foxy21 25.06.03, 10:58 Duffy Jackson otwiera jazz na starowce 5 lipca. Czy ktos zna tego perkusiste? Ja niestety nie, znam tylko Milta Jacksona Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gregkor Re: Duffy Jackson na starowce 25.06.03, 11:06 foxy21 napisała: > Duffy Jackson otwiera jazz na starowce 5 lipca. > Czy ktos zna tego perkusiste? > Ja niestety nie, znam tylko Milta Jacksona > Ni kojarze tego gościa...a tak apropos to wiesz kto w tym roku będzie jeszcze grać na starówce? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: Duffy Jackson na starowce 25.06.03, 11:27 gregkor napisał: > foxy21 napisała: > > > Duffy Jackson otwiera jazz na starowce 5 lipca. > > Czy ktos zna tego perkusiste? > > Ja niestety nie, znam tylko Milta Jacksona > > > > Ni kojarze tego gościa...a tak apropos to wiesz kto w tym roku będzie jeszcze > grać na starówce? > > > pozdr Tymanski, Iza Zajac, Namyslowski, Nippy Noya&Globetrotters, Muniak, Mirabassi&Jagodzinski, Rei Ceballo&Calle Sol. Jackson zagra z Szakalem, Smietana i Karolakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Duffy Jackson na starowce 25.06.03, 11:38 foxy21 napisała: > gregkor napisał: > > > foxy21 napisała: > > > > > Duffy Jackson otwiera jazz na starowce 5 lipca. > > > Czy ktos zna tego perkusiste? > > > Ja niestety nie, znam tylko Milta Jacksona > > > > > > > Ni kojarze tego gościa...a tak apropos to wiesz kto w tym roku będzie jesz > cze > > grać na starówce? > > > > > > pozdr > Tymanski, Iza Zajac, Namyslowski, Nippy Noya&Globetrotters, > Muniak, Mirabassi&Jagodzinski, Rei Ceballo&Calle Sol. > Jackson zagra z Szakalem, Smietana i Karolakiem. > To całkiem przyjemnie..a o której sa koncerty...w niedziele o 18? Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: Duffy Jackson na starowce 25.06.03, 11:43 Pewnie tak jak zwykle, chyba o 19? Koncerty zawsze sa w soboty(chyba sie to nie zmienilo). Mnie prawie caly lipiec nie bedzie, ale w sierpniu bede pewnie na wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś