kon_co_lubi_owies 30.07.03, 13:51 Piosenka jest całkiem fajna, ale tylko do pewnego momentu, tj. do refrenu... Ten "testosteron" pasuje tam jak pięść do nosa. Strasznie mnie drażni Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kon_co_lubi_owies Re: Testosteron Kayah... 30.07.03, 13:56 heh wiesz to jest taka piosenka na lato - trochę taneczna trochę popowa i w sumie do refrenu jest w miarę Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Testosteron Kayah... 30.07.03, 14:00 kon_co_lubi_owies napisał: > Piosenka jest całkiem fajna, ale tylko do pewnego momentu, tj. do refrenu... > Ten "testosteron" pasuje tam jak pięść do nosa. Strasznie mnie drażni Mam takie same odczucia jak kon... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture e? 30.07.03, 14:04 cze67 napisał: > Mam takie same odczucia jak kon... Lubisz owies? Matko, jak to po sześćdziesiątce ludzie się zmieniają. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: e? 30.07.03, 14:05 vulture napisał: > Lubisz owies? Matko, jak to po sześćdziesiątce ludzie się zmieniają. Lubię owies jak posłanka Beger seks... Odpowiedz Link Zgłoś
kon_co_lubi_owies Re: e? 30.07.03, 14:08 cze67 napisał: > vulture napisał: > > > Lubisz owies? Matko, jak to po sześćdziesiątce ludzie się zmieniają. > > Lubię owies jak posłanka Beger seks... > > Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: e? 30.07.03, 15:11 wkrótce beata k nagra utwór 'estrogen' - podobno odjazd! a natakuku wyda koncept album 'wysięki z kory nadnercza' czekam i buzuję Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: e? 30.07.03, 15:38 Słyszałem, iż w kręgach zbliżonych do obu artystek kultowym już kawałkiem jest nagrany w duecie przez Beatę i Kayah kawałek "Limfa", podobno mocno klimatyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: e? 30.07.03, 17:13 a "Was drei" przygotowuja sanatoryjny przeboj jesiennych dancingow w ciechocinku "keine zylaken" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aorta Re: Testosteron Kayah... IP: 80.48.20.* 30.07.03, 18:55 przyznam się szczerze że jestem/byłam wielbicielką talentu Katarzyny Sz. podobały mi się płyty Kamień i Zebra piękne, czasem smutne teksty ale nastrojowe jakajakayah była jakaś taka niespójna ale mam dość jak słyszę że kolejna kobieta rozdrapuje rany po kolejnym nieudanym związku z mężczyzną Kayah z tym Testosteronem i tekstami "oskarżam itp." zaczyna mdlić jak Kasia Kowalska ("zadręczać do wnętrza" itp.) za to trzymam kciuki za Reni Jusis Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Testosteron Kayah... 30.07.03, 20:07 ha, jakie szczescie wiec ze do mnie na te muzyczna pustynie te polskie nowosci nie docieraja.. czasem to mi zal ze jestem tak w tyle, ale jak potem czytam komentarze na temat nowych produkcji, to zaczynam sie cieszyc, ze nie mam szans na katowanie moich uszu "nowosciami" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebek Faithless IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 30.07.03, 20:18 az "smierdzi" Faithless P.S. rowniez kibicuje Reni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ernie terapia testosteronowa... IP: *.ds.uj.edu.pl / 192.168.12.* 04.08.03, 01:33 ...zapobiega bolesnym miesiączkom - spytajcie osiedlowego ginekologa Odpowiedz Link Zgłoś