agentcooper 01.07.03, 13:20 bo bym se pogral w siatkoweczke albo kosza...Pogralbym tez w bule, ale nie mam kulek...Moze ktos posiada takowe ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aric Re: czy jest jakis termin na sport ? 01.07.03, 13:23 Kurde, grałem w bule dość ostro w wieku lat 17-18. Pamietam nawet pewien obów w Sierakowie na którym bulowałem całkiem nieźle. Czy są gdzieś tory do bulla?? Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: czy jest jakis termin na sport ? 01.07.03, 13:47 W bule graja Francuzi w parku koło Filtrow w kazda niedziele od dwunastej. A na siatkowke to moze czwartek 17-18 na Agrykoli... Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: zgłaszam się 01.07.03, 14:14 Dobra. To od teraz zaczynam kompletowac druzyne. Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: zgłaszam się 01.07.03, 15:10 pizmak31 napisała: on ja mysle, ze tez moglbym w czwartek, ale wczesniej niz o jakiejs 18.00 to sie nie wyrobie.... Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: pasuje... 01.07.03, 15:28 mi tez i przydalby sie ktos czwarty do brydza. hesus? Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Ruszyc tylki lenie 01.07.03, 17:06 Jacys chetni na sport w czwartek na Agrykoli ??? Na razie jest Nikka, Pizmak i ja. Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: czy jest jakis termin na sport ? 02.07.03, 10:35 Zapraszam wszystkich codziennie okolo 20 na kosza. Boisko obok akademikow. Cena dojazdu (bilet dwustronny) okolo 700 PLN plus 20 Euro na bilet z Salonik tutaj. I jeszcze okolo 3 Euro na taksowke )) Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: czy jest jakis termin na sport ? 02.07.03, 10:42 h8red napisał: > Zapraszam wszystkich codziennie okolo 20 na kosza. Boisko obok akademikow. > Cena dojazdu (bilet dwustronny) okolo 700 PLN plus 20 Euro na bilet z Salonik > tutaj. > I jeszcze okolo 3 Euro na taksowke )) A wyjdziesz po nas? Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: czy jest jakis termin na sport ? 02.07.03, 10:49 Oczywiscie!!! Bedzie zimne piwo i gorace dziewczyny. A dla Pan wspaniali greccy macho. Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Re: czy jest jakis termin na sport ? 02.07.03, 10:56 h8red napisał: > Oczywiscie!!! Bedzie zimne piwo i gorace dziewczyny. A > dla Pan wspaniali greccy macho. > Oni mają wąsy. Nienawidzę facetów z wąsami!!! Wąsy są obrzydliwe i wieśniackie!!! I. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: czy jest jakis termin na sport ? 02.07.03, 10:57 mesmeredia napisała: > Nienawidzę facetów z wąsami!!! Cooooooooooooooooo????? Nienawidzisz Adama Małysza?!?!?!? Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Re: czy jest jakis termin na sport ? 02.07.03, 11:01 ilhan napisał: > mesmeredia napisała: > > > Nienawidzę facetów z wąsami!!! > > Cooooooooooooooooo????? Nienawidzisz Adama Małysza?!?!?!? No wizualnie to za nim nie przepadam, dlatego kibicuję pięknym Finom (Risto, Risto, gdzieś ty...) )) I. Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: czy jest jakis termin na sport ? 02.07.03, 11:00 Niepradwda, a przynajmniej nie wszyscy. Oto krotki rys psychologiczny greckiego macho: okulary przeciwsloneczne, paczka papierosow i komorka w jednej rece, zapalony papieros w drugiej rece, wlosy uzelowane (ale w taki sposob, ze po prostu porazka; wiekszosc wyglada tak jakby ich do produ podlaczyli),w glowie jedna mysl (wolne tlumaczenie): "Gdzies bym sobie podupczyl". Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Re: czy jest jakis termin na sport ? 02.07.03, 11:05 h8red napisał: > Niepradwda, a przynajmniej nie wszyscy. Oto krotki rys > psychologiczny greckiego macho: okulary przeciwsloneczne, > paczka papierosow i komorka w jednej rece, zapalony > papieros w drugiej rece, wlosy uzelowane (ale w taki > sposob, ze po prostu porazka; wiekszosc wyglada tak jakby > ich do produ podlaczyli),w glowie jedna mysl (wolne > tlumaczenie): "Gdzies bym sobie podupczyl". > Swojskie chłopaki takie... Eeeeeee, ja wole indywidua smoczaste, które przeważnie są gejami, taki fart. I. Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: czy jest jakis termin na sport ? 02.07.03, 11:06 Geje tez sie znajda. Tyle, ze rys psychologiczny praktycznie nie ulega zmianie. Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Że tak spytam 02.07.03, 11:08 na jaki sport w końcu nas zapraszasz? Bo się już zgubiłam a wychodzi mi sport międzynarodowy I. Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: Że tak spytam 02.07.03, 11:10 Koszykowka. Taka normalna. Okragla pilka, kosz z siatka na wysokosci okolo 3 metrow. Moze i ktos sie napatoczy z inna narodowoscia. Kto wie??? Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia A to teraz jasne 02.07.03, 11:19 Hm, tylko, że ja raczej sportowcem-widzem jestem. Kiedyś na bramce stałam (i to nie była koszykówka) ale miałam rezultaty tylko dlatego, że wszyscy się mnie bali I. Ale warto wiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: A to teraz jasne 02.07.03, 11:24 mesmeredia napisała: > Kiedyś na bramce stałam (i to nie była koszykówka) A to byłby dopiero wyczyn... Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: czy jest jakis termin na sport ? 02.07.03, 17:19 agentcooper napisał: no to na wszelki wypadek biore jutro do pracy pepegi, sportowe majteczki, podkoszulek, nakolanniki, nalokietniki, kask, okulary, smary do slizgow, jacket, butle, pletwy, wkladki tytanowe do rekawiczek, pednik, zagiel oraz oczywiscie napoj izotoniczny i w razie ladnej pogody (co jest raczej watpliwe) jestem gotowy stawic sie na Agrykoli celem rozegrania zawodow sportowych. Uprzejmnie prosze kolezanke Pimaka oraz Nikke o potwierdzenie obecnosci lub oficjalne anulowanie Wielkiego Meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: czy jest jakis termin na sport ? 02.07.03, 17:38 cio to jest pednik? Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: czy jest jakis termin na sport ? 02.07.03, 17:41 Pednik jak sama nazwa wskazuje sluzy do pedzenia. Ale kogo lub czego to juz nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: czy jest jakis termin na sport ? 02.07.03, 17:42 a nie do robienia : ty pedziu ? Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: czy jest jakis termin na sport ? 02.07.03, 17:49 Moze. Taki do konca przekonany to nie jestem. To jest chyba do zastosowan bardziej ogolnych. Wedlug twojej teorii to chyba mialby uzytek tylko w miejscach o duzym zageszczeniu pierwiastka meskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: czy jest jakis termin na sport ? 02.07.03, 17:51 aaa, niekoniecznie, w końcu czasem dziwne bywają drogi wyzwisk Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: czy jest jakis termin na sport ? 02.07.03, 19:21 aislinn napisała: > cio to jest pednik? w pewnym sensie macie racje - pednik jest urzadzeniem przydatnym do pedzenia na desce po falach.... Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: czy jest jakis termin na sport ? 03.07.03, 10:35 Mam pilke zdizajnnowana, spodenki, reeboki, koszulke blekitna i kurcze stawiam sie o 18 na Agrykoli. Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: czy jest jakis termin na sport ? 03.07.03, 10:52 pizmak31 napisała: > Mam pilke zdizajnnowana, spodenki, reeboki, koszulke blekitna i kurcze stawiam > sie o 18 na Agrykoli. to ja zamiast codziennego sprawdzenia z tym samym nedznym skutkiem czy jest dla mnie przesylka z pierdolonej Poczty Polskiej rowniez sie stawiam na Agrykoli. A ktos jeszcze bedzie ??? I gdzie dokladnie mam sie stawic ? Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: czy jest jakis termin na sport ? 03.07.03, 10:59 Chyba Nikka, ale sie nie odzywa, wiec nie wiem. Zjaw sie na boisku do siatkowki na Agrykoli. Tam gdzie sa do kosza i do pilki noznej, to tze sa do siatkowki. Tuz pryz wejsciu od Lazienek. Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 kap kap kap 03.07.03, 11:01 przepraszam, nie mogę, auuuuuuuuuuu. innym razem. dziś nie. chlip chlip.przepraszam. wysłałam Ci mail, Bab, na służbowy Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: kap kap kap 03.07.03, 11:03 Poczta mi sie zablokowala to nie odebralam. Czyli ze olewasz. Dobra, a ja targalam w torbie pilke. Czarna niewdziecznosc... Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 aaaaaaaaaaaaaaa 03.07.03, 11:07 no co olewam! podtrzymuję związki, niekoniecznie damsko-męskie. mogę jeszcze zobaczyć, co da się zrobić. dam znać na sms,ok? Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: kap kap kap 03.07.03, 11:07 pizmak31 napisała: > Poczta mi sie zablokowala to nie odebralam. Czyli ze olewasz. Dobra, a ja > targalam w torbie pilke. Czarna niewdziecznosc... no to co robimy ? W dwojke to sobie za bardzo nie pogramy, a innych chetnych nie widze.... Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: kap kap kap 03.07.03, 11:31 pizmak31 napisała: > To odwolujemy. chlip chlip...chyba sie nigdy nie spotkamy na sporcie....same lenie.... Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: czy jest jakis termin na sport ? 03.07.03, 11:49 taki los usportowionych ludzi, ze ich nikt nie rozumie. Odpowiedz Link Zgłoś