Dodaj do ulubionych

justin sullivan

IP: *.teleton.pl 01.08.03, 09:30
na programie soulseek jest do ściągnięcia koncert z Warszawy z tego roku -
bardzo dobrej jakosci - dla zainteresowanych smile) - pzdr serdecznie
Obserwuj wątek
    • Gość: aislinn Re: justin sullivan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.03, 10:18
      ooooo to chyba kogoś poproszę co by mi ściągnął i wypałił bo nie mam jeszcze
      stałego łącza... sad((((

Ale info ważne....mam co prawda bootelg Nefila, ale zagłuszany moim śmiechem
      nieco....
      • Gość: raznor Re: justin sullivan IP: *.teleton.pl 01.08.03, 10:55
        Gość portalu: aislinn napisał(a):

> ooooo to chyba kogoś poproszę co by mi ściągnął i wypałił bo nie mam jeszcze
        > stałego łącza... sad((((
        >
        > Ale info ważne....mam co prawda bootelg Nefila, ale zagłuszany moim śmiechem
        > nieco....
        ten nie jest zagłuszany smile) - o ile zauważyłem jest również wrocławski - ale
        ostrzegam jest gorszej jakosci - dostępny jest koncert z bielefeld z 8
        marca......a może bedzie coś jeszcze smile) - pzdr
        • Gość: aislinn Re: justin sullivan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.03, 10:58
          Ja cały czas czekam bo mi kumpel obiecał z Berlina... ale na razie cisza na ten
          temat od niego...
          • Gość: syntax Re: justin sullivan IP: *.tvk.wroc.pl / 10.0.2.* 01.08.03, 11:19
            albo ja glupi jestem albo nie wiem gdzie to znalezc , prosze o jakies
            wyrazniejsze wskazowki poniewaz jestem mocno zainteresowany panem sullivanem
            justinem
            pozdrawiam
            • Gość: raznor Re: justin sullivan IP: *.teleton.pl 01.08.03, 11:30
              Gość portalu: syntax napisał(a):

> albo ja glupi jestem albo nie wiem gdzie to znalezc , prosze o jakies
              > wyrazniejsze wskazowki poniewaz jestem mocno zainteresowany panem sullivanem
              > justinem
              > pozdrawiam

www.slsk.org - sciągnij programik tam dostępny - zainstaluj - skonfiguruj - daj
              swoje pliki do wymiany i szukaj justina sullivana i wiele innych ciekawych
              rzeczy a znajdziesz smile)

pzdr
              • Gość: syntax Re: justin sullivan IP: *.tvk.wroc.pl / 10.0.2.* 01.08.03, 12:14
                serdecznie dziekuje
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka