Gość: raznor IP: *.teleton.pl 01.08.03, 09:30 na programie soulseek jest do ściągnięcia koncert z Warszawy z tego roku - bardzo dobrej jakosci - dla zainteresowanych ) - pzdr serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aislinn Re: justin sullivan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.03, 10:18 ooooo to chyba kogoś poproszę co by mi ściągnął i wypałił bo nie mam jeszcze stałego łącza... (((( Ale info ważne....mam co prawda bootelg Nefila, ale zagłuszany moim śmiechem nieco.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raznor Re: justin sullivan IP: *.teleton.pl 01.08.03, 10:55 Gość portalu: aislinn napisał(a): > ooooo to chyba kogoś poproszę co by mi ściągnął i wypałił bo nie mam jeszcze > stałego łącza... (((( > > Ale info ważne....mam co prawda bootelg Nefila, ale zagłuszany moim śmiechem > nieco.... ten nie jest zagłuszany ) - o ile zauważyłem jest również wrocławski - ale ostrzegam jest gorszej jakosci - dostępny jest koncert z bielefeld z 8 marca......a może bedzie coś jeszcze ) - pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aislinn Re: justin sullivan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.03, 10:58 Ja cały czas czekam bo mi kumpel obiecał z Berlina... ale na razie cisza na ten temat od niego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syntax Re: justin sullivan IP: *.tvk.wroc.pl / 10.0.2.* 01.08.03, 11:19 albo ja glupi jestem albo nie wiem gdzie to znalezc , prosze o jakies wyrazniejsze wskazowki poniewaz jestem mocno zainteresowany panem sullivanem justinem pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raznor Re: justin sullivan IP: *.teleton.pl 01.08.03, 11:30 Gość portalu: syntax napisał(a): > albo ja glupi jestem albo nie wiem gdzie to znalezc , prosze o jakies > wyrazniejsze wskazowki poniewaz jestem mocno zainteresowany panem sullivanem > justinem > pozdrawiam www.slsk.org - sciągnij programik tam dostępny - zainstaluj - skonfiguruj - daj swoje pliki do wymiany i szukaj justina sullivana i wiele innych ciekawych rzeczy a znajdziesz ) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syntax Re: justin sullivan IP: *.tvk.wroc.pl / 10.0.2.* 01.08.03, 12:14 serdecznie dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś