miecio4 01.07.03, 13:24 Pewnie to już znacie ale to takie fajne.... www.hetero.nano.pl/animacje.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aislinn Re: Porównanie orgazmów 01.07.03, 16:49 Miecio mówi mało ale konkretnie. Mieciu, to na pewno Ty ? Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Ais 01.07.03, 17:01 to nie jest nasz miecio, bo nie podświetla mi sie na zielono, możesz ten wątek w cholerę wykasować. Już niech CC taki sprytniutki nie będzie... I. Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Re: Ais 01.07.03, 17:25 Się nie przejmuj Ja też nic nie wiem, jest kurna za gorąco na myślenie. Tylko buraki się rzucają ze swymi inwektywami I. Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 To ja! 01.07.03, 17:54 Wróciłem z wakacji i tak sobie pomyslałem o tych orgazmach. No chyba to nic złego- każdy je ma, nie? Ładne czystki w mózgach Wam porobili jak juz mnie nie poznajecie Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Re: To ja! 01.07.03, 17:56 To może mi ktoś powie, dlaczego nie widzę Cię na zielono a innych tak?? Jakieś hasło sobie zmieniłeś czy co?? I. Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: To ja! 01.07.03, 18:02 mesmeredia napisała: > To może mi ktoś powie, dlaczego nie widzę Cię na zielono a innych tak?? A w którym miejscu? Bo u mnie nikt nie jest zielony. Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia O 01.07.03, 18:07 Posty zmierzają w kierunku absurdalnym nieco... W którym miejscu? Tutaj. I. Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: O 01.07.03, 18:09 mesmeredia napisała: W którym miejscu? Tutaj. To znaczy ze nie odcisnęłaś mnie jako przyjaciela na "moje forum". Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Re: O 01.07.03, 18:12 miecio4 napisał: > To znaczy ze nie odcisnęłaś mnie jako przyjaciela na "moje forum". > Zrobiłam to bardzo dawno temu i dlatego się dziwię. Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: O 01.07.03, 18:13 mesmeredia napisała: > Zrobiłam to bardzo dawno temu i dlatego się dziwię. > No to naprawde nie wiem co jest. Przykro mi. Na znak że ja to ja mogę Ci napisac że wiem co oznacza litera I. w Twoich postach Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia :-) 01.07.03, 18:15 miecio4 napisał: > No to naprawde nie wiem co jest. Przykro mi. > Na znak że ja to ja mogę Ci napisac że wiem co oznacza litera I. w Twoich > postach Powiedzmy, że czuję się przekonana I. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Cześć Miecio!!! 01.07.03, 19:21 miecio4 napisał: > Wróciłem z wakacji i tak sobie pomyslałem o tych orgazmach. No chyba to nic > złego- każdy je ma, nie? > Ładne czystki w mózgach Wam porobili jak juz mnie nie poznajecie Zajebiście żeś wrócił, staaaaaaary... Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: Och 01.07.03, 18:41 madee1 napisała: > Mieciu, jak dobrze, że już jesteś... I jakie wejście miałem Odpowiedz Link Zgłoś