Dodaj do ulubionych

Czy ktoś słucha Depeche Mode???

IP: *.crowley.pl 01.07.03, 10:22
Chciałbym sie dowiedzieć czy ktoś słucha DM tego cudownego zespołu
interesowałyby mnie szczególnie osoby młode w wieku 13-18 lat oraz z Katowic
lub okolic. Kontakt mailowy kefir1987@o2.pl. Jeżeli się ktoś taki znajdzie to
prosze zeby napisał co myśli o DM jego ulubione kawałki, na ilu był
koncertach smile. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Little Big Disease Oczywiscie IP: 62.244.153.* 01.07.03, 10:37
      ze slucha... Jesli chcesz nawiazac kontakt z innymi fanami najlepiej zapisz sie
      na liste dyskusyjna - tu sa instrukcje:
      www.lista-dmpl.prv.pl
      albo idz na jakis zlot w Twoim miescie, zajrzyj tutaj:
      www.celebrator.prv.plpzdr
      LBD
      • nikka007 Re: Oczywiscie 01.07.03, 14:09
        ja. ale stara jestem.
        • Gość: Little Big Disease Re: Oczywiscie IP: 62.244.153.* 01.07.03, 15:23
          Tak myslisz...? Moze sie policytujemy? To ja Ci powiem, ze slucham dM od Some
          Great Reward....
          wink
          LBD
          • nikka007 Re: Oczywiscie 01.07.03, 15:24
            a to przepraszam. ja słucham od "Songs of faith and devotion". Dla
            usprawiedliwienia dodam, że miałam 12 lat. Ale wg kryterium autorki wątku stara
            jestem smile
            • Gość: Little Big Disease Re: Oczywiscie IP: 62.244.153.* 01.07.03, 15:29
              a co tam - dobrze, ze w mlodych duch nie gasnie... aczkolwiek to zabawna sprawa
              gdy po koncercie dM w Warszawie 2001 wracalem autokarem i sluchalem za soba
              takich lebkow, wiedzieli co na ktorym maxisinglu jest z tych nowszych, kto
              rezyseruje teledyski i rozne takie rzeczy o ktorych ja nie mam pojecia... za to
              gdy uslyszeli Blasphemous Rumours - to nie wiedzieli co to jest... wink
              w piatek - mamy zlocik fanow w Lodzi - zapraszam wink
              LBD
              • hamsterek Re: Oczywiscie 01.07.03, 15:55
                Ja słucham ale też za stary jestem. Zacząłem od Black Celebration
                • hamsterek Re: Oczywiscie 01.07.03, 15:58
                  hamsterek napisał:

> Ja słucham ale też za stary jestem. Zacząłem od Black Celebration

Dodam jeszcze, zę od Back Celebration zacząłem byś fanem oczywiście a jednym z
                  pierwszych kawałków który wrył mi się w pamięć to master and servant, jak
                  szczylem jeszcze byłem, no i troszkę później A question of time przy którym
                  prawie dostawałem orgazmu !
                  • marxx Re: Oczywiscie 02.07.03, 14:50
                    Ide sobie w leb strzelicsad (przeciez ludzie tak dlugo nie zyja!!!)
                    ja zaczalem od Construction time again

hamsterek napisał:

> hamsterek napisał:
                    >
                    > > Ja słucham ale też za stary jestem. Zacząłem od Black Celebration
                    >
                    > Dodam jeszcze, zę od Back Celebration zacząłem byś fanem oczywiście a jednym
                    z
                    > pierwszych kawałków który wrył mi się w pamięć to master and servant, jak
                    > szczylem jeszcze byłem, no i troszkę później A question of time przy którym
                    > prawie dostawałem orgazmu !
                    >
                    • Gość: Little Big Disease Re: Oczywiscie IP: 62.244.153.* 02.07.03, 15:04
                      > ja zaczalem od Construction time again

No to mnie kolega przebił wink
                      Szacunek
                      LBD
                • Gość: Little Big Disease Moze i IP: 62.244.153.* 01.07.03, 16:05
                  jestes za stary dla zalozyciela watku wink ale na pewno nie mozna byc za starym
                  na dM, dopiero z wiekiem po roznych przejsciach rozumie sie coraz lepiej teksty
                  Martina... teraz to dopiero trafia do czlowieka - a na zlotach wcale nie
                  dominuja nastolatki... (w koncu sporo piwa sie tam leje wink ) choc z drugiej
                  strony ja z moim wiekiem stanowie druga polowe bieguna... a jak zagraja na
                  poczatek Let's have a black celebration... jeeeeej....
                  Stay devoted and keep moding wink
                  LBD
              • ilhan Re: Oczywiscie 01.07.03, 19:07
                Gość portalu: Little Big Disease napisał(a):

> gdy po koncercie dM w Warszawie 2001 wracalem autokarem i sluchalem za soba
                > takich lebkow, wiedzieli co na ktorym maxisinglu jest z tych nowszych, kto
                > rezyseruje teledyski i rozne takie rzeczy o ktorych ja nie mam pojecia... za
                > to gdy uslyszeli Blasphemous Rumours - to nie wiedzieli co to jest... wink

Ja też jestem "łebkiem", ale wiem co to "Blasphemous Rumours": to jeden z moich
                najbardziej ulubionych utworów Depeche Mode.

A raz jak byłem we Wrocławiu, to okazało się w pewnym momencie, że znalazłem
                się na zlocie fanów DM, fajne to było... smile)

Pozdrawiam.
                • Gość: Kef Re: Oczywiscie IP: *.crowley.pl 02.07.03, 13:48
                  To ja jestem autorem wątku i też jestem szczylem mam 16 lat ale znam 95%
                  kawałków mojej kochanej kapeli dlatego że mam starszego brata który mnie w to
                  wciągnął od czasów Violator . Teraz staram sie studiować tekty i widze w nich
                  pewim przekaz szczególnie w "songs..." Bardzo dużo znam na pamieć i codziennie
                  musze posłuchać bo więdne smile. Pamiętam jak byłem na koncercie Devotional tour w
                  Pradze (z bratem oczywiśćie) to ta świetna scenografia obdiła sie na mojej
                  psychice i pamiętam ją do dziś. Teraz mam wszystkie koncertowe VHS o
                  oprócz "101" i równie często je oglądam. Chciałbym też kupić fanowską koszulkę
                  bo na obecnej sprały sie napisy ale nie wiem skąd. Zaintersowanych prosze o
                  kontakt mailowy : kefir1987@o2.pl
                  P.S. chciałem przypomnieć kilku osobom że nie jestem kobietą !!!! wink
                  • Gość: Little Big Disease T-shirty IP: 62.244.153.* 02.07.03, 14:43
                    Niektóre fan cluby oferują koszulki - albo na jakimś zlocie ogólnopolskim można
                    nabyćm albo po prostu popisz do kilke f-clubów... Nie szukając długo akurat tu
                    mi się coś znalazło:
                    www.infos.com.pl/blackday/shirt2003.htmlpzdr
                    LBD
                    (ja zacząłem ich słuchać gdy miałem 15 lat wink )
    • vulture eee... 02.07.03, 18:25
      Z powodu Guru chyba będzie trzeba zacząć, a na początek sądzę, że remiksy...

A tak na serio moją ulubioną piosenką DM jest "Personal Jesus" w wersji Johnny
      Casha. Cash RULEZ!!!
      • Gość: Little Big Disease Re: eee... IP: 195.205.148.* 02.07.03, 18:34
        > Cash RULEZ!!!

materialista z Ciebie wink
        LBD
    • Gość: fantomasz Re: Czy ktoś słucha Depeche Mode??? IP: *.dyn.optonline.net 07.07.03, 02:17
      Gość portalu: Kef napisał(a):

> Chciałbym sie dowiedzieć czy ktoś słucha DM tego cudownego zespołu
      > interesowałyby mnie szczególnie osoby młode w wieku 13-18

ja slucham DM od 1990 roku od wydania Violatora wiec bedzie 13 lat juz
      • hamsterek Re: Czy ktoś słucha Depeche Mode??? 08.07.03, 09:22
        Gość portalu: fantomasz napisał(a):

>
        > ja slucham DM od 1990 roku od wydania Violatora wiec bedzie 13 lat juz

O kufffa jak ten czas zapierdala !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka