theagata 17.10.07, 21:06 nie ma System of A Down ale jest Serj Tankian solo! już po pierwszym wysłuchaniu "Elect the Dead" rzuciło mną o ścianę r e w e l a c j a ! czekam teraz na odpowiedź Darona Malakiana, bo on też juz coś rzeźbi poza SOAD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trydzyk Re: Serj Tankian 18.10.07, 09:47 Musze przyznac, ze calkiem ladne teledyski sa na stronie A muzycznie to specjalnie nie rozni sie od SOAD. F. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna a. Re: Serj Tankian IP: *.adsl.inetia.pl 18.10.07, 19:07 na razie znam tylko singiel, wpada w główke, ale czy to mogłoby być coś aż tak powalającego? i don't think so. ale sprawdzę. wyżej ktoś rzekł "jak SOAD", a im dłużej na ten sam bajer, tym gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
rudestus0700 Re: Serj Tankian 18.10.07, 21:22 Płytka bardzo fajna. Tak jak w przypadku płytek SOAD niby nic wielkiego muzycznie, a jednak wszystko zagrane z pasją, nerwem, wielką energią, aż chce się tego słuchać. Nigdy nie byłem wielkim fanem SOAD, ale trzeba przyznać, że Serj po raz kolejny(tym razem solo) wykonał kawał dobrej roboty. I pomimo podobieństwa do płyt Systemu(szczególnie w szybszych kawałkach) nie powiedziałbym, że jest to tylko kolejna płytka SOAD. Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_aka_hett Re: Serj Tankian 19.10.07, 13:57 słyszałam singiel tylko, ale dołączę swój głos do grona zwolenników tego pana. Na razie na płytę nie mam czasu, bo The Hives mną zawładnęli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Serj Tankian IP: 217.153.84.* 24.10.07, 17:41 ale na koncert chyba i tak pojedziesz sama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Serj Tankian IP: *.acn.waw.pl 24.10.07, 01:23 Masz racje Agata, plyta naprawde dobra, kawal swietnej roboty, i mnostwo w tym pasji i radosci z grania, sporo energii, i te fajne klawisze. Slucha sie swietnie o kazdej porze dnia. Totalnie mnie Serj zaskoczyl. Oby jak najwiecej takich niespodzianek. Odpowiedz Link Zgłoś
geigo Re: Serj Tankian 24.10.07, 12:43 A ja się zawiodłam. Blady cień tego, co Tankjan robił razem z SOAD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Serj Tankian IP: 212.76.37.* 01.11.07, 11:02 Nie słuchałam nigdy SOAD, ale zachęcona Waszymi opiniami sięgnęłam po płytę wokalisty i..... umarłam. Jeżeli ta płyta nie jest tak dobra jak dokonania zespołu to muszę koniecznie i z nimi się zapoznać. Honking Antelope i Lie, lie, lie to moje absolutne numery 1. Dziękuję za wskazówkę i pozdrawiam serdecznie ps. od czego zacząć z SOAD? Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Serj Tankian 01.11.07, 12:19 Gość portalu: autor napisał(a): > ps. od czego zacząć z SOAD? najlepiej od początku, od "System Of A Down" z 1998 r. Odpowiedz Link Zgłoś
trydzyk Re: Serj Tankian 01.11.07, 12:46 > ps. od czego zacząć z SOAD ja na poczatek polecam "Steal This Album". F. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fluxxx Re: Serj Tankian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.07, 17:53 Wow. Jestem pod wrazeniem - to jest nawet gorsze od tworczosci SOAD, podziwiam, to naprawde spory wyczyn! Odpowiedz Link Zgłoś