Gość: Koala IP: *.osowa.gda.osk.pl 08.07.03, 22:35 Byłem. Widziałem. Pomyslałem, że ktoś będzie chciał o tym poczytać. ecdlpl.no-ip.org/screenagers/index.php?service=roskilde&action=review&year=2003&author=koala lub przynajmniej poogladac zdjecia... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilhan Re: ROSKILDE FESTIVAL. 08.07.03, 22:52 Przeczytałem. Ładne. Zazdroszczę potężnie I pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
pirx13 Re: ROSKILDE FESTIVAL. 08.07.03, 23:07 Przeczytałem relację, a nawet obejrzalem zdjęcia miło, że jest jakis konkurencyjny opis wobec tego umieszczonego na stronie internetowej trójki. Choć nie da się ukryć, że byliście w sumie w większości na tych samych koncertach, no ale pewnie to były te najbardziej atrakcyjne Chyba bym dłużej został na The Melvins, a i Metallicą chyba też bym nie pogardził hmm ciekawe co to ten The Eighties Matchbox B-line Disaster chętnie bym posłuchał takiego hałasu a co z tym The Streets, czemu chciałeś ostrzec tych biednych słuchaczy przed pójściem na koncert the streets?? a i jeszcze jedno pytanie na Roskilde mialo grać Suicide? grało?? bo ani u Ciebie, ani na trójce ani slowa na ten temat pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koala Re: ROSKILDE FESTIVAL. IP: *.osowa.gda.osk.pl 08.07.03, 23:29 pirx13 napisał: > Przeczytałem relację, a nawet obejrzalem zdjęcia miło, że jest jakis > konkurencyjny opis wobec tego umieszczonego na stronie internetowej trójki. > Choć nie da się ukryć, że byliście w sumie w większości na tych samych > koncertach, no ale pewnie to były te najbardziej atrakcyjne > Chyba bym dłużej został na The Melvins, a i Metallicą chyba też bym nie > pogardził > hmm ciekawe co to ten The Eighties Matchbox B-line Disaster chętnie bym > posłuchał takiego hałasu 80s matchbox na plycie nie robi az takiego wrazenia przynajmniej na mnie nie zrobił. > a co z tym The Streets, czemu chciałeś ostrzec tych biednych słuchaczy > przed pójściem na koncert the streets?? the streets gralo rownoczesnie z the delgados. z jednej strony przereklamowany (nawet u nas) arogancki 23letni skinner, z drugiej the delgados. a sluchacze TE naprawde sa biedni. Szczegolnie ci co lubią blur (patrz relacja z roskilde na TE). Fajnie jest sobie isc na konferencje z Blur w klasycznej koszulce Mogwai z napisem Blur Are Shite po to zeby sprowokowac muzykow, a potem na najlepszego muzyka na koncercie lansowac Simona Tonga. Niejeden ze zwyklych uczestnikow festiwalu dalby wiele, zeby zamienic sie z Kostrzewa i jego kolega od przynoszenia kawy i pisania recenzji. Niestety to oni, robili sobie zdjecia z Alexem. Ciekawe po co.... To taka luzna dygresja... > a i jeszcze jedno pytanie na Roskilde mialo grać Suicide? grało?? bo ani u > Ciebie, ani na trójce ani slowa na ten temat > pozdrawiam > z tym Suicide to dziwna sprawa. w programie jest tak: 20.00> "The Wire's Adventures In Modern Music feat. Squarepusher, Mike Ladd, Suicide, Fushitusha. Hosted by I-Sound." Nie wiedzialem o co chodzi. Po za tym to byl ten dzien ze gralo Raveonettes i Delgados, potem Sigur I Coldplay.... Odpowiedz Link Zgłoś
pirx13 Re: ROSKILDE FESTIVAL. 08.07.03, 23:40 Gość portalu: Koala napisał(a): > > hmm ciekawe co to ten The Eighties Matchbox B-line Disaster chętnie bym > > posłuchał takiego hałasu > > 80s matchbox na plycie nie robi az takiego wrazenia przynajmniej na mnie > nie zrobił. no tak chyba taka muzyka lepiej się sprawdza na żywo, zresztą chyba jak każda > z tym Suicide to dziwna sprawa. w programie jest tak: 20.00> "The Wire's > Adventures In Modern Music feat. Squarepusher, Mike Ladd, Suicide, Fushitusha. > Hosted by I-Sound." Nie wiedzialem o co chodzi. Po za tym to byl ten dzien ze > gralo Raveonettes i Delgados, potem Sigur I Coldplay.... a bo w tym roku The Wire dogadało się z organizatorami festiwalu i miało swoj mały "festiwal" z wymienionymi przez Ciebie wykonawcami, dla mnie bardzo interesującymi "hosted by I-Sound" to by wyglądało, że Dj I-Sound prowadził całość, a może i co nieco grał/miksował pomiędzy wykonawcami. Pewnie byłbym też bardzo rozdarty czy iść na to czy na to na co Ty poszedłeś, no ale to już taki "minus" festiwali Odpowiedz Link Zgłoś
pirx13 Re: ROSKILDE FESTIVAL. 08.07.03, 23:46 Gość portalu: Koala napisał(a): >Fajnie jest sobie isc na konferencje z Blur w klasycznej koszulce > Mogwai z napisem Blur Are Shite po to zeby sprowokowac muzykow, a to jeszcze co do Blur, to jeżeli pan redaktor chciał trochę sprowokować muzykow tą koszulką to chyba się trochę spóźnil, przecież podobno Damon Albarn jako pierwszy zamówił sobię tą koszulkę Mogwai i to już chyba lata temu ) Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: ROSKILDE FESTIVAL. 08.07.03, 23:10 Jestem rozczarowany podejście po macoszemu autora do koncertu Sigur Ros. Nie ma obecnie większych atrakcji koncertowych na świecie niż występ tego zespołu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koala Re: ROSKILDE FESTIVAL. IP: *.osowa.gda.osk.pl 08.07.03, 23:32 miecio4 napisał: > Jestem rozczarowany podejście po macoszemu autora do koncertu Sigur Ros. > Nie ma obecnie większych atrakcji koncertowych na świecie niż występ tego > zespołu. no niestety. nie jestem totalnie w klimacie SR. Raczej wybiorczo. Naprawde nie wiem co moglem jeszcze napisac. To, ze wyszli na scene w 4 osoby i ze towarzyszylo im cos na ksztalt mini-orkiestry? to ze yonsi pilowal gitare i ze z profilu na telebimie przypominal thoma yorke'a? byc moze ktos gdzies opisze to lepiej niz ja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koala Re: ROSKILDE FESTIVAL. IP: *.osowa.gda.osk.pl 08.07.03, 23:33 chcoaiz nawet nie wiem czy dobrze przyporzadkowuje imiona. pisownia pewnie tez jest zła Odpowiedz Link Zgłoś
fallingsky Re: ROSKILDE FESTIVAL. 08.07.03, 23:47 Uuuu... Jonsi przypominał Thoma Yorke'a? To kolejny plus Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: ROSKILDE FESTIVAL. 08.07.03, 23:51 Chodziło mi raczej o wyższości przeciętnego Coldplaya nad Sigur Ros. A jakbyś usłyszał grany zwykle na koniec "Track 8" to byś nigdzie nie umknął Odpowiedz Link Zgłoś
fallingsky Re: ROSKILDE FESTIVAL. 08.07.03, 23:38 Zazdroszczę wyjazdu!!! Zwłaszcza koncertu Coldplay, Sigur Rós (mimo wszystko ) i Blura... na koncert Blura czekam "dopiero" 6 lat, więc wg relacji troche mi jeszcze zostało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emu Re: ROSKILDE FESTIVAL. IP: *.icpnet.pl 09.07.03, 00:17 Też byłem, też widziałem, takoż postanowiłem co nieco nabazgrać. ecdlpl.no-ip.org/screenagers/index.php? service=roskilde&action=review&year=2003&author=emu Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
gramer Re: ROSKILDE FESTIVAL. 09.07.03, 01:14 Gdybys byl na koncercie Fuhitsusha to dopiero bym Ci zazdroscil! Jedyny dla mnie powod aby tam pojechac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeden Relacja na WP IP: *.wp-sa.pl 09.07.03, 10:36 gramer napisał: > Gdybys byl na koncercie Fuhitsusha to dopiero bym Ci zazdroscil! Jedyny dla mni > e powod aby tam pojechac! Duza relacja z całego wyjazdu na Roskilde, także części nie-koncertowej muzyka.wp.pl/imprezy.html?idn=694 Odpowiedz Link Zgłoś
transikowa Re: Relacja na WP 09.07.03, 18:06 Gość portalu: Jeden napisał(a): > gramer napisał: > > > Gdybys byl na koncercie Fuhitsusha to dopiero bym Ci zazdroscil! Jedyny dl > a > mni > > e powod aby tam pojechac! > > Duza relacja z całego wyjazdu na Roskilde, także części nie-koncertowej > muzyka.wp.pl/imprezy.html?idn=694 Lepiej bylo nie dawac tego linka, ta relacja na wp probuje byc profesjonalna, ale nieznajomosc tamatu az razi, szczegolnie kiedy chodzi o mniej znane zespoly. Natomiast widac, ze chlopaki ze screenagers pojechali bo kochaja muzyke i chcieli zobaczyc kapele, ktorych w Polsce pewnie nigdy sie nie zobaczy... Muzyke trzeba kochac by o niej pisac. Odpowiedz Link Zgłoś
transikowa Re: Relacja na WP 09.07.03, 18:13 Jeszcze jedno) wlasnie sprawdzilam, kto sie podpisal pod relacja z Roskilde na WP, niejaka AKA... Jakiś czas temu trafilam na recenzje AKA, nowej plyty Dandy Warhols... Jest to swoista recenjza porownawcza plyty Dandy Warhols oraz Primal Scream... Wiekszego debilizmu dawno nie widzialam. Juz czekam jak AKA napisze recenzje porownawcza nowej Metallici oraz Radiohead. recenzja dandy na wp: muzyka.wp.pl/recenzje.html?idn=596 Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Relacja na WP 09.07.03, 23:47 transikowa napisała: > Jeszcze jedno) wlasnie sprawdzilam, kto sie podpisal pod relacja z Roskilde > na WP, niejaka AKA... Jakiś czas temu trafilam na recenzje AKA, nowej plyty > Dandy Warhols... Jest to swoista recenjza porownawcza plyty Dandy Warhols > oraz Primal Scream... Wiekszego debilizmu dawno nie widzialam. Ja również. Skąd tam ci Primale, za cholerę nie dojdę chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: ROSKILDE FESTIVAL. 09.07.03, 10:52 Baaaaaardzo ladna relacja. Gratuluje Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: ROSKILDE FESTIVAL. 09.07.03, 16:44 Świetna recenzja.Piszaesz:"zacznijcie oszczędzać".W porządku,zaczynam.Może na emeryturze tam pojadę... Odpowiedz Link Zgłoś