Dodaj do ulubionych

Lipinski,Brylewski

IP: *.dip.t-dialin.net 29.06.03, 22:44
Dla mnie sa to muzycy wyjatkowi
Obserwuj wątek
    • vulture Dlaczego? 29.06.03, 22:51
      Czy mógłbyś troszkę więcej napisać, co w nich jest takiego, że uważasz ich za
      wyjątkowych? Czemu akurat ci? Rozwiń nieco wypowiedź, proszę.
      • Gość: Edward Re: Dlaczego? IP: *.dip.t-dialin.net 29.06.03, 23:02
        Brygada Kryzys,Tilt, Fotoness,Izrael - jak sobie te wszystkie projekty
        poslucham, to dochodze do wniosku, ze jest to w polskiej muzyce wyjatkowe.
        Jest zrozumiale, ze kazdy ma inny poglad na to, ale dla mnie jest to sprawa
        wyjatkowa. Poza tym doceniam Budzynskiego z SIEKIERA I PIERWSZA Armia,WC,
        Poczatek Dezertera, Tzn Xenna i czasami TLove
        • Gość: Lester Re: Dlaczego? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 30.06.03, 10:08
          Byłem na kocercie Brygady w Gdyni - chyba drugi koncert po reaktywacji. No i
          ogólnie rewelacja, klub pękał w szwach, tylko Lipinski mocno rozczarował -
          jakiś koleś wskoczył na scenę i wpadł na niego, ten się wkurwił, zwalił typa ze
          sceny, przerwał numer, po czym zbluzgał i obraził wszystkich ludzi, którzy byli
          na koncercie. Żenada... Brylewski próbował jakos wszystko odkręcić, ale
          najwyraźniej sam byl zażenowany zachowaniem kolegi...
          • Gość: Zenobiusz Re: Dlaczego? IP: *.plo.warszawa.supermedia.pl 30.06.03, 14:38
            Gość portalu: Lester napisał(a):
            > jakiś koleś wskoczył na scenę i wpadł na niego, ten się wkurwił, zwalił typa
            ze
            > sceny, przerwał numer, po czym zbluzgał i obraził wszystkich ludzi, którzy
            byli
            > na koncercie.

Gwoli ścisłości - koleś pętał się po scenie robiąc fotki. Na sugestię, że
            przeszkadza nie zareagował. Gdy przewrócił mikrofon Tomka, został przez niego
            wyrzucony na kopach. Naprawdę sądzisz, że nie zasłużył? Koleś, który uważa, że
            zrobinie przez niego dobrego zdjęcia jest ważniejsze od komfortu muzyków? Że on
            jest ważniejszy od tych, którzy grają?
            • Gość: Lester Re: Dlaczego? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 30.06.03, 15:04
              Gość portalu: Zenobiusz napisał(a):

> Gwoli ścisłości - koleś pętał się po scenie robiąc fotki. Na sugestię, że
              > przeszkadza nie zareagował. Gdy przewrócił mikrofon Tomka, został przez niego
              > wyrzucony na kopach. Naprawdę sądzisz, że nie zasłużył? Koleś, który uważa,
              że
              > zrobinie przez niego dobrego zdjęcia jest ważniejsze od komfortu muzyków? Że
              on
              >
              > jest ważniejszy od tych, którzy grają?

A to zwracam honor. Nie byłem na koncercie od poczatku i nie widziałem sytuacji
              z aparatem. Faktem jednak pozostaje, że bezzasadnie Lipiński skierował swoje
              mocne słowa do wszystkich uczestników, za co słusznie zostal wygwizdany...
    • Gość: Wojtek Kosynier Re: Lipinski,Brylewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.03, 10:09
      Fanów, którzy w drugiej połowie lipca będą przebywali w Polsce północno-
      wschodniej, zapraszam do Olecka. Brygada Kryzys wystąpi w tym uroczym mieście w
      ramach corocznego "Przystanku Olecko". Słyszałem też coś o Tymonie i Ściance.
      • Gość: mamto Re: Lipinski,Brylewski IP: *.katowice.agora.pl 30.06.03, 10:13
        brylewski a lipiński to dwie różne bajki
        • Gość: Wojtek Kosynier Re: Lipinski,Brylewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.03, 10:23
          Masz chłopie rację, jednak Izrael i Armię należy wyżej ocenić, niźli Tilt, a
          zwłaszcza The Fotoness.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka