Dodaj do ulubionych

david bowie-ktoś pamięta???

IP: 62.87.246.* 12.07.03, 15:21
Obserwuj wątek
    • konrad_socha Re: david bowie-ktoś pamięta??? 12.07.03, 15:24
      jasne - szczególnie z filmu "Labyrinth" choć posłuchać też lubie czasami
    • Gość: uhm Re: david bowie-ktoś pamięta??? IP: *.media4.pl / 10.7.2.* 12.07.03, 17:42
      Właśnie go słyszę w tle na płycie Iggy Popa.
      Nie wiem, skąd ta desperacja w pytaniu o Bowiego - kto jak kto, ale on na pewno
      nie zostanie zapomniany, zwłaszcza że przeciez niedawno wydał kolejną
      fenomenalną plytę.
      • Gość: uhm Re: david bowie-ktoś pamięta??? IP: *.media4.pl / 10.7.2.* 12.07.03, 17:45
        Trochę przesadziłem z tym niedawno smile - dokladnie 10.06.2002.
        Dodam jeszcze, że kilka jego albumow ma miejsce w okolicach szczytu listy moich
        ukochanych płyt - oczywiscie są to "Low', "Heroes", oczywiscie "Sacery
        Monsters", a moze i 'Station to station".
        pzdr
    • vulture Re: david bowie-ktoś pamięta??? 13.07.03, 23:15
      Fajny singiel wydał, "Everyone Says Hi" (Metro Mix) - Cher still alive jeb jeb
      jeb jeb jeb jeb...
      • Gość: kilser Re: david bowie-ktoś pamięta??? IP: 62.87.246.* 14.07.03, 13:34
        A jak oceniacie takie utwory jak : China girl, Helden(heroes) i Let's dance?
        • Gość: Portia Persival Re: david bowie-ktoś pamięta??? IP: *.unused.zigzag.pl 14.07.03, 14:19
          pamiętam jak miałam 16 lat (całkiem niedawno sic!) i ktoś pod wpływem filmu
          Velvet Goldmine puścił mi "The rise and the fall of... ". To była estetyczna
          rewolucja... To do tej pory jest to numer trzy na mojej prywatnej liście
          TheBest... Bowiego się nie zapomina... Wystarczy raz głebiej wniknąc w jego
          twórczość i jest się straconym....
        • Gość: soso Re: david bowie-ktoś pamięta??? IP: 195.41.66.* 14.07.03, 14:35
          Ja np. bardzo lubie cale krazki 'Let's dance' i 'Tonight'.

pzdrw

soso
        • jmarr Re: david bowie-ktoś pamięta??? 14.07.03, 14:47
          Gość portalu: kilser napisał(a):

> A jak oceniacie takie utwory jak : China girl, Helden(heroes) i Let's dance?

U mnie "Let's Dance" zawsze wywołuje odruch w postaci wyłączenia radia albo tv
          (zależnie od tego gdzie akurat go słychać). Nie wiem, może za dużo tam
          dyskoteki. Ale lubię np. "Hunky Dory" i "the Man Who Sold The World".
          • teddy4 Re: david bowie-ktoś pamięta??? 14.07.03, 16:50
            Lubię wszystko co nagrał od "Heroes" i "Low" z wyjątkiem "Absolute beginners".
            • Gość: Argus Re: david bowie-ktoś pamięta??? IP: *.malpa.komp.pl 14.07.03, 19:32

"Heroes" zdecydowanie najbardziej lubię. Potem "Outside" i "Low",ale całej
              dyskografii nie znam.
    • Gość: P-77 Re: david bowie-ktoś pamięta??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.03, 23:21
      David Bowie to całą epoka - trzy dziesięciolecia w historii rocka i prawie
      zawsze w dobrej formie artystycznej.
      • Gość: kilser Re: david bowie-ktoś pamięta??? IP: *.nd.e-wro.net.pl 15.07.03, 22:32
        Ech...on zawsze coś tam w sobie miał.....charyzmę itp.
    • lord_jack Re: david bowie-ktoś pamięta??? 26.07.03, 20:52
      David Bowie to legenda muzyki ale dla mnie najważniejsze jest to ,że jest
      wielkim fanem Velvet Underground i Iggy Popa

www.republika.pl/ultra_velvet/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka