Gość: Hugh IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.03, 21:12 Czy ktoś ma tekst ^Dans ma Memoire^, tekst oryginalny. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lekito Re: In-Grid IP: *.gdynia.mm.pl 09.07.03, 21:54 Chciałbym iwedzieć kto komu zapłacił, zeby promować takie co jak ingrid czy inne kichy spiewane po francusku. Niestety w pracy jestem katowany radiem wawa i tam co godzine leci to albo inne francuskie badziewie. O juz wiem - Kate Ryan - w ogole co to za szmelc?!?!!?!!?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hugh Re: In-Grid IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.03, 22:51 Hey Mec! In-Grid jest wloszką... ...widzisz nie znasz tematu, zabierasz głos i niepotrzebnie się osmieszasz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lekito Re: In-Grid IP: 62.181.174.* 10.07.03, 11:44 Ale widzisz pałko - ona śpiewa po francusku jakbyś sie nie skapnął. Nadal twierdze, ze ktos musi ostro sypać kase, zeby puszczali ta kaszane. Ingrid, alize i kate ryan - germano dicho w czystej postaci. Ooooo - właśnie znowu leci na wawie - dlaczego mnie tym katuja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hugh Re: In-Grid IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.03, 14:55 strasznie wszystko przeżywasz... zmien W-wę, tylko macie jedną stację nad morzem?! ps. i tylko nie pałko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcel Re: In-Grid IP: 172.16.3.* 10.07.03, 15:21 No nie... luie, obiektywnie, prawda jest brutalna... przecież rynek europejski zdominowały komercyjne kaszany jak In-Grid, to w ogóle jakieś bazarowe Disco, typowa szkoła Modern Talking czy CCCatch... kolego z Gdyni, łączę się z Tobą w żałobie, założę się, że wielu "wyszukanym gustom muzycznym" bardzo się ten kawałek podoba. Dla mnie jak podkreśliłem wszystkie Kate Ryan's, Alizee i In- Grid to dresiarskie bezpłciowe disco. Sorry ! Odpowiedz Link Zgłoś
magdzio Re: In-Grid 10.07.03, 16:38 Zgadzam się z Tobą zupełnie. Zastanawiam się, czy to radiostacje płacą wytwórniom za odtwarzanie danego kawałka, czy jest może na odwrót - radiostacje dostają pieniądze za jak najczęstsze puszczanie pewnych kawałków? Coraz bardziej skłaniam się do tej drugiej propozycji, szczególnie, gdy słucham przez dłuższy czas np. interii, i okazuje się, że niektóre utwory (np. taki Rozynek, In-Grid, Kate Ryan, Wilki, itp.) są puszczane raz na godzinę - tak jakby innej muzyki w ogóle nie było.... Odpowiedz Link Zgłoś
magdzio Re: In-Grid 10.07.03, 16:40 magdzio napisała: > ......Coraz bardziej skłaniam się do tej drugiej propozycji, szczególnie, gdy słucham przez dłuższy czas np. interii..... Sorry - miałam na myśli rmf )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lekito Re: In-Grid IP: *.gdynia.mm.pl 11.07.03, 00:15 Niestety nie moge zmienić stacji radiowej, bo pracuje w tej firmie tlyko 2 miesiace, a jest to porzadne biuro, apo wakacjach wracam do mojej dawnej pracy, gdzie w biurze nie ma radia i to uwazam za najrozsadniejsze rozwiazanie. Co do francuskeigo disco to powoli zaczyna mi sie zbierac na wymioty jak to slysze. DO tego dochodzi faktycznie jakis Rozynek, Wilki i piosenka "Magic key' czy cos takiego. To juz w ogole jest porazka. Najbardzoej rozbraja mnie ich jingiel - najlepsza muzyka lat 80, 90 i wspólczesna - ale za przeproszeniam gdzie ta najlepsz a muzyka)) Aha i Kate Ryan anonsują tam takim jinglem, ze to jest jeden z nawiekszych przebojów naszych czasów. Normlanie jak to słysze to sie turlam. Mysle, ze jakos te 2 miesiace przetrzymam, a jak nie to poczekam az kolezanka pojedzie na urlop i przelacze ta cholerna Wawe!!! Wiadomo, ze nie bedzie to radiostacja czy trojka, bo wiadomo nie kazdemu to pasuje, ale juz Eska trojmiasto jest o 100% lepsza. W gra nie wchodzi w ogole rmf czy zetka. Odpowiedz Link Zgłoś