myshen82 31.07.03, 15:45 no wlasnie co o nim sadzicie? ja uwielbiam ta piosenke z Mika Urbaniak, 'who told you' Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
login_logout Re: SMOLIK 31.07.03, 19:06 Alili 50 tysięcy 881 Dig i Din to moje typy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eve Re: SMOLIK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.03, 22:40 lekko chronologicznie t.time 50 tysięcy 881 who told you all i kremowa rewolucja (to chyba glownie z powodu wielkiej milosci w strone macka cieslaka) i w ogole och i ach a te remixy.. mniam pozdrawiam evoonia ------------------- eve@dilutism.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziomal Re: SMOLIK IP: 213.17.235.* 31.07.03, 23:37 Ja sądzę, że Smolik wytrzepał konkretny hajs na reklamach. 50 tysięcy 881 - reklama Ery T.Time - reklamy PZU i Crunchips Kremowa Rewolucja - reklama Danone Myślę, że tylko na odstąpieniu tylko tych piosenek na cele reklamowe zarobił kilka setek tysięcy peelenów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elie geniusz IP: *.pl 01.08.03, 01:07 Moim zdaniem geniusz, pamietaj ze najpierw te utwory skomponowal i nagrał a potem ktoś je kupil do reklam. Smolik 2 jest GENIALNA! Pewnie jeszcze bedzie wiecej reklam z muzyką z tych plyt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeden Re: geniusz IP: *.wp-sa.pl 01.08.03, 08:54 Gość portalu: elie napisał(a): > Moim zdaniem geniusz, pamietaj ze najpierw te utwory skomponowal i nagrał a > potem ktoś je kupil do reklam. Smolik 2 jest GENIALNA! > > Pewnie jeszcze bedzie wiecej reklam z muzyką z tych plyt. Geniusz? Hehe... no cóż jeżeli geniuszem można nazwać zapożyczenia, by nie nazwać tego ostrzej, linii melodycznej z numeru Sinead O'Connor to czemu nie... nawiązania do Air i Zero 7 ewidentne - gdzie ten geniusz, chyba tylko w postaci mniej lub bardziej zręcznego kamuflowania. Odpowiedz Link Zgłoś