IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.03, 21:12
Czy ktoś ma tekst ^Dans ma Memoire^,
tekst oryginalny.

pozdr
Obserwuj wątek
    • Gość: Lekito Re: In-Grid IP: *.gdynia.mm.pl 09.07.03, 21:54
      Chciałbym iwedzieć kto komu zapłacił, zeby promować takie co jak ingrid czy
      inne kichy spiewane po francusku. Niestety w pracy jestem katowany radiem wawa
      i tam co godzine leci to albo inne francuskie badziewie. O juz wiem - Kate
      Ryan - w ogole co to za szmelc?!?!!?!!??
      • Gość: Hugh Re: In-Grid IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.03, 22:51
        Hey Mec!

In-Grid jest wloszką...

...widzisz nie znasz tematu, zabierasz głos i niepotrzebnie się
        osmieszasz...
        • Gość: Lekito Re: In-Grid IP: 62.181.174.* 10.07.03, 11:44
          Ale widzisz pałko - ona śpiewa po francusku jakbyś sie nie skapnął. Nadal
          twierdze, ze ktos musi ostro sypać kase, zeby puszczali ta kaszane. Ingrid,
          alize i kate ryan - germano dicho w czystej postaci. Ooooo - właśnie znowu leci
          na wawie - dlaczego mnie tym katuja!!!
          • Gość: Hugh Re: In-Grid IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.03, 14:55
            strasznie wszystko przeżywasz...
            zmien W-wę, tylko macie jedną stację nad morzem?!

ps.
            i tylko nie pałko
            • Gość: Marcel Re: In-Grid IP: 172.16.3.* 10.07.03, 15:21
              No nie... luie, obiektywnie, prawda jest brutalna... przecież rynek europejski
              zdominowały komercyjne kaszany jak In-Grid, to w ogóle jakieś bazarowe Disco,
              typowa szkoła Modern Talking czy CCCatch... kolego z Gdyni, łączę się z Tobą w
              żałobie, założę się, że wielu "wyszukanym gustom muzycznym" bardzo się ten
              kawałek podoba. Dla mnie jak podkreśliłem wszystkie Kate Ryan's, Alizee i In-
              Grid to dresiarskie bezpłciowe disco. Sorry !
      • magdzio Re: In-Grid 10.07.03, 16:38
        Zgadzam się z Tobą zupełnie. Zastanawiam się, czy to radiostacje płacą
        wytwórniom za odtwarzanie danego kawałka, czy jest może na odwrót - radiostacje
        dostają pieniądze za jak najczęstsze puszczanie pewnych kawałków? Coraz
        bardziej skłaniam się do tej drugiej propozycji, szczególnie, gdy słucham przez
        dłuższy czas np. interii, i okazuje się, że niektóre utwory (np. taki Rozynek,
        In-Grid, Kate Ryan, Wilki, itp.) są puszczane raz na godzinę - tak jakby innej
        muzyki w ogóle nie było....
        • magdzio Re: In-Grid 10.07.03, 16:40
          magdzio napisała:

> ......Coraz bardziej skłaniam się do tej drugiej propozycji, szczególnie, gdy
          słucham przez dłuższy czas np. interii.....

Sorry - miałam na myśli rmf smile))
        • Gość: Lekito Re: In-Grid IP: *.gdynia.mm.pl 11.07.03, 00:15
          Niestety nie moge zmienić stacji radiowej, bo pracuje w tej firmie tlyko 2
          miesiace, a jest to porzadne biuro, apo wakacjach wracam do mojej dawnej
          pracy, gdzie w biurze nie ma radia i to uwazam za najrozsadniejsze rozwiazanie.

Co do francuskeigo disco to powoli zaczyna mi sie zbierac na wymioty jak to
          slysze. DO tego dochodzi faktycznie jakis Rozynek, Wilki i piosenka "Magic
          key' czy cos takiego. To juz w ogole jest porazka.

Najbardzoej rozbraja mnie ich jingiel - najlepsza muzyka lat 80, 90 i
          wspólczesna - ale za przeproszeniam gdzie ta najlepsz a muzykasmile)) Aha i Kate
          Ryan anonsują tam takim jinglem, ze to jest jeden z nawiekszych przebojów
          naszych czasów. Normlanie jak to słysze to sie turlam.

Mysle, ze jakos te 2 miesiace przetrzymam, a jak nie to poczekam az kolezanka
          pojedzie na urlop i przelacze ta cholerna Wawe!!! Wiadomo, ze nie bedzie to
          radiostacja czy trojka, bo wiadomo nie kazdemu to pasuje, ale juz Eska
          trojmiasto jest o 100% lepsza. W gra nie wchodzi w ogole rmf czy zetka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka