Gość: wilk Re: Kto kupuje płyty KOMBI? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.07, 21:20 Jam Ci jest. Kombi kupowałem , a Kombii tylko słucham Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Kto kupuje płyty KOMBI? IP: *.chello.pl 01.08.07, 15:38 Mój tata w latach 80-tych kupił kasetę magnetofonową ,,Kombii -Nowy Rozdział"- potrzebował przegrać kabaret Pietrzaka a kaseta z muzyką Kombii była o połowę tańsza od czystych kaset Stilon Gorzów Odpowiedz Link Zgłoś
jpii Re: Kto kupuje płyty KOMBI? 01.08.07, 16:23 > Mój tata w latach 80-tych kupił kasetę magnetofonową ,,Kombii -Nowy Rozdział"- Hmm... dla mnie to byl pierwszy nabytek fonograficzny, jaki poczynilem w zyciu, ta kaseta wlasnie )))) Bylo to pierwsze i ostatnie dokonanie Kombii i Skawinskiego w ogole, jakie zakupilem. F. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luukasz4 Re: Kto kupuje płyty KOMBI? IP: *.med.uni-heidelberg.de 01.08.07, 16:33 Dla mnie z kolei kaseta The best of Kombi -live byla pierwsza kaseta w ogole, jakies 20 lat temu. Ale mam tez pare innych wydawnictw Kombi ( ale nie Kombii). Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Kto kupuje płyty KOMBI? 02.08.07, 00:14 Niedobrze. O.N.A. to kawał dobrej muzy. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Kto kupuje płyty KOMBI? 02.08.07, 00:34 To był żart, prawda? Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Kto kupuje płyty KOMBI? 02.08.07, 00:21 w latach 80-tych nie bylo zespolu Kombii, byl tylko zespol Kombi Odpowiedz Link Zgłoś
groove.is.in.the.hart Re: Kto kupuje płyty KOMBI? 02.08.07, 00:07 Odpowiadam na pytanie : nie, nie znam nikogo takiego, kto by kupił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: Kto kupuje płyty KOMBI? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 11:53 kupowałem kiedyś. pierwszy okres działalności grupy był świetny - teleniedziela, leniwe sny, holtel twoich snów, taniec w słońcu, królowie życia - kapitalne kompozycje. Kombii nie kupuję, ale muszę przyznać, że w swojej kategorii są chyba najlepsi w kraju Odpowiedz Link Zgłoś
tomjk Re: sedany / nt 05.08.07, 11:27 to mnie zabiło, pozdrawiam ps sedany koniecznie w kapeluszach? ps2 w l. 80-tych byłem na autokarowej wycieczce w Pradze, gdzie w słynnym domu towarowym "kotva" (kotwa?) zalegały hałdy płyt kombi z jakimiś migotliwymi sztućcami na okładce. Dodam, że nie nabyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Re: sedany / nt 05.08.07, 12:12 To z jakimiś migotliwymi sztućcami na okładce w porównaniu z obecnie produkowanym przez nich chłamem było i tak arcydziełem. Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: sedany / nt 06.08.07, 07:23 tomjk napisał(a): > to mnie zabiło, pozdrawiam A dziękuję, staram się Odpowiedz Link Zgłoś
kowianeczka Re: pytek? n/t 06.08.07, 16:51 Zatrwozony- powiedz tez lubisz magiel? Ja wprost uwielbiam!)))))))))))))) kowianeczka Odpowiedz Link Zgłoś