Gość: Edward IP: *.dip.t-dialin.net 29.06.03, 22:44 Dla mnie sa to muzycy wyjatkowi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vulture Dlaczego? 29.06.03, 22:51 Czy mógłbyś troszkę więcej napisać, co w nich jest takiego, że uważasz ich za wyjątkowych? Czemu akurat ci? Rozwiń nieco wypowiedź, proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edward Re: Dlaczego? IP: *.dip.t-dialin.net 29.06.03, 23:02 Brygada Kryzys,Tilt, Fotoness,Izrael - jak sobie te wszystkie projekty poslucham, to dochodze do wniosku, ze jest to w polskiej muzyce wyjatkowe. Jest zrozumiale, ze kazdy ma inny poglad na to, ale dla mnie jest to sprawa wyjatkowa. Poza tym doceniam Budzynskiego z SIEKIERA I PIERWSZA Armia,WC, Poczatek Dezertera, Tzn Xenna i czasami TLove Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lester Re: Dlaczego? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 30.06.03, 10:08 Byłem na kocercie Brygady w Gdyni - chyba drugi koncert po reaktywacji. No i ogólnie rewelacja, klub pękał w szwach, tylko Lipinski mocno rozczarował - jakiś koleś wskoczył na scenę i wpadł na niego, ten się wkurwił, zwalił typa ze sceny, przerwał numer, po czym zbluzgał i obraził wszystkich ludzi, którzy byli na koncercie. Żenada... Brylewski próbował jakos wszystko odkręcić, ale najwyraźniej sam byl zażenowany zachowaniem kolegi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenobiusz Re: Dlaczego? IP: *.plo.warszawa.supermedia.pl 30.06.03, 14:38 Gość portalu: Lester napisał(a): > jakiś koleś wskoczył na scenę i wpadł na niego, ten się wkurwił, zwalił typa ze > sceny, przerwał numer, po czym zbluzgał i obraził wszystkich ludzi, którzy byli > na koncercie. Gwoli ścisłości - koleś pętał się po scenie robiąc fotki. Na sugestię, że przeszkadza nie zareagował. Gdy przewrócił mikrofon Tomka, został przez niego wyrzucony na kopach. Naprawdę sądzisz, że nie zasłużył? Koleś, który uważa, że zrobinie przez niego dobrego zdjęcia jest ważniejsze od komfortu muzyków? Że on jest ważniejszy od tych, którzy grają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lester Re: Dlaczego? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 30.06.03, 15:04 Gość portalu: Zenobiusz napisał(a): > Gwoli ścisłości - koleś pętał się po scenie robiąc fotki. Na sugestię, że > przeszkadza nie zareagował. Gdy przewrócił mikrofon Tomka, został przez niego > wyrzucony na kopach. Naprawdę sądzisz, że nie zasłużył? Koleś, który uważa, że > zrobinie przez niego dobrego zdjęcia jest ważniejsze od komfortu muzyków? Że on > > jest ważniejszy od tych, którzy grają? A to zwracam honor. Nie byłem na koncercie od poczatku i nie widziałem sytuacji z aparatem. Faktem jednak pozostaje, że bezzasadnie Lipiński skierował swoje mocne słowa do wszystkich uczestników, za co słusznie zostal wygwizdany... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Kosynier Re: Lipinski,Brylewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.03, 10:09 Fanów, którzy w drugiej połowie lipca będą przebywali w Polsce północno- wschodniej, zapraszam do Olecka. Brygada Kryzys wystąpi w tym uroczym mieście w ramach corocznego "Przystanku Olecko". Słyszałem też coś o Tymonie i Ściance. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamto Re: Lipinski,Brylewski IP: *.katowice.agora.pl 30.06.03, 10:13 brylewski a lipiński to dwie różne bajki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Kosynier Re: Lipinski,Brylewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.03, 10:23 Masz chłopie rację, jednak Izrael i Armię należy wyżej ocenić, niźli Tilt, a zwłaszcza The Fotoness. Odpowiedz Link Zgłoś