h8red 1 lipca 01.07.03, 12:01 No to jeszcze jakies 26 dni. Hmmm... wyglada to dla mnie zdecydowanie lepiej niz 10 miesiecy. Bo tyle bylo na poczatku. Tak prawde powiedziawszy to jeszcze nie czuje, ze wyjezdzam niedlugo. Ale moze juz jutro??? Co raz mniej fajnych ludzi zostaje. Wszyscy sobie wyjezdzaja (( Dzis pojechala ostatnia Hiszpanka, z dwoch, ktore byly. Juz prawie jestem sam w mojej czesci hostelu. Nic to bede mial wiecej czsu na brzdakanie... jak tylko wypuszcza mnie z labu (( Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: 1 lipca 01.07.03, 12:04 To jak przyjedziesz mozesz zorganizowac jakis zlot. My sie zlecimy, by Cie poznac. Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: 1 lipca 01.07.03, 12:08 Riplej, riplej. Eeeeeeeeee, nie daly ripleja.....! Mozemy powtorzyc, Lodz ladne i malownicze miasto. Z jego mieszkancami. Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: 1 lipca 01.07.03, 12:10 pizmak31 napisała: > Riplej, riplej. Eeeeeeeeee, nie daly ripleja.....! Ale rozgrywajacy moze nie byc juz tak dobrze zbudowany )) Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: 1 lipca 01.07.03, 12:29 No to nie dostanie. Bo w tym roku Mikolaj nie przyszedl, czyl byl niegrzeczny (( Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: 1 lipca 01.07.03, 12:33 Ugrzecznimy, czyli spowodujemy, ze bedzie grzeczny, a jak nie bedzie chcial to postraszymy go siekiera, sugarem albo coalem. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: 1 lipca 01.07.03, 13:01 Hmmm, pmysł wysmienity, co prawda na letnie miesiące nie przewidujemy koncertu żadnego, ale przeciez to nie najwazniejsze jest. Ale skoro Hejt sie do Łodzi zwali to bedzie okazja niebywała... Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Re: No to zaczynam... 01.07.03, 12:05 Ja zaczęłam odliczanie ale w zupełnie innej sprawie (w uchu mi dzwoni tak by the way). Wczoraj było 10. Dziś analogicznie 9. I. Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: 7 03.07.03, 09:54 No to wyluzuj!!! Spoko. Pis of kejk, bo: 1. To jest najlatwiejszy egzamin w twojeje karierze. 2. Jak ja zdalem to kazdy zda. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: 7 03.07.03, 09:56 A skoro ja do tego zdałem i to na 5 to chyba nie trzeba dalej przekonywac, że to pikus. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: 7 03.07.03, 10:02 Czyli jesteśmy w domu. Mes, skoro my zdalismy to ty możesz pójśc w prochowcu albo jesionce i za trzaśnięcie drzwiami dostaniesz dostateczny, jak pójdziesz odstrojona to dobry gwarantowany, a ja powiesz panu, jak wygląda prąd to wyjdziesz z piateczka. Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: 7 03.07.03, 10:05 A mozesz nawet faze w wiaderku na pokaz przytargac ze soba )) Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Jak wezmę 3 03.07.03, 10:07 to będzie trójfazówka I. Ja się prewencyjnie odstawię i moi koledzy znów będą zaskoczeni, że widzą mnie w spódnicy Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: 7 03.07.03, 09:50 A w komisji bedzie docent Zębaty, prof. Szczerbolek i dr Plomba.))) hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia 5 05.07.03, 10:37 kurna, piąty lipca, pięć dni do... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! Boże, a ta obrona codziennie mi się śni... I. Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia 3 07.07.03, 08:56 i zaczyna być nerwowo. Dla niezorientowanych, dziś nanosiłam ostatnie poprawki w pracy... I. Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia 2 08.07.03, 08:48 i chciałabym możliwie jak najszybciej już dostać zawału... I. Odpowiedz Link Zgłoś
h8red 2 lipca 02.07.03, 10:30 No to tak jeszcze ze 25 dni!!! Nic tu nie moge dzis zrobic (( Jacys studenci produkuja sie na zaliczenia i nie da sie tego sluchac. Tym bardziej, ze to wszystko po grecku!!! Wlasnie zaczal mowic koles, ktory albo nie skonczyl mutacji albo jajaka mu urwalo )) Poza tym jest pieknie, czyli na sloncu mozna zejsc w ciagu minut dwoch. P.S. Raport lezy oczywiscie odlogiem )) Bo jakby inaczej... mozw sie wezme po poludniu??? Albo wieczorem??? A moze jutro??? W koncu jak to sie mawia: "Jesli masz cos zrobic jutro, zrob to pojutrze bedziesz mial dwa dni wolnego." Odpowiedz Link Zgłoś
h8red 3 lipca 03.07.03, 09:38 No to jeszcze tak ze 24 dni. Mmm.... co raz mniej )) Juz zaczynam sie zastanawiac jak sie spakuje. To moze byc problem. Jak upchnac tyle alkoholu zeby mi go nie znalezli??? Przeciez nie bede na granicy robil imprezki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
h8red 4 lipca 04.07.03, 09:53 Skonczylem wreszcie wczoraj pieprzony raport. Teraz juz tylko czekam jak obecny "responsible profesor" zmiesza mnie z blotem. Zreszta niech miesza. Jest tak goraco, ze nawet tego nie poczuje. A poza tym to juz wlasciwie mam wakacje )) P.S. Przepraszam wszystkie osoby (urazone) z wczoraj za glupawego nicka. Zwlaszcza, chyba wypada, przeprosic aislinn, ktora to zmyla sie w 12 nanosekundzie mojej obecnosci na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: 4 lipca 04.07.03, 09:54 h8red napisał: > Zwlaszcza, chyba wypada, przeprosic > aislinn, ktora to zmyla sie w 12 nanosekundzie mojej > obecnosci na forum. Moze nie tyle "na forum" co "na czacie" )) Odpowiedz Link Zgłoś
h8red 5 lipca 05.07.03, 09:43 He, he, he... sobota a ja pracuje... eeeh... Ale tylko troche. Gdzies za godzinke nad morze )) Potem do pokoju spac a jutro beda juz tylko 3 tygodnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
h8red 6 lipca 06.07.03, 10:34 Nuuuuda. Ale za to czuje, ze juz niedlugo wyjezdzam )) Musz poszukac pudelek zeby zapakowac kompakty, co by mi sie nie zniszczyly. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: 6 lipca 07.07.03, 09:08 h8red napisał: > Musz poszukac pudelek zeby zapakowac kompakty, co by mi > sie nie zniszczyly. Rozumiem, że masz walizki pełne bootlegów Eleni Odpowiedz Link Zgłoś
h8red 7 lpica 07.07.03, 11:55 Nie moge dzis nic napisac, bo mi nad uchem siedzi moja kobieta i caly czas nadaje (( Odpowiedz Link Zgłoś
h8red 8 lipca 08.07.03, 09:35 Nuuuda. Zrobilem wszystko co moglem. A juz za troszke zobacze sie z moim psem )) Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia K...a pierd...na jego mać 08.07.03, 15:42 Moja zasyfiała uczelnia raczyła mnie dziś poinformować, że ta pierdolona obrona będzie w poniedziałek, czyli kolejne dni jebanego stresu i niech nikt mi kurwa nie mówi, żebym się kurwa uspokoła, bo zapierdolę wszystkim, kogo tylko uśmiechniętego spotkam!!! Co za kurwa życie mam!!! Same takie pojebane rzeczy muszę mieć na codzień??!! I. Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: K...a pierd...na jego mać 08.07.03, 16:05 mesmeredia napisała: > Moja zasyfiała uczelnia raczyła mnie dziś poinformować, że ta pierdolona obrona > > będzie w poniedziałek, czyli kolejne dni jebanego stresu Kurwa, co za chuje... Mes, ściskam ostrożnie. Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: K...a pierd...na jego mać 08.07.03, 16:09 madee1 napisała: > Kurwa, co za chuje... O w morde! Jakby to powiedział Wiesiek Gabriel. Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: K...a pierd...na jego mać 08.07.03, 16:11 miecio4 napisał: > O w morde! > Jakby to powiedział Wiesiek Gabriel. Miecio w przerwie między jednym 'Klanem' a drugim połączył się z nami w irytacji Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: K...a pierd...na jego mać 08.07.03, 16:14 madee1 napisała: > Miecio w przerwie między jednym 'Klanem' a drugim połączył się z nami w > irytacji > W rzeczy samej. Jakby powiedział doktor Koziełło. Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia W ogóle nic nie powiem 08.07.03, 16:21 na ten temat. W pierdolonych klanach i sranach jest sielanka. Mogę za to zrobić eksplozję live dla rozrywki ogółu (szkoda, że nikt tego nie filmuje specjalnie dla telewizji to będzie wspaniałe szoł... - jak śpiewa Krzysio Ostrowski). I. Senkju za wyrozumiałość, zainteresowani wiedzą o kim mówię )) Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 to ciekawe... 12.07.03, 16:05 bo ja w poniedziałek też mam dzień "zero". Nie bronię się bynajmniej, ale sprawa życia i śmierci ;-P. Może we wtorek kolektywnie oddalimy się do szpitala psychiatrycznego w podwarszawskich Tworkach na dwutygodniowe podrasowanie? Bo ja tam na pewno się znajdę ( w tym miejscu pozdrawiam moją ukochaną rodzinę, a szczególnie babcię ggrrrrrrrrr) Odpowiedz Link Zgłoś
h8red 9, 10, 11 i 12 lipca 12.07.03, 15:53 Wrazliwi niech dalej nie czytaja. Ujmujac to co sie stalo w niedelikatnych slowach: Przez jakiegos skretynialego, gownomozgiego, ochujalego do potegi, skurwysynskiego, greckiego fagasa musialem, i jeszcze musze zapierdalac JESZCZE trzy kurewsko dlugie, pojebanie gorace, chujowe dni. Bo od palenia papierosow, picia kawy i gadania przez komorke wyzarlo mu doszczetnie reszte szarych komorek ktore mial i gowno mu sie wtloczylo teraz do lba. Zreszta i tak pewnie pierdolony, w dupe jebany macho mysli tym co ma w podniach. A w kurewsko telegraficznym skrocie chodzi o to, ze przez "przypadek" biedna pizdka wziela i wyrzucila moja probke, ktora dalem do badania w innym, pierdolonym labie. I teraz wlasnie musze popierdalac jak dziki osiol, bo to ma byc zbadane przed moim wyjazdem. I ten maly chujek nawet nie raczyl, kurwa, przeprosic. Zeby go, kurwa, mrowy oblazly. Niech sie idzie, pierdolony, kurwa, utopic w tym kurewsko slonym i cieplutkim az do wyrzygania, greckim, pierdolonym morzu. A piszac juz slowo ostatnie, pozwole sobie zacytowac jednego mojego kolege, ktory zawarl kiedys sporo emocji w jednym prostym stwierdzeniu: "CHUJ, KURWA.". P.S. A zeby bylo gorzej to moja gorsza polowka pojechala dzisiaj do Polski i zobacze sie z Nia dopiero gdzies za 4 tygodnie. Buuu... Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Sami wrażliwi tutaj... 12.07.03, 22:48 To ja się podłączam do słów różnorodnych bo pasują one do stanu mego mentalnego i generalnie wszędzie jest wesoło. Pozdrowienia z energicznym machaniem kończyną górną w celach uszkodzenia osób będących w zasięgu. I. Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus Re: 9, 10, 11 i 12 lipca 13.07.03, 12:05 h8red napisał: > A piszac juz slowo ostatnie, pozwole > sobie zacytowac jednego mojego kolege, ktory > zawarl kiedys sporo emocji w jednym > prostym stwierdzeniu: "CHUJ, KURWA.". To ja mam kumpla, który poszedł krok dalej: "Chuj, kurwa, pierdolę". Może to mały krok dla człowieka, ale wielki dla ludzkości. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: 9, 10, 11 i 12 lipca 13.07.03, 12:40 homohedonistus napisał: > To ja mam kumpla, który poszedł krok dalej: "Chuj, kurwa, pierdolę". Może to mały krok dla człowieka, ale wielki dla ludzkości. to wszystko zalezy.. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: 9, 10, 11 i 12 lipca 13.07.03, 12:39 a ja mam wyjatkowo dobry humor..niewiem wprawdzie dlaczego..)))) Odpowiedz Link Zgłoś
huney Re: 9, 10, 11 i 12 lipca 13.07.03, 19:41 No a kiedy juz wrócisz (sprawdziłam ), to moge spełniac oprócz pucharu te honory jako -dyni? ))) Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: 9, 10, 11 i 12 lipca 14.07.03, 14:13 Jasne, ze mozesz. Zalatw tylko LADNY komitet powitalny i juz bedzie OK )) Odpowiedz Link Zgłoś
h8red 13 i 14 lipca 14.07.03, 14:18 No wiec (wiem, ze nie zaczyna sie zdania w ten sposob) wczoraj nie byl tutaj net. Dlaczego??? Bo TAK. Ale za to humor mi sie podciagnal i to bardzo )) BO SIE WLASNIE KURWA DOWIEDZIALEM, ZE PROBKA KTORA PRZYGOTOWYWALEM EKSTRA DLA GOWNOMOZGIEGO FAGASA NIE JEST TA, KTORA POWINIENEM BYL PRZYGOTOWAC!!! BO INNY SMIESZNY CZLOWIECZEK ZAPOMNIAL MI PRZEKAZAC MALEJ INFORMACJI ZEBYM ZROBIL JA W INNY SPOSOB. I NORMALNIE, KURWA, NIE ZGADNIECIE CO MUSZE ZROBI??? KURWA, JESZCZE, KURWA, RAZ, KURWA. A poza tym ogolnie w porzzdku. Troche nowych ludzi to poprzyjezdzalo na kurs jezykowy. Ale bede sie z nimi integrowal tylko przez 2 tygodnie, a potem do domciu... na schabowego )) Odpowiedz Link Zgłoś
h8red 15 lipca 15.07.03, 21:12 Aj, aj, aj... juz zaczynam na serio przezywac!!! Jeszcze nie siedze w autobusie ale... UF, uf... Jeszcze tylko dwa tygodnie i bede w domciu, u mamusi i tatusia )) Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: No to zaczynam... 16.07.03, 10:38 "It is just one of those days when you don't want to wake up (...)" Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: No to zaczynam... 16.07.03, 10:47 Nadal sie z Toba laczymy w liczeniu. Wypijemy dzis Twoje zdrowie w stolicy w knajpie miedzy dwoma pasami szybkiego ruchu. Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Errata: 16 lipca 16.07.03, 11:52 Jak pisalem tego posta to mi sie nawet daty nie chcialo wpisac. Taki mam dzisiaj, kurwa, fajny dzien. Teraz sie poprawiam. Pijcie, pijcie. Moze mi wjdzie na dobre )) Ja tez sprobuje moze cos skubnac )) Odpowiedz Link Zgłoś
h8red 17 lipca 17.07.03, 09:01 Normalnie pieprze takie wczasy. Chcialem wyplacic sobie kaske a bankomat do mnie: "no money". Jak moge nie miec money skoro wiem, ze mam??? Obrazilem sie na wszystkie bankomaty w okolicy (( Odpowiedz Link Zgłoś
h8red 18 lipca 18.07.03, 21:14 Jestem zazdrosny, ze Wy sobie pojedziecie, pogadacie, popijecie i rozne takie ((( Odpowiedz Link Zgłoś
vulture oj nie przesadzaj 18.07.03, 21:25 Ja na przykład nie będę dużo jeść, ja jem piwo. Odpowiedz Link Zgłoś
h8red 19 i 20 lipca 20.07.03, 13:25 A wczoraj to sie wk... ups )), zdenerwowalem na gazete, bo SIE NIE DALO WEJSC WOGOLE!!! Mimo moich najszczerszych checi. Ale nic to. Dzis juz sie dalo i nawet poczte sobie sprawdzilem. A poza tym to juz tylko TYDZIEN!!! A potem nach hause )) Odpowiedz Link Zgłoś
h8red 21 lipca 21.07.03, 15:18 Od dzisiaj zaczynam si e przeprowadzac z labu do pokoju. Czas zaczac powaznie myslec ile alkoholu moge wepchnac i ile innych rzeczy w zwiazku z tym bede musial zostawic??? W czwartek albo w piatek bedzie ostatnia imprezka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
h8red 22 lipca 22.07.03, 17:39 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! Jeszcze tylko 5 dni!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! Ile ja mam rzeczy do zabrania!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! Jak ja sie spakuje???!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! Kurwa, zachowuje sie jak baba!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Jeśli chodzi o przeprowadzkę ;-) 22.07.03, 18:08 www.crownrelo.com/web/reloweb.nsf/ Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: Jeśli chodzi o przeprowadzkę ;-) 23.07.03, 09:15 No i co??? W Grecyjii nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Jeśli chodzi o przeprowadzkę ;-) 23.07.03, 09:24 Ale w Polsce jest. Jak dobrze poszukasz to i mnie tam znajdziesz )) Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: Jeśli chodzi o przeprowadzkę ;-) 23.07.03, 09:27 Znaczy sie pikczer ma byc??? Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: Jeśli chodzi o przeprowadzkę ;-) 23.07.03, 09:28 Alez ten jeden gosciu ma pysiory )) Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Jeśli chodzi o przeprowadzkę ;-) 23.07.03, 09:46 To są właśnie moi dwaj buraczani szefowie Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: Jeśli chodzi o przeprowadzkę ;-) 23.07.03, 09:52 A jeden z tych kolesi to nie ma zdjecia. Odpowiedz Link Zgłoś
h8red 23 lipca 23.07.03, 09:32 Nic nie pilem od kilku dni i mi jeden dzien umknal. Bylem swiecie przekonany, ze dzis jest czwartek 24!!! I ze juz zaraz, zaraz... Juz mialem poczatek "sraczki przedpodroznej" a tu klops. Ale za to w piatek imprezka )) Wodka, parowki, chrzan i zarowki. Nie wiem jeszcze tylko skad wezme rure do pokoju zeby dziewczyny mialy gdzie tanczyc )) Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: 24 lipca 24.07.03, 12:40 Kiedy ty wracasz?? W niedzielę?? A gdzie wylondujesz finałowo?? Na fabrycznym?? Może jekieś przywitanie z chorągiewkami bym zorganizowal.) Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: 24 lipca 24.07.03, 21:20 Bede w Polsce we wtorek rano. Na granicy spotkam sie z rodzinka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A potem do NAJLEPSZEGO MIASTA W POLSCE!!! LODZ, LODZ, LODZ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: 24 lipca 25.07.03, 08:08 A czy u was też tak lało jak we Włoszech?? Kurde, to przez łiken będę pił za twój szczęsliwy powrót.))) Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: 24 lipca 25.07.03, 11:49 Jedyne co tu sie leje to ukrop z nieba. Miejscami uwazam, ze to lekkie przegiecie z tym co tu slonce wyprawia. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: 24 lipca 25.07.03, 11:50 A bo tak sobie myslałem, że u tam też lało. Bo w czoraj np w Wenecji to dało tak czadu, że hej. Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: 24 lipca 25.07.03, 11:52 A Ty, za przeproszeniem, meteorolog-amator??? )) Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: 24 lipca 25.07.03, 11:54 No, no, masz ty czuja. W końcu studiowało się to i owo. Odpowiedz Link Zgłoś
h8red 25 lipca 25.07.03, 11:51 Dzis imprezka!!! Wypije za Wasze zdrowie (w koncu co mi szkodzi??? )) ). Za troszke wybieram sie do sklepu po artylerie )) No i moze cos na zab... ahhh, jak ja bym sobie ogorka kiszonego przetracil... Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: 25 lipca 25.07.03, 11:56 Nie bój, za kilka dni to schabowego z ziemniakami i ogórkie kiszonym przetracisz, a potem się na browca umówimy. Który rejom Łodzi zamieszkujesz- bedziesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: 25 lipca 25.07.03, 11:57 Baluty. Okolice, jakze pieknej, cichej i spokojnej ulicy Limanowskiego )) Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: 25 lipca 25.07.03, 12:02 Nooo, nooooo. A pamietasz taki bar Sainda na rogu Zachodniej i Limanoskiego?? Kiedyś tam była jedna z pierwszych pizzeri w Łodzi. No i mój ulubiony Rynek Bałucki. Kopalnia fenomenalnych odkryc. Niedawno kupiłem tam Krew elfów Sapkowskiego za 2 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: 25 lipca 25.07.03, 12:03 Balucki fajny jest ale czasami trzeba naprawde pochodzic )) Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: 25 lipca 25.07.03, 12:06 No i gdzie kupisz ziemniaki po 30 gr i pomidory po 90?? Aaaa, z okna biurowca w którym pracuje mam widok na Dolną więc możemy się kiedyś po robocie umówic na mały miting... Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: 25 lipca 25.07.03, 12:13 Pamietasz Unihotel na Łagiewnickiej, niedaleko szpitala Wolfowej(szkoda go, zdewastowali doszczetnie)?? Teraz jest tam Biurowe Centrum Biznesu. Budynek C II pietro. Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: 25 lipca 25.07.03, 12:15 Aha. No to juz mniej wiecej wiem. Aczkolwiek musze zaznaczyc, ze nie bylo mnie tam 10 miesiecy (( Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: 25 lipca 25.07.03, 12:20 Niewiele się tam zmieniło, poza tym, że kosciół zbudowali, a szpital zdewastowali, a kurde, tam i ja i moja zona na świat przyszlismy. A najwiekszy "czad" to to że nawet belki stalowe ze stropów poodcinali i na złom wytaszczyli. A ostatnio spalił się dach. I pomysleć, że był to jeden z pierwszych szpitali w Łodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: 25 lipca 25.07.03, 18:08 Ten szpital taki co byl miedzy Nowym Baluckim a Dolna??? O, w morde (( Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: 25 lipca 25.07.03, 13:30 a ja bym zjadla taka prawdziwa grecka fete z oliwkami czarnymi! Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: 25 lipca 25.07.03, 18:09 mallina napisała: > a ja bym zjadla taka prawdziwa grecka fete z oliwkami > czarnymi! Za przeproszeniem sie mi to juz troche przejadlo. Ale pewnie kiedys jeszcze zateskinie do greckiego zarcia )) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: 25 lipca 26.07.03, 11:57 wszystkim idzie sie przejesc, to prawda ale kuchnie napewno maja lepsza od niemieckiej))) Odpowiedz Link Zgłoś
h8red 26 lipca 26.07.03, 19:09 1. Moj fatek ma wlasnie 100 wpisow )) 2. Leb mnie jeszcze napierdala (( 3. Musze zaczac sie pakowac, a ja siedze i produkuje sie na forum!!! 4. JUTRO SPIEPRZAM Z TEGO KRAJU )) Odpowiedz Link Zgłoś