lina29 29.09.03, 15:44 Mam Wenus w skorpionie co to znaczy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzioszka Re: Wenus w skorpionie 29.09.03, 15:50 lekturka do poczytania dla Cię: www.solarius.pl/planety.html Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Wenus w skorpionie 29.09.03, 15:51 a tu konkretnie o Wenus: www.solarius.pl/wenus.html Odpowiedz Link Zgłoś
lina29 Re: Wenus w skorpionie 29.09.03, 18:48 Dziękuję za wskazanie drogi Przeczytałam, ciewawe bardzo Jeszcze raz dziękuje za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
perse3 Re: Wenus w skorpionie 29.09.03, 21:21 Hej! Panie z wenus w Skorpionie przeważnei abrdzo namietne, zaborcze i mają tendencje do pakowanai się w trudne zwiazki lecz który nie jest trudny?)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dori7 Re: Wenus w skorpionie 29.09.03, 21:37 Z pozycji samej wenus niewiele wywnioskujesz, np. ja mam ja w pannie i teoretycznie powinnam byc sprawach uczuciowych myslaca i logiczna z tendencja do opadania w chlod uczuciowy, a jestem raczej narwana i z tym mysleniem roznie bywa ;)) d. Odpowiedz Link Zgłoś
lina29 Re: Wenus w skorpionie 10.10.03, 19:36 To jest bardzo ciekawe co powiedziałęs a props pakowania sie w trudne zwiąki ja jestem w takim sądzę że jestem do niego stworzona i nie jest mi w nim źle :) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.podlaska Re: Wenus w skorpionie 26.10.03, 21:56 Witam, Wenus w Skorpionie to tez bardzo silna intuicja w milosci, czyli nielatwo oosbe z takim posadowieniem Wenus oszukac. Z drugiej strony, ona sama lubi manipulowac placia przeciwna i miec przewage w zwiazku. Pozdrawiam Iza Podlaska Odpowiedz Link Zgłoś
perse3 Re: Wenus w skorpionie 26.10.03, 22:39 Święta/ o ile na tym forum mozan się posł€zyć tym słowem)))/prawda pani Izo!! Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
sugar.free i jeszcze Mars w Skorpionie 26.10.03, 23:32 do tej Wenus... Podążam w świat z intuicja czułą i mieczem wojownika na plecach... Ot, eteryczność w stanie nieustraszenia? trudne, trudne... Odpowiedz Link Zgłoś
avatary cukereczku 27.10.03, 10:00 Pani pytała o Wenus, nie o Marsa...... oj dużo w Tobie mówienia o ....e wiesz o kim -masz intuicję Odpowiedz Link Zgłoś