pizmak31 26.06.03, 15:46 Wlasnie, kiedy gramy w siate na Agrykoli, kto kiedy ma czas, oczywiscie jak se pogoda poprawi.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agentcooper Re: Kiedy gramy? 26.06.03, 16:00 o matko !!! Sama Pizmak nas nawiedzila w naszych skromnych progach....Nie widzialem Pani od lat a tu taka niespodzianka....Gdybym wiedzial, bym odpowiedniejszy dizajnik wrzucil na siebie.... A co do pytania - no ja bardzo chetnie o kazdej porze. Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Kiedy gramy? 26.06.03, 16:09 Agent, zawstydziles mnie. Kurcze, zarobiona jestem, a w dodatku mi nic nie wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: Kiedy gramy? 26.06.03, 16:51 pizmak31 napisała: > Agent, zawstydziles mnie. Kurcze, zarobiona jestem, a w dodatku mi nic nie > wychodzi. Moja Droga - sa priorytety...najpierw obowiazki (FOFFM),potem praca, zycie rodzinne itd..... Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Kiedy gramy? 26.06.03, 16:52 Dla mnie FOFFM to przyjemnosc a te zostawiam sobie na deser, taka jestem rozsadna. Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: Kiedy gramy? 26.06.03, 17:10 pizmak31 napisała: > Dla mnie FOFFM to przyjemnosc a te zostawiam sobie na deser, taka jestem > rozsadna. no to bardzo prosze ten deser czesciej konsumowac, a nie od wielkiego swieta ! Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Kiedy gramy? 26.06.03, 17:11 jeden dzień człowiek popracował jak należy a tu prosze co się porobiło, no.... ile postów, nowe wątki, konsumowanie....prosze, proszę.... Odpowiedz Link Zgłoś