wiedziałem, że nie jest moja... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: WŁAZIĆ MI TU!!! 21.06.03, 00:53 Ilus jak klikam w ten link to nic tam nie widze takiego zebym mogla glosowac??? Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: WŁAZIĆ MI TU!!! 21.06.03, 01:57 juz zauwazylam, taka niewidoczna ta sonda*gg Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Hehe 21.06.03, 09:17 Nie wiedziałam o co chodzi ale zagłosowałam na Tebe właśnie już wcześniej I. Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: WŁAZIĆ MI TU!!! 21.06.03, 10:17 Zagłosowałaąm. Za wszystko i za radiatory. A Wy i tak nie wiecie o co chodzi, ale Tebe wie... Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: WŁAZIĆ MI TU!!! 21.06.03, 17:14 Tak jest Ilhanie! Jak rozkaz, to rozkaz! Nie będę-wyjątkowo- polemizować. Przyznam jednak, że miałam ogromną chęć, by zaznaczyć opcję: "Ale o co chodzi?" Przemogłam się jednak! )) Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: WŁAZIĆ MI TU!!! 21.06.03, 17:30 n_eska71 napisała: > Tak jest Ilhanie! Jak rozkaz, to rozkaz! Nie będę-wyjątkowo- polemizować. > Przyznam jednak, że miałam ogromną chęć, by zaznaczyć opcję: "Ale o co > chodzi?" Chodzi o to, że Tebe to równy gość, który przyszedł na zlot, przyniósł nam fajoskie kubki i w ogóle. Więc trzeba chłopaka wesprzeć )))) Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: WŁAZIĆ MI TU!!! 21.06.03, 17:40 Taaaaak? I ja o tym nic nie wiem? To znaczy o tym, że Tebe był na zlocie, a nie że fajny jest! Znowu jestem pokrzywdzona-fajoski kubek od Admina to jest coś! To ja też poproszę, bo chciałam podkreślić, że swój głos oddałam zupełnie spontanicznie, nie mając żadnych zobowiązań i nie licząc na materialne ekwiwalenty. )) Odpowiedz Link Zgłoś