Gość: Ania77 IP: *.ar.krakow.pl 23.08.07, 13:47 Co myślicie o Nim? Jako wokaliście, rzecz jasna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
driadea Re: Andrzej Lampert 25.08.07, 23:21 Perełka. Szkoda, że takie badziewie robi. No ale z czegoś trzeba żyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milka Re: Andrzej Lampert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 18:23 Właściwie to zgadzam się z przedmówczynią Chciałabym, żeby poszedł w stronę repertuaru klasycznego Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_aka_hett Re: Andrzej Lampert 04.09.07, 20:49 On się od tak dawna obija po polskiej scenie muzycznej,że aż żal. Wydaje mi się, że gdyby miał coś do zaproponowania słuchaczom to by zaistniał. Wokal niby niezły,ale utalentowanych wokalistów jest naprawdę od groma. Gorzej z takimi, którzy mają pomysł na siebie i TO COŚ co każe nam ich słuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
rock_angel Re: Andrzej Lampert 04.09.07, 21:41 ma swietny glos co udowodnil miedzy innymi spiewajac arie operowa w Szansie na Sukces ale niestety kiedy slysze jego piosenki (szczegolnie te z High School Musical) to jest mi szkoda ze taki talent sie marnuje... Odpowiedz Link Zgłoś
kasialato Re: Andrzej Lampert 04.09.07, 23:05 Piosenki do HSM rzeczywiście dużo, dużo poniżej poziomu jego możliwości Ja czekam na jego występ na koncercie finałowym festiwalu Sacrum Profanum w Krakowie. Będą prezentowane piosenki z musicali Leonarda Bernsteina. Jestem ciekawa jak wypadnie Lampert Odpowiedz Link Zgłoś